SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1990. sayfa)
-
-
Yüzde 80 Mobil veri -
-
Muhtemelen bu hocam bende 4 5 saat arası alıyorum ama video vb açarsam bende alırım onu -
hangi site üzerinden indirip, hangi uygulama ile kuruyorsunuz ?
-
Arkadaşlar video filan açmıyorum sosyal medya alışveriş siteleri vb genel gündelik kullanim bunun içinde yarım saat bir saat youtube da var. Yine de siz bilirsiniz 6 saat gitmiyor olabilir -
Hocam SamFw var oradan olur veya Frija diye uygulama var onunlada olur indirip bilgisayardan Odin uygulaması ile yükleyebilirsiniz,internette nasıl yapılır diye videolar var.. -
Eski telefonumu rootlayıp kullanırken uygulamalara aşinayim. Bilmediğim daha pratik yöntem / uygulama var mı merak etmiştim. Sağ olasın.
-
6-7-8 saat ekran açık süresi alanların pil kullanımı ekran görüntülerine dikkat edilirse genelde karanlık mod kullandıkları görülüyor. AMOLED ekran telefonlarda karanlık mod kullanmak ekstra avantajlı, kullanmayanlar için altını çizmiş olalım. Ayrıca 60Hz modunda kullanılırsa zaten mobil veride de 8 saat alınıyor. Yoksa al aydınlık moda, 120Hz, fulle parlaklığı, iyi çekmeyen operatörle tüm günü mobil veride geçir, kaynak tüketim canavarı Chrome'a yüklen, oyun oyna, vs. böyle 2 saat ekran açık süresi de alınır elbette. Fakat uluslararası topluluklarda da çoğunluğun ortalama 6-7-8 saat ekran açık süresi aldığını belirttiği S23 için gelip burada "inanmıyorum, troll, yalan,.." vs. demek gerçekten çok komik görünüyor doğrusu :)
-
Ekran süresi hesabında sabit bi değer yok ne yazık ki. Tamamen kullanıcının o günkü kullanım şartlarına göre değişmekte dolayısıyla çok yüksek ekran süresi almış kişileri yalancılıkla suçlamak yerine o testi yaptıkları günkü kullanım koşullarını soruşturman daha doğru bir yaklaşım olacaktır. -
Arkadaşın telefon üretim hatalı muhtemelen ya da kullanım tarzından dolayı istediği durum oluşmuyor ve ona sinirli. Ara ara gelip telefonun pili kötü deyip gidecek, takılmaya gerek yok. Tabii keşke önceki sayfalarda yaptığı gibi insanlara yardımcı olmaya çalışsa ama napalım.. -
Burada lensin kırılma açısının teknik verileri bile paylaşılıp yorum yapılırken batarya kötü diyene troll demek biraz vasat bir yorum olmuş. Yıllardır forumlarda gezerim, bir telefonun forumunda batarya muabbeti geçiyorsa yetersizdir bu kadar basit. Belki de burda Samsung bir stabilite sağlayamadı. İyisini kötüsünü yazmak lazım. Genel kullanımda 5 saat ekran süresi her kullanıcı için yeterlidir, üstü ekstradır. Düşünün 24 saatinizin 5ini ekrana bakarak geçirmişsiniz. Fakat böyle bi stabilite yok malesef. 60hz telefon kullanmak isteyen 5k az verir başka alırdı ... -
Arkadaşlar s23 telefonumu vestel android tv ye Dex ile bağlayamiyorum komşunun lg ve Samsung cihazlarını görüyor bizimkini görmüyor. Bunu nasıl yapabilirim? -
Dex özelinde bilmiyorum fakat aynı wifi ağına bağlı olduğunuzdan emin olun. Vestel uygulamasının böyle bir özelliği var ise deneyin ya da android markette benzer uygulamalar kesinlikle vardır.
-
Bende philips kullanıyorum. Google tv. Daha yeni aldım. Google cast ile ekran paylaşımı yapabiliyorum sorun yok fakat dex kullanamıyorum malesef. Cihazlar listesinde dediğin gibi samsung ve lg cihazlar çıkıyor. Fakat android işletim sistemine sahip bir TV yi bulamıyor. Sanırım dex de problem var. Android tv lere destek getirmemişler sanırım. İnternete yazdım fakat herhangi bir sonuç elde edemedim. -
aynen hocam dediğiniz gibi Google cast ile bağlanmak ile dex arasında uçurum var o yüzden bende buradan sordum. -
Miracast zorunluluğu varmış wireless dex için.
samsung business ınsightsHow to use Samsung DeX wirelessly on your TVhttps://insights.samsung.com/2022/07/29/how-to-use-samsung-dex-wirelessly-on-your-tv-4/ -
anladım hocam çok sağolun -
Denedim ve bi cacığa yaramadı. Telefon ısı kaynaklı tüketiyo muhtemelen. Isınma şartları farklı olduğundan şarj süreleri bu kadar değişken olabilir.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X