Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1988. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.077
Cevap
733
Favori
2.460.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 saati bataryası ölü iPhone SE bile veriyor abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Performans kullanımında bile 6 saat civarı ekran süresi rahat alınıyor cihazla. Ben şu aralar güç tasarrufunda kullanıyorum 2 günümü çıkartıyor neredeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kaliteli duvar kağıtlarını bulabileceğim app ya da site önerir misiniz ?

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce benim aldığım değerler normal mi peki?

Bence özellikle operatör olayı şarjı bayağı etkiliyor. Ben 5-6 saatleri normal kullanımda bile alamıyorum genellikle. SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Cihaz: Galaxy S23 256GB

Edit: Dünkü batarya kullanımımı da paylaşıyorum.
    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denile -- 12 Kasım 2024; 16:25:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Aldığın süre çok az bence. Benim son pil süremde %90 civarı tüketimle 6 saat vermiş cihaz ve 1 saati oyun bunun. Oyun olmadığı zamanlarda 7-8 saat arasında ekran süreleri var.

Tabi bu sürelerde cihaz güç tasarrufu modunda yoksa oyunsuz 6 saat veriyor benim cihaz da. Sizin cihazın 4 saat civarı alma sebebi nedir bilmiyorum. Operatörden desek Vodafone kullanıyorum en çok pil yiyen Operatör namına sahip kendisi. Ama 4G yi çok fazla kullanmıyorum evde Wifi olduğu için o etkiliyor olabilir.

• f0rester kullanıcısına yanıt
    Walpy
    Wallpapers
    QHD wallpapers.

Bunlar app lerin isimleri SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• Ortalama 1 yıllık cihaz güncellemeler çıktığı gibi yüklerim. Güç tasarrufu hiç kullanmam. Watch 6 classic kullandığım için Bluetooth da sürekli açık. Ortalama hep 6 saat üzeri alırım.

• denile kullanıcısına yanıt
    Değerler gayet normal bu cihaz bundan fazlasını vermiyor.

• f0rester kullanıcısına yanıt
  • SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Yüklemeli miyim? Performans ve pil durumu nasıl?

• 4 saat ekran süresi alanlar olmuş bence bu çok anormal. Benim kullanımım; WiFi ve mobil veri sürekli açık bluetooth ise kapalı, ekran 120hz ve otomatik parlaklıkta, güç tasarrufu kapalı ve performans modu açık. Parlaklık da otomatikte.

• S23 cihazın arka camında nokta nokta parlamalar olmaya başladı. Önce bir şeyler yapışmış sanıp nemli bezle silmeyi denedim ama geçmediği gibi birkaç tane daha nokta oluştu. Anladığım kadarıyla camı mat gösteren kaplama soyuluyor. Bu durumu yaşayan var mı ve telefonu aldığımdan beri taş çatlasın birkaç saat kılıfsız kullanmış olmama rağmen ve cihazın darbe ile böyle olamayacağı barizken böyle bir sorunun çıkması garanti kapsamına girer mi?

• (S23 256GB) Gün boyu mobil veride 8 saat ekran açık süresi alıyorum. Bugün evdeydim, gün boyu WiFi ile kullanımda (asla pil tasarrufu modunu kullanmam, Bluetooth ise saat bağlı olduğundan hep açık) %25 pil kalmışken sonuç bu:

Yatmadan önce şarja takmıyor olsam, ekran açık süresi sanırım 11-12 saati bulurdu mobil verisiz :)

• Frederick S. F kullanıcısına yanıt

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]  Allahta seni güldürsün inşallah dostum. Sen 3 4 gün ekran süreside atarsın yakında maşallah. (Yersen)

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Kilifin arasina giren kucuk toz partikulleri zamanla kilif ile telefon arasinda kaldigindan yuzeyde hafif nokta seklinde deformasyonlar yapabiliyor.

• ugurel kullanıcısına yanıt
    Aynen. bu şekilde olduğunu öğrendiğimde komple yan arka şeffaf kaplamıştım telefonu. Yine kılıfla kullanıyorum

Gözüme iki şey çarptı. İlki system ui biraz fazla kullanmış pili. 2. ise youtube ekran kapalı mı dinliyorsunuz ve whatsappde ekran kapalı görüşme yapıyor musunuz? Neden sorduğuma gelince, sürekli arkada aktif kullandığınız bir app varsa sizdeki gibi sonuç çıkabilir. Eğer bu durum yoksa bir hard reset deneyebilirsiniz. O da kurtarmazsa muhtemelen pil(pil durumunu öğrenin samsung membersdan) ya da işlemcide üretim hatası olabilir ama kayda değer bir hata olmadığı için değişim yapmazlar.

• ugurel kullanıcısına yanıt

Ben hayatımda bu kadar dandik bir telefon görmemiştim gerçekten. İç donanımına lafım yok ama kasası öyle maalesef. Kılıf varken ses tuşunu ve güç tuşunu normal kullanıyorum diye boyaları atmış. Kılıfın açık bıraktığı yerlerin boyasında ufak atmalar var. Kılıfın içinde toz kaldı diye de camın kaplaması atacaksa sanırım uzun bir süre daha Samsunga bulaşmamak lazım. Bundan önce 3 sene iPhone SE (2. Nesil) kullandım, cihazın gözle görülen tek kozmetik sorunu kamera çevresinin çizilmesi (o da bir ara kullandığım kılıfın kamerayı açıkta bırakması yüzünden oldu) onun dışında tek bir boya atması tek bir sorun yoktu cihazda.

• Arkadaşlar S23'ü değişim kampanyasında değerlendirdiğimden beri boşta duran kılıf ve ekran koruyucu vardı. Satmaya karar verdim düşünen olursa ÖM.

Ana kılıf olarak bu vardı:

https://www.esrgear.com/products/galaxy-s23-classic-kickstand-case/

150TL

tek amfilm koruyucu 150TL

trendyoldan yedek alıp az kullandığım bordo içi süet güzel bir kılıf var 50TL

Ankara içi elden diyelim kargo parasıyla uğraşmamak adına

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınız için teşekkür ederim, evet arkada açık uygulamalar kalıyor. Arada YouTube falan da açık kalıyor durdurarak çıkınca.

Ancak aynı zamanda iPad 9 da kullanıyorum ve derslerde vs. hep açık. Videolar belki günlerce arkada açık kalıyor. Orada hiç bu problemi yaşamadım.

Sanırım Samsung Members ile bir durum kontrolü yaptıracağım. Tekrardan teşekkürler...

Açık derken mesela ben de podcastleri youtubedan dinlerken ekranı kapatıyorum, arkada çalmaya devam ediyor. Yoksa ben de kill etmeden sadece çıkıyorum videolardan normalde ve şarjımı götürmüyor o şekilde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 13 Kasım 2024; 16:41:42 >
  • 
Sayfa: önceki 19861987198819891990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.