< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (643. sayfa)
-
-
Yurtiçi mi aldığınız s22? Bende yeni aldım bu arada şuana kadar çok memnunum.
-
Hayırlı olsun, 10 saat bekleme 4 saat ekran süresi verirmi bu cihaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle bahsedildiği abartıldığı kadar çabuk bitmiyor bataryası. Eğer fazla yoğun telefon kullanan biri değilseniz yetecektir.
-
Eğer içerisinde ağır bir oyun yoksa kötü bir şebeke çekimi yoksa verir
Yurtiçi Samsung TR garanili Hepsiburada dan almış satın alan kişi.
S22 aldığım kişi kredi ile Iphone almış , sarı sitede ilanı normal piyasa fiyatını yazmış. İlanı favoriye almıştım, sürekli ilan fiyatını yükseltip düşürüyordu bana da bildirimi geliyordu. Teklif verdim dünden razıymış zaten direkt kabul etti.
Akşam 10 da işten çıkmış buluştuk, cebinde 15 Pro Max 512 Gb kafede oturuyoruz ürünü inceliyorum. Hesap öderken çayın hesabını yapıyor. Çok değişik insanlar var..
Kısacası ayranı yok içmeye....
-
Pil olarak %15-20'ye yakın fark var gerçekten ama ısınma olarak beklediğim farkı göremedim. belki S22 gibi üst taraf kızarmıyor denebilir, ısı dağılımı daha dengeli.
S23'ten çok memnunum ama çok yoğun kullanmayan, bütçeyi düşünen S22 alsın geçsin. çok fiyat farkı var arada.
-
Arkadaşlar 2 yıldır kullandığım s22 cihazımı satıyorum
Herhangi bir sıkıntısı yoktur
Kutu fatura mevcuttur
15.000TL gibi bir rakam düşünüyorum
İlgilenenler mesaj atabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
24 saat olmuş şarjdan çekeli. 20 saat bekleme 4 saat açık ekran. Mobil veri yok sürekli wifi açık. Orta parlaklıkta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENTÜRKTEYNMENT -- 19 Eylül 2024; 16:22:25 > -
Teşekkür ederim Yanıt için. Ben cihazı aldım ama henüz kurulumu yapmadım, mobil veri ve Bluetooth açık saate bağlı şeklinde kullanacağım,
-
Bilgi için teşekkürler, benim ev ve iş yerinde mobil şebeke az çekiyor turkcell kullanıyorum, fotoğraf ta dikkatimi şebeke çekti, genel olarak çekim gücünde sıkıntı oluyor mu.
Bende türkcell kullanıyorum evimde bu şekil ama konuşurken falan sıkıntı olmuyor
-
-
Evet hocam bu cihaz özellikle ağır yük altında çok sağlam ısınıyor Bu da uzun vadede pil için sıkıntı
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/716503-741184-802290/apple-iphone-13_samsung-galaxy-s22_apple-iphone-14/farklari/
Baktım ve sm901e (sd8xx aldım) 19k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 21 Eylül 2024; 11:48:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ooo Kimleri görüyorum
Hayırlı olsun hocam seni mi 6 konusundan hatırlıyorum geçmiş yıllardan
Evet 7 yıldır Xiaomi kullanıyordum ama artık Xiaomi batırdı, Samsung baya ilerlemiş bravo..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba hiç bakmış mıydınız cihaz kaç kez şarj olmuş gösteriyor o sürede diye?
Sıkıntı bu. 6 ay öncesinden sorunlar başlamışsa keşke garantiden bataryayı değiştirtseydiniz bari.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X