Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.000
Cevap
166
Favori
879.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de her iki cihazda kullanmış birisi olarak pil ve ısınma hariç dediklerinize katılıyorum
    Ama pil ve ısınma olarak İki cihaz arasındaki fark bence çok fazla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

Yurtiçi mi aldığınız s22? Bende yeni aldım bu arada şuana kadar çok memnunum.

• ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, 10 saat bekleme 4 saat ekran süresi verirmi bu cihaz

• moridosti M kullanıcısına yanıt

Öyle bahsedildiği abartıldığı kadar çabuk bitmiyor bataryası. Eğer fazla yoğun telefon kullanan biri değilseniz yetecektir.

Eğer içerisinde ağır bir oyun yoksa kötü bir şebeke çekimi yoksa verir

Yurtiçi Samsung TR garanili Hepsiburada dan almış satın alan kişi.

S22 aldığım kişi kredi ile Iphone almış , sarı sitede ilanı normal piyasa fiyatını yazmış. İlanı favoriye almıştım, sürekli ilan fiyatını yükseltip düşürüyordu bana da bildirimi geliyordu. Teklif verdim dünden razıymış zaten direkt kabul etti.

Akşam 10 da işten çıkmış buluştuk, cebinde 15 Pro Max 512 Gb kafede oturuyoruz ürünü inceliyorum. Hesap öderken çayın hesabını yapıyor. Çok değişik insanlar var..

Kısacası ayranı yok içmeye....

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Pil olarak %15-20'ye yakın fark var gerçekten ama ısınma olarak beklediğim farkı göremedim. belki S22 gibi üst taraf kızarmıyor denebilir, ısı dağılımı daha dengeli.

S23'ten çok memnunum ama çok yoğun kullanmayan, bütçeyi düşünen S22 alsın geçsin. çok fiyat farkı var arada.

• Arkadaşlar 2 yıldır kullandığım s22 cihazımı satıyorum
    Herhangi bir sıkıntısı yoktur
    Kutu fatura mevcuttur
    15.000TL gibi bir rakam düşünüyorum
    İlgilenenler mesaj atabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24 saat olmuş şarjdan çekeli. 20 saat bekleme 4 saat açık ekran. Mobil veri yok sürekli wifi açık. Orta parlaklıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENTÜRKTEYNMENT -- 19 Eylül 2024; 16:22:25 >
    Teşekkür ederim Yanıt için. Ben cihazı aldım ama henüz kurulumu yapmadım, mobil veri ve Bluetooth açık saate bağlı şeklinde kullanacağım,

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] ben sabah sarjdan aldım suan wifi oglen disari cikiyorum ve 6 gibi eve dondugumde %30 sarjim kaliyor ekran suresine hic bakmadim ama 5 saat altina dustugu olmuyor cihaz 1 yillik yari parlaklik ve 120hz kullaniyorum

• kankatree kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, benim ev ve iş yerinde mobil şebeke az çekiyor turkcell kullanıyorum, fotoğraf ta dikkatimi şebeke çekti, genel olarak çekim gücünde sıkıntı oluyor mu.

Bende türkcell kullanıyorum evimde bu şekil ama konuşurken falan sıkıntı olmuyor

• @moridosti @kankatree benim evimde 3 operatör de doğru düzgün çekmiyor. evin ağına bağlanınca telefonu 3g/2g moduna düşürecek bir rutin oluşturdum, evde de vowifi kullanıyorum. vowifi'yi tavsiye ederim.

• Telefon 2 yıl 2 aylık. Pil böyle şişip arka kapağı kaldırdı. Pil süresi zaten kötüydü ama son 6 aydır artık leş atıyordu. Son 1 aydır da %15-20lerdeyken birden 3-5e düşüyordu veya %15te şarja taktığımda %1e düşüyordu vs. Demem o ki 2 yılı aşmış cihazlarınızda böyle bir şey başınıza gelirse patlama riskinden dolayı hemen aksiyon almanızı tavsiye ederim. Çünkü ben pili çıkardığımda pilde akıntılar olmaya başlamıştı. Samsung bu konuda sabıkalı biliyorsunuz hemen tedbirinizi alın. Aslında pil taşıyan her cihazda böyle sorun olabiliyor tüm olayı Samsung'a yıkmamak gerek. Artı olarak cihaz çok ısınıyor biliyorsunuz ve bu yüksek ısı batarya için pek iyi değil, pillerinizin performansı çok düştüyse bu şişme durumu başınıza gelebilir o yüzden süper hızlı şarjları kapatmak mantıklı olabilir.

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

• alicanbo A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu cihaz özellikle ağır yük altında çok sağlam ısınıyor Bu da uzun vadede pil için sıkıntı

• https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/716503-741184-802290/apple-iphone-13_samsung-galaxy-s22_apple-iphone-14/farklari/

Baktım ve sm901e (sd8xx aldım) 19k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 21 Eylül 2024; 11:48:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahferer kullanıcısına yanıt
    Ooo Kimleri görüyorum
    Hayırlı olsun hocam seni mi 6 konusundan hatırlıyorum geçmiş yıllardan

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Evet 7 yıldır Xiaomi kullanıyordum ama artık Xiaomi batırdı, Samsung baya ilerlemiş bravo..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alicanbo A kullanıcısına yanıt

Acaba hiç bakmış mıydınız cihaz kaç kez şarj olmuş gösteriyor o sürede diye?

Sıkıntı bu. 6 ay öncesinden sorunlar başlamışsa keşke garantiden bataryayı değiştirtseydiniz bari.

• 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.