|
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1989. sayfa)
-
-
Performans, kamera, hoparlör ve pil olarak harika bir cihaz bence 24 FE
TR şartlarında bu fiyatlara insanların bu cihazlara ulaşabiliyor olması çok güzel. 60k verip 60hz düz iphone 16 almak zorunda kalmıyorsam birazda Samsung sayesinde.
Bu arada s23ü aldım. Cihazın boyutundan ötürü çok beğendim. Pil de şuanda 5 saat civarı gidiyor, belki ilerley2n dönemde düzelir bilemiyorum.
Ancak Ekim güncellemesi ile alakalı kimse yükle yükleme demediği için yüklemedim bekliyorum :) -
Ben güncel sürümü kullanıyorum bir sıkıntı görmedim. -
Ekran süresi düz model için zaten 5 saat civarı mobil veri ve dışarıda kullanım ile... -
Teşekkürler -
Ben gelen her güncellemeyi anında kurarım. Hiç de takılmıyorum,bana anlamsız geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 14 Kasım 2024; 13:26:49 > -
Zaten yüklenmesi için yapılıyor güncellemeler, yüklemeyince telefonları yavaşlamiyor sanıyorlar ama büyük bir hata. Güvenlik güncellemeleri telefonun açıklarını kapatıyor ve güvenlik en önemli şey bu devirde, herkesin bütün banka hesapları telefonunda. -
Güncellemeleri yüklemeyeceksem ne diye samsung alıyorum ki zaten. Seri güncelleme gelsin diye alıyoruz bunları Üşenmesem TR ye gelmesini bile beklemeden kurarım s10'da öyle yapıyordum da üşeniyorum OTA'dan gelmesini bekliyorum.
-
Hemen hemen ilk çıktığı zamanlarda S23 ve S23 Plus olmak üzere iki telefon aldık. Her iki telefona da telefon marka ve modelini girerek kesim yapan cihazı olan bir telefoncudan ekran koruyucu uygulattım. (Birine şeffaf diğerine mat ekran koruyucu) Hiç bir sorun yaşamadım. -
S23 VE S24 ü kıyasladım yanyana teknosa da s23 ün ekranı daha canlı ve akıcı geldi s24 tam olmamış gibi hangisi alınmalı sizce kamera ve hız olarak
-
Güncelleme önemli ise(s24 7 yıl) s24 alın. Değilse s23. Hız farkını zaten hissetmezsiniz, kameraları aynı sensörü kullanıyor. SD modem avantajıyla daha iyi çekiyor ve telefon boşta daha az şarj tüketiyor.
-
Ben üşenmiyorum senelerdir TR güncellemesi beklemem 10 gün önce S24 lere Avrupa için güncelleme geldi hemen yükledim daha TR ye gelecek.. -
güncellemenin önemi yok 3 seneyi geçmez bi telefonu kullanmam şarj süreleri 6 saat civarı değilse ikisini de almayabilirim iphone da aynı süreleri veriyor ona yönelebilirim.
-
O zaman IP 15 alın, usb-c olmaması önemli değilse 14 de olur.
-
Arkadaşlar 14 saat bekleme 4 saat açık ekran alıyorum neden böyle oluyor anlamadim -
Son iki-üç sayfada tartıştık üzerine. Bakabilirsiniz..
-
-
Bana süreler normal gibi geldi, sadece wifide bu şekilde olması biraz düşündürücü 6 saate yakın alması daha normal olabilirdi.
O da muhtemelen karanlık mod kullanmama sebebiyle olabilir.
Performans modunu %70 ile sınırlayabilirsiniz, normal kullanıcı için farkedilie bir durum yaşanmayacaktır. -
Sürekli söylüyorum bu telefon max bu. 6 7 saat alanlar trol amaçlı gelip gidiyor. 10 kişi bunu söylüyor. 2 kişi çıkıp 7 saat ekran süresi alıyorum diyor. İNANMAYINIZ
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X