Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.000
Cevap
166
Favori
879.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    120 hz ve 60 hz arasında bi fark görmediğin için 60 a döndün hocam. Gerçek dünyaya ve aramıza hoş geldin ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S22 lerde S23-S24 lerde ki fotoğraftan obje silme özelliği geldi mi ?

AI varmı S22 de ?

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Foto edit programları yapar hocam. Kur bir tanesini silersin. Nesi yapay zeka bunun? Sadece obje silme programı işte. Şunu kur yaparsın. Galaxy S5 bile yapar.

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

S22 lerde S23-S24 lerde ki fotoğraftan obje silme özelliği geldi mi ?

AI varmı S22 de ?

Evet var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

s24'de ai yok ki s22 de olsun SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• Google Maps'te konum sorunu yaşıyorum. Ne kadar sıfırlasam da doğruluk için tekrar kalibrasyon yapsam da çözemedim. Özellikle yürüyüş modunda telefon konumu ile ekrandaki uyuşmuyor. Servise de gittim otomatik testlerden geçiyor diyorlar ve işlem yapamayız diyorlar. Bu konuda tavsiyesi olan var mıdır?

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

S24 konusunda da benzer şikayetler var. ben de yürüme modunda eskiden olmayan bir sorun yaşıyorum. yürüdüğüm yere göre düzgünce ilerlemiyor ikon. saatten takip ettiğimde ise bir sorun olmuyor.

google maps uygulamasında birşeyleri bozmuş olabilir.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Yandex 'in yürüyüş modu var mıdır hocam? Bir de onu deneyeyim. Google her şeye entegre olduğu için bir yandan mecbur kalıyorum. Yurt dışında özellikle bozuk yürüyüş modu insanı canından bezdiriyor aynı sokağı gidip geldiğimi bilirim. Artık telefonu yamuk ters tutarak idare etmeye çalışıyorum.

ben de google'dan başka bir şey kullanamıyorum açıkçası. yandex'i hiç bir telefonuma yüklemedim bile.

here maps de güncellik ve senkronizasyon bakımından geri kalıyor, saat uygulaması yok o yüzden tercih etmiyorum.

yürüyüşü ben de özellikle yurtdışında kullanırım, geçen sene de haziranda hiç bi sorun yoktu rahat rahat kullandım ispanya ve portekiz'de.

hatta yurtdışında rahat rahat kullandığım için, S24 konusuna aşağıdaki mesajı atmıştım, acaba Türkiye'de mi başladı sorun diye düşünerek.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s24-s24-ana-konu--157795169-697#159309758

şimdi siz, yurtdışında da sorun yaşıyorum diyorsunuz. gerçekten garip.

siz ne zaman sorun yaşamaya başladınız var mı kabaca tahmininiz?

Hocam 2024 Mayıs'tan bu zamana yaşıyorum. Daha öncesi için bir şey diyemiyorum yürüyüş kullanmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cellat_006

Google Maps'te konum sorunu yaşıyorum. Ne kadar sıfırlasam da doğruluk için tekrar kalibrasyon yapsam da çözemedim. Özellikle yürüyüş modunda telefon konumu ile ekrandaki uyuşmuyor. Servise de gittim otomatik testlerden geçiyor diyorlar ve işlem yapamayız diyorlar. Bu konuda tavsiyesi olan var mıdır?
    Yetkili servise geçen aylarda sorduğum da Google kaynaklı diyor. Tüm modellerde aynı sıkıntı var diyor.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Korkunç bir sorun. Uzun zamandır da çözülmedi. Bu saatten sonra da çözülmez herhalde.

dün bi yarım saat kadar yürüdüm istanbulun dar sokaklarında. önce uygulamayı açınca kalibre ettim yine ok geriyi filan gösteriyordu. bir müddet sonra durdurdum, ikinci kez kalibre ettim, düzgünce çalıştı bu sefer. saati hiç kalibre etmediğim halde doğru gösteriyordu, saati de kalibre ettim sonradan, pek bi değişiklik yaratmadı onun üzerinde.

(watch5 kullanıyorum kendi GPS'i yok, telefonunkini kullanıyor)

haritalar beta sürümündeyim.

Hocam kalibre etme nasıl? Zaten kalibre tarzı bir uyarı veriyor tekrar yapamıyorum. Beta sürümü geçeyim bir de.

konumunuzu gösteren mavi ikona tıklayın orada çıkıyor.

eskiden daha başarılıydı bu kalibre sanki, telefonu sağa sola döndürüp pusulayla kalibre ediyorduk. şimdi streetviewdan topladığı görsellerle kalibre ediyor ve bence buradaki bir kod hatası yüzünden sapıtıyor uygulama.

Hocam yürüyüşe gelinca saçmalıyor. Ancak Live View ile kullanmak mümkün. Bu hem şarj tüketimi hem de ısınma demek özellikle S22 için.

Nasıl bir sorun hocam bu?

GPS ile ilgili sorunların kontrolü için GPSTest veya GPS Status (GPS Durum) uygulamalarını tavsiye ederim. Menüde zaten doğruluk yani accuracy olarak şaşmayı gösterirler. Şuan kullanmıyorum ama daha önceden Galaxy S22 kullandım ve GPS performansı kesinlikle kötü bir cihaz değil. Eğer GPS uydusu bulma vs. öyle bir sorun varsa bu uygulamalardan GPS ön belleği ya da assist verisi silinip sıfır veri alması sağlanıp sıfırlanabilir. Bu durumlarda çok eski olup güncellenmemiş veriden dolayı GPS bulamama gibi bir sorun varsa bu giderilebiliyor.

Ancak sürekli çevrimiçi bir cihazda böyle bir sorun olacağını sanmam. Büyük ihtimalle haritalar uygulamasında bir sıkıntı var. Ya GPS kapatıp yön bulmaya falan çalışıyor, hatalı bir şeyler yapmaya çalışıyordur hani.

• Darkforwhite kullanıcısına yanıt
    Hala yaşıyor musunuz ? Multimedya eski sürümse oluyordu bir aralar.

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Çözümü önce youtube müzik açıp kabloyu takarak buldum. Bağlantı bu şekilde kopmadan gerçekleşiyor. Polo forumundan yardımcı oldular.

• Darkforwhite kullanıcısına yanıt
    2023 Tiguan da sıkıntısız kullanıyorum. Direk haritalara bağlanıyor. Aynı multimedya diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.