Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1989. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.077
Cevap
733
Favori
2.460.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19871988198919901991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle olabilir tabiki. Fakat cihazda performans olarak eksik gördüğünüz birsey var mı? Fe den bahsediyorum..
  • SuperMert kullanıcısına yanıt
    Performans, kamera, hoparlör ve pil olarak harika bir cihaz bence 24 FE

TR şartlarında bu fiyatlara insanların bu cihazlara ulaşabiliyor olması çok güzel. 60k verip 60hz düz iphone 16 almak zorunda kalmıyorsam birazda Samsung sayesinde.

Bu arada s23ü aldım. Cihazın boyutundan ötürü çok beğendim. Pil de şuanda 5 saat civarı gidiyor, belki ilerley2n dönemde düzelir bilemiyorum.

Ancak Ekim güncellemesi ile alakalı kimse yükle yükleme demediği için yüklemedim bekliyorum :)
  • omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    Ben güncel sürümü kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.
  • omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    Ekran süresi düz model için zaten 5 saat civarı mobil veri ve dışarıda kullanım ile...
  • Teşekkürler
  • Ben gelen her güncellemeyi anında kurarım. Hiç de takılmıyorum,bana anlamsız geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 14 Kasım 2024; 13:26:49 >
  • ademis kullanıcısına yanıt
    Zaten yüklenmesi için yapılıyor güncellemeler, yüklemeyince telefonları yavaşlamiyor sanıyorlar ama büyük bir hata. Güvenlik güncellemeleri telefonun açıklarını kapatıyor ve güvenlik en önemli şey bu devirde, herkesin bütün banka hesapları telefonunda.
  • Güncellemeleri yüklemeyeceksem ne diye samsung alıyorum ki zaten. Seri güncelleme gelsin diye alıyoruz bunları SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]  Üşenmesem TR ye gelmesini bile beklemeden kurarım s10'da öyle yapıyordum da üşeniyorum OTA'dan gelmesini bekliyorum.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen ilk çıktığı zamanlarda S23 ve S23 Plus olmak üzere iki telefon aldık. Her iki telefona da telefon marka ve modelini girerek kesim yapan cihazı olan bir telefoncudan ekran koruyucu uygulattım. (Birine şeffaf diğerine mat ekran koruyucu) Hiç bir sorun yaşamadım.
  • S23 VE S24 ü kıyasladım yanyana teknosa da s23 ün ekranı daha canlı ve akıcı geldi s24 tam olmamış gibi hangisi alınmalı sizce kamera ve hız olarak

• msamur M kullanıcısına yanıt

Güncelleme önemli ise(s24 7 yıl) s24 alın. Değilse s23. Hız farkını zaten hissetmezsiniz, kameraları aynı sensörü kullanıyor. SD modem avantajıyla daha iyi çekiyor ve telefon boşta daha az şarj tüketiyor.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Ben üşenmiyorum senelerdir TR güncellemesi beklemem 10 gün önce S24 lere Avrupa için güncelleme geldi hemen yükledim daha TR ye gelecek..
  • weneorn kullanıcısına yanıt

güncellemenin önemi yok 3 seneyi geçmez bi telefonu kullanmam şarj süreleri 6 saat civarı değilse ikisini de almayabilirim iphone da aynı süreleri veriyor ona yönelebilirim.

• msamur M kullanıcısına yanıt

O zaman IP 15 alın, usb-c olmaması önemli değilse 14 de olur.

• Arkadaşlar 14 saat bekleme 4 saat açık ekran alıyorum neden böyle oluyor anlamadim
  • Karaca____ K kullanıcısına yanıt

Son iki-üç sayfada tartıştık üzerine. Bakabilirsiniz..

• S23 256 GB kullanıyorum. 0 aldım haziran 2023'te. Tüm güncellemeler yüklü son sürüm kullanıyorum.

Kullanım şeklim genelde wifi, konum açık, 120 hz ekran ve otomatik parlaklık. Ağırlıklı olarak tarayıcı kullanıyorum. Az da telefon görüşmesi. Günde 1 saat kadar Bluetooth üzerinden kulaklık ile müzik dinliyorum.

Şarj performansı çok can sıkıcı olmaya başladı. 5 saati bile göremiyorum çoğu zaman. Halbuki dümdüz kullanıcıyım öyle ağrı bir şey de yok.

Members üzerinde telefona bağlandı teknik servis, 371 şarj döngüsü ve %100 pil sağlığı çıktı. Sorun bulamadılar, aşırı güç tüketen uygulama yok.

Turkcell hat ile kullanıyorum, telefonun çekmeme gibi bir durumu da yok.

Bugünkü pil performansını ekliyorum.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• Siyah Nur kullanıcısına yanıt
    Bana süreler normal gibi geldi, sadece wifide bu şekilde olması biraz düşündürücü 6 saate yakın alması daha normal olabilirdi.

O da muhtemelen karanlık mod kullanmama sebebiyle olabilir.

Performans modunu %70 ile sınırlayabilirsiniz, normal kullanıcı için farkedilie bir durum yaşanmayacaktır.
  • Siyah Nur kullanıcısına yanıt
    Sürekli söylüyorum bu telefon max bu. 6 7 saat alanlar trol amaçlı gelip gidiyor. 10 kişi bunu söylüyor. 2 kişi çıkıp 7 saat ekran süresi alıyorum diyor. İNANMAYINIZ
  • 
Sayfa: önceki 19871988198919901991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.