Bildirim
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (644. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
Ağır yüke gerek bile yok hiçbir şey yapmasan bile ısınıyor. Biraz zorlasan dediğiniz gibi çok ısınıyor. 1 hafta önce %80 pil sağlığı ve durumu normal çıkmıştı. 3 gün sonra bu hali aldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle yazacaktım da linç yerim diye demedim bir şey☺
Kullanım kaynaklı bu hale gelmesi zor. Donanımsal sorun vardır büyük olasılıkla. Geçmiş olsun.
Telefonu yeni aldım
GCam kurabilen
Bloatware kaldırma işlerini yapan
Bölgeyi Mısır vs vb yapıp ses kaydı alabilen
Varsa kısa bilgi alabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oldukça varmış yine batarya döngüsü.
-
2 yıl 3 ay için gayet normal, aslında bu telefon için az bile, ekran süresi çok düşük. günde 2 defa şarj gerekiyordu. Şimdi pili yenilediğimden çoğunlukla günde 1 kez şarj ediyorum ama bunun 2 olması uzun sürmez
Bu arada yeni ai özelliklerini de içeren güncelleme gelmiş, başka şeyler de var
Bu hangi uygulama?
Bence de normal, bir arkadaşım da garantili batarya değişimi yaptı. Onda da şişme yapmaya başlamış,servis söylemiş, bazen dıştanta farkedilmiyor. Nexus 4 kullandım 2 sene, hızlı ama çok ısınırdı 2.5 saat de şarj biterdi, ozaman lar hızlı şarj teknolojiside yok. Power bank i ozaman keşfetmistim
-
Hocam sıkıntı var mı yükleyeceğim
-
bence hemen yüklenmeli hız,çok fark etti,daha yeni yükledim pek kurcalamadım telefonu ama, bir çok yenilik gelmis ayarlara yeni özellikler eklenmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 24 Eylül 2024; 2:12:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son güncellemeyi kurup deneyen arkadaşlar, yorumlarınızı bekleriz
çok yorumlanacak bişey yok aslında. cihaz bir tık hızlanmış görünüyor, sanki batarya performansında da iyileşme var gibi geldi bana. gün bitince emin olacağım.
galaxy ai özelliklerinin hiç birini kullanacağımı sanmıyorum.
-
Telefon çağrısı cevaplamayı sıyırtarak değilde tek dokunuşla kabul veya red etme ayarı gelmiş, ki bu benim hep istediğim bir özellikti..
-
bu s22 eylul guncellemesı büyük boyutlu tamam kabul 2653 mb diyor ,neden heryerde s22 ler için one ui 6.1.1 deniliyor,yazılım kısmında baktım 1 eylul 6.1 diyor 6.1.1 degil bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk Flip ve Fold cihazlara gelen 6.1.1 özellikleri bu sürüm ile diğer cihazlara da geldiği için bu şekilde söyleniyor. Evet aslında 6.1.
Sd'li s22 / s22+ için GCam 8.1 şu adresten indirilebilir (denedim çalışıyor)
https://infofull.net/download-2/
Ayrıca Sd/exynos farketmez her iki kamera ile (önlü arkalı çekim için) Nokia Camera 8 cihazda çalışıyor.
https://www.apkmirror.com/apk/hmd-global/nokia-camera-new/camera-7-8-0260-50-release/
RAM Plus'ı 8GB'ye yükselttim, sakıncası olur mu sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 25 Eylül 2024; 18:10:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X