< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (642. sayfa)
-
-
Garanti bitmeden yaptırın. Sonrası parası olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pil konusunu dert etmeyen bir s20 fe kullanıcısıyım, yardımcı kameraların video performansı için s22 ye geçmeye değer mi? Mevcut cihazımda düşük ışıkta 3x yakınlaştırma yapınca video çamur gibi oluyor. Örneğin bir konserde sahneyi yakınlaştırarak çekerken hem çok grenleşme oluyor hem de sahnenin ışıklarını patlatıyor. Üst seviye cihazlarda ışıklar patlamadan düşük miktarda gren ile yakın çekim yapılabiliyor. Tabi ki arada fiyat farkı var ve S24U, iphone 15 pro max performansı beklememek lazım ama kalitede fark olacaksa geçmeyi düşünüyorum. Özellikle de konser vs etkinliklerde cihazın düşük ışıkta yakın çekim video performansını nasıl buluyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende de sürüş modundayken ilerlediğim yöne doğru değil de yana doğru dönüyor. Kardeşimde 15 pro var onda da aynı google haritalar uygulamasında. Onun telefonundakini de görünce yandex haritalar'da denedim onda bir sorun yok. bu nedenle çok takmadım ben. düzeltilene kadar yandex.
-
Gerçekten çok güzel bir fotoğraf çekmişsiniz. Bu telefonların ana kamerası gerçekten güzel ama yardımcı kameralarda kalite çok düşüyor ne yazık ki. Ben de daha çok 3x kamerasının düşük ışıktaki video performansını merak ediyorum.
Üst düzeyde. gece 3x yakınlaştırma ile karanlıkta konser çekimi yapmıştım tertemiz netlikte idi.. bende S20fe'den geçtim zamanında, yancı kameralar her anlamda S20 fe'nin üzerinde şüpheniz olmasın. çekimde ön izleme esnasında çok tatmin edici değil ama akıllı optimizasyon max seçimde ve görsel zeka açıksa sonuçlar çok iyi çıkıyor.
S23 kullanıyorum şu an, S22den avantajı 1x-3x kamera geçişlerinde S23 daha akıcı. S22 kayıt esnasında geçiş yaparken kare kare takılma ile geçiş yapıyordu. birde ön kamerada S23 düşük ışıkta bile grenlenme yapmıyor, keskinlik çok başarılı. bunlar harici S22-23-24 kameraları neredeyse aynı kalitede. bu yüzden S22'nin hala 1 numara f/p cihazı olduğunu iddia ediyorum. ben 25900e almıştım S23ü ama şuan pahalı. S22 hala 18-19'a bulunuyor. S23 ne S24e 30k+ fiyatlar değer.
-
Teşekkür ederim. 6.5 inçten geçince cihaz çok küçük geldi mi?
Tam olması gerektiği gibi gelmişti S20fe'den sonra. bundan sonra bu seriden giderim zaten.
-
S22'de yaşıyordum bu sorunu, şimdi s23u'da da aynı sorun var. Yurtdışında az sinir krizi geçirtmedi bana.
Şu an yürüyüş için osmand kullanıyorum ve çok memnunum. Parkların içindeki patikalara kadar gösteriyor. Gmaps'i de silmedim, gerekli durumlarda kullanıyorum.
Hemen deneyeceğim hocam. Gerçekten büyük fiyasko Google Maps.
Fdroid'den indirin, play store versiyonunda bazı özellikler paralı sanıırm.
redmi note 13 pro 5g kullaniyorum.s22 ye gecsem mi?kafam karisik.4-5 saat ektan suresi bana yeter
Kutudan ekran koruyucu uygulanmış şekilde geliyor mu s22?
-
Hayır
Ekran koruyucu ve ince kaliteli kılıf önerisi olan var mı?
-
üzerinde jelatinle geliyor üst kısımda ufak bir çentiği var tutup soymak için. ben o çentiği makasla kesip bir süre kendi jelatiniyle kullanmıştım.
-
Sağ olun uygun fiyatlı bi tane alıp n11 den onu uyguladım bende.
-
www.hepsiburada.comMicrosonic Samsung Galaxy S22 Kılıf Heavy Drop Şeffaf Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/microsonic-samsung-galaxy-s22-kilif-heavy-drop-seffaf-pm-HBC00001XTZIX
-
Kardeşime S23 256 Gb telefonumu verdikten sonra çok düşeş ikinci el S22 buldum. S23 den S22 ye geçen ender insanlardanımdır. Telefonu almadan önce ön yargılıydım ancak S23 den gerçekten pek farkı yokmuş. Benim için tek farkı depolama kapasitesi oldu. Kamerası olsun akıcılığı olsun S23 ü gerçekten aratmayacak cihazmış S22.
13 Bin liraya 2 aylık S22 görünce aldım gitti hiç pişman değilim. Batarya konusunda S23 den farkı yok şimdilik ancak büyük ihtimal 1-2 yıla fark oluşacaktır S23 ün avantajı ortaya çıkacaktır.
S23 e bütçesi yetmeyene şiddetle S22 yi öneririm. Kasa tasarımı olarakta S23 den daha iyi diyebilirim.
S23 den önce S21 sahibiydim. S21 den S23 e geçince hissedilir derecede fark vardı. S22 ile S23 arasında cidden aman aman fark yok yazılım güncellemeleriyle bozmazlarsa eğer.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X