Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (640. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.015
Cevap
168
Favori
880.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    samsung internet le açıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt

Nerden aldınız ben amazondan aldım 2023 uretim tarihli idi .müşteri hizmetleri ile görüştüm artık uretilmedigini söyledi. Benim aldığım son partiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 17 Ağustos 2024; 20:42:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkattack T kullanıcısına yanıt

N11 resmi satıcısından aldım hocam garanti sorgusunu vs. De yaptım sıkıntı yoktu üretim tarihi olarak mayıs 2024 yazıyordu kutudan android 14 one ui 6.0 olarak çıktı zaten.

Ben de düşünüyordum N11 den.

Acaba resmi olarak yenilenmiş ürün olabilir mi diye geldi aklıma. Ülkemizde var mı böyle bir satış yöntemi bilmiyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanturk45 -- 17 Ağustos 2024; 23:5:35 >

Bende amazondan aldım. Satıcı amazondu.

Müşteri hizmetlerinden öğrendim üretim tarihini. Bana söylenen artık üretilmedigi ve son gelen partinin benim telefon olduğuydu. Neden yanlış bilgi verildi anlamadım. Üretim tarihi sikayetim nedeniyle beni Samsung aradi...

Benim telefon android 12 yada 13 ile geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 18 Ağustos 2024; 22:26:40 >
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt

Yenilenmiş ürün belirtilmek zorunda ,neyin yenilendigi vs ...

Ama iade ürün olabilir

• turkattack T kullanıcısına yanıt
    Anladım. Olabilir. Gerçi o zaman da sanırım ilk aktif edildiği tarih samsung tarafından öğrenilebiliyordu.

Yazmış olduğum gibi ben de N11 ya da amazon dan almayı düşünüyordum.

Amazonda zaman zaman stok giriyor bu da sanırım iadeler geldikçe stok olduğunu düşündürüyor.

• ucanturk45 U kullanıcısına yanıt

Telefonu internete bağlamadan önce sorgu yaptığımda Aktivasyon yapılmadı yazıyordu internete bağladığım an garantiyi başlattı. İade ürün olsa aynısı olur muydu bilmiyorum

Iade ürün olsa başlangıç tarihi daha önce görülürdü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bir üstteki yazarın belirttiği gibi, sorun yok sanırım.

• SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

One UI yeni apk dosyasını yükledim. Ana ekran uygulama animasyonları daha akıcı olmuş. Takılma ve yavaşlama yok. Apkmirror.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt

2016'dan bu yana nova launcher kullanıyorum. akıcılığına büyük ihtimalle aynıdır ama özelleştirme seçeneklerine one ui yaklaşamaz bile. tavsiye ederim.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Bende uzun yıllar ücretli sürüm Nova kullandım. Keşke ekibini dağıtmasalardı. Ama artık üreticilerin arayüzleri de daha özelleştirilebilir oldu. Bu nedenle bu gibi projeler giderek zayıflıyor.

ekibinin dağıldığını bilmiyordum ama çok uzun aralıklarla güncelleme alması benim de dikkatimi çekmişti.

2016'da S7 aldığımdan beri kullanıyorum. zamanının ötesinde, öyle bol özellikli bir launcher çıkarmışlar ki, hiç one ui kullanamadım kurduğum günden beri. ana ekrana hareket tanımlama ve ekrandaki uygulama ikonlarına ek kısayollar tanımlama özelliklerinden vazgeçmem mümkün değil. ya da aynı şekilde, hangi ikon paketini kullanırsam kullanayaım, ikonları tek tek özelleştirebilmek de müthiş. keşke samsung bi şekilde anlaşma yapabilse de kendi launcherına entegre edebilse bu ek özellikleri.

Hangi saticidan aldiniz

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt

N11 resmi satıcıdan aldım 18.299 TL ye

https://m.n11.com/urun/samsung-galaxy-s22-128-gb-samsung-turkiye-garantili-2700130?magaza=n11

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

• SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
    S22 Ultra Ağustos güncellemesi çıkmış.

S22 güncellemelerini dağıtırken neyin kafasını yaşıyorlar böyle merak ediyorum. 7 ağustosta temmuz güncellemesi gelmiş, 2 hafta sonra ağustos geliyor. temmuzda koca ayı boş geçiyor, ağustosta 2 haftada 2 güncelleme birden geliyor. valla delirmiş bunlar. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• anilkoc A kullanıcısına yanıt
    Bu güncelleme içinde kapatılan önemli açıklar vardı. Sanırım bunun etkisi ile hızlı geldi. Ardından 6.1.1 güncellemesi de hızlı gelebilir.

• Bugün s22 telefonumun pilini Samsung servisinde değiştirdim. 1 saat içinde taktılar. Fiyat 1.550 TL (Kart ve taksitle ödeme imkanı var) 2 yıldır Full oyun ve şarjda kullandım. Günde en az 2, çoğu zaman 3 defa şarja takıyordum. Gece yatarken şarjda bıraktım. Hiçbir güç tasarrufu modunda (%80 kısıtlama, 120 hz kapalı vs.) kullanmadım :) Kısaca pil konusunu çok takmayın arkadaşlar. Keyifle kullanın. Garantiniz varsa ücretsiz değişim yapıyorlar.

Members uygulamasında pil test bölümü var. Orda zayıf ve kritik yazıyorsa ücretsiz değişim yapıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.