< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1991. sayfa)
-
-
-
aynen performans profili hocam
-
Surekli bu profilde kullanacaksaniz bosuna s serisine para vermissiniz. Gidip a serisi alsaydiniz zaten icindeki islemciyle bu profile benzer performans alirdiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de light mode imis profil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç alakası yok hocam düşündüğünüz kadar kısmıyor performansı bu profil. Sadece thermal throttle sınırına yaklaşınca kısmaya başlıyor yani ara ara %100e çıkıp aşırı ısınıp güç tüketmesindense sürekli %90 gibi bir şeye sabitliyor (rakamlar tahmini)
Bu da ancak ağır oyunlar oynarken ya da 4K vs video çekerken olan bir şey
Normal kullanımda etkisi hiç hissedilmiyor çünkü yok
Hem S23 hem A55 hem de S24 Ultra kullanıcısı olduğumu da belirtmek isterim
Bilmediğiniz konularda insanlara böyle yargılayıcı tavır takınmazsanız herhalde daha isabetli olur
Selametle
Compact boyutlu A yok, Dex yok(evet kullanıyorum, gerektiği durumlar oluyor), daha ağır, zoom kamerası yok, ses aktarım kalitesi daha kötü A larda. Bunlar kendi kullanımımda aklıma gelen farklar. Yani olay sadece CPU-gpu olsaydı zaten S serisi satışları dururdu sanırım :)
Güç tasarrufu 1-1.5 saat kadar işe yarıyor. Bunu yarın deneyeceğim.
S20 fe cihazında 6 saate yakın alıyordum bundada 6 saat alıyorum hemen hemen arada ciddi boyut ve pil farkı ve işlemci kendini konuşturmuş bence
Instgram sizde açılıyor mu.bende çöküyor sürekli
Sorun yok bende.
Tamam silip yukleyim bari
Garantiden batarya değiştiren oldu mu ? Telefonu yoğun kullandığım için batarya çok kötüleşti garantiye göndersek değişim yapılır mi
Arkadaşlar A54 kullanıcısıyım. Bugün Amazon satıcısında Prime indirimi olarak S23 256GB gördüm, 27500'e geliyor. Alınır mı, ne diyorsunuz?
-
Çok iyi fiyat kaçırmayın derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son dönemde daha düştüğünü hiç görmedim iyi fiyat kesinlikle
Bende alicam hocam fiyatı çok uygun prime üye oldum onun için. indirimin süresi ne zamana kadar biliyormusunuz?
Arkadaşlar bu spigen kılıflarda indirim olmuyor mu 1100tl fazla degil mi 😀
bu ay güvenlik güncellemesi neden gecikti ya? ay bitecek neredeyse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X