|
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1987. sayfa)
-
-
Arkadaşlar batarya hangisinde daha fazla gider oyum fln yok s24 mü s23 mü onca test izledim hepsinde farklı sonuç çıkıyor. -
S24'de biraz daha büyük batarya ve LTPO ekran var, bu yüzden pil konusunda bir tık daha iyi olması beklenir. Ancak devesa bi fark olacağını hiç sanmıyorum, muhtemelen 1-1,5 saat kadarlık bi süreye karşılık gelecektir. Ama Exynos varyantı için parantez açmak istiyorum. Her ne kadar E2400 önceki nesillerdekinden daha verimli olsa da modem konusunda verimsiz olduğu ve fazla güç tüketimi yarattığı yönünde bazı iddialar mevcut. Eğer şebeke sorunu olan bi yerde kullanılırsa bu durum pilin daha hızlı boşalmasına sebep olabilir.
-
Plus model alın ikisi de tatmin eder. Bütçe varsa tabiki s24 -
Telefonu alalı 5 6 ay oldu 5 saatin altında ekran aldığım olmadı. Evde izin günümde ve WiFi ile takılıyorsam 6 saat görüyorum. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Herşeyiyle şahane bir telefon fiyatına kıyasla. -
İhtiyaçlarınız için ideal cihaz gibi. Hele de One UI 6.1.1 güncellemesinden sonra ekran açık süresi ortalama 8 saat 30 dakikayı bulabiliyor (S23 256GB). Fakat 120Hz modunda kullanırsanız 7 saate de düşebiliyor, 120Fps oyun oynamıyorsanız -ki oynamıyorum yazmışsınız- 60Hz'de rahat 7-8 saat civarı ekran açık süresi alabilirsiniz. Pil tasarrufu modunda kullanmaya da gerek kalmıyor bu yüzden.
Geçen hafta sırf test etmek için 1 saat Fortnite (Unreal Engine 5.4 motoru sebebiyle mobilde cihazları en çok zorlayan oyun) oynamama rağmen pil %5 kaldığında ekran açık sürem tam 8 saatti, gün içinde pilin %65 civarını mobil veride kullanıyorum.
Cihazı geçtiğimiz şubat ayında aldım, her zaman süper hızlı şarjla %100 doldurarak kullanıyorum. İlk aldığımda One UI 6.0 yüklüydü ve ekran açık süresi 5-6 saati ancak buluyordu, biraz hayal kırıklığı yaratmıştı Snapdragon olmasına rağmen. Fakat son güncellemelerle şu an harikalar yaratıyor cihaz, satın alırsanız mutlaka en güncel sürümü kullanın bu yüzden. One UI 7.0 geldiğinde ise yüklemeyin, 7.1'i bekleyin. Her yazılımda olduğu gibi One UI'ın da X.0 sürümleri sorunlu oluyor.
Edit: Reddit'de de S23 kullanıcılarının çoğunluğu son güncellemelerle ortalama 7-8 saat ekran açık süresi aldığını belirtmekte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 10 Kasım 2024; 13:20:18 >
-
Trol bu adam bi de rogzoidre diye biri var o da trol, bilginiz olsun -
Arkadaşım yorumuna tamamen katılıyorum. 7 saat ekran süresi almışlar falan filan hikaye. Doğru konuşan adama trol derler.
-
Aynı telefonu kullanıyoruz.. Paran bu cihaza yetiyor diye vatan savunur gibi cihazı savunan adam benim gözümde çocuktur. Millete yalan yanlış bilgiler vermeyin. Alabildiğin en iyi telefon bu Dolayısıyla en iyi savunmayı da sizin gibiler yapıyor. Ben telefondan memnun değilim demiyorum pil performansı vasat Ötesi ondan bahsediyorum diğer yönleriyle E tabi yine kamera hariç memnunum
Gerçekten de Samsung'un fiyatı Dolayısıyla müşteri portföyü de gitgide düşüyor gidip apple'a 100.000 lira para veremeyecek olan tipler 30-40 bin lira telefona verip gelip burada insanın sinirlerinle oynuyor gerçekten büyük Bir tehlike Samsung için..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 10 Kasım 2024; 19:4:13 > -
-
10 ay TR garantili s23 128 gb cihaz üzerine 6.000 TL ile
23 ay TR garantili s24 FE 256 gb
takas edilmeli mi? Çok uzun süre s10e ve s22 kullandığım için s24 FE biraz büyük ve kaba geliyor, yorumlarınızı bekliyorum. -
Edilmemeli. Fe modeller her zaman özellikleri kırpılmış modellerdir. -
Elimdeki cihaz s24 FE, alacağın cihaz s23 128 ve üzerine 6k, sizce almalı mıyım? -
-
ilk foto samsung camera mı yoksa üçüncü parti bir program mı ? Gren olmasına rağmen çok net geldi şaşırdım :D
-
Hepsi samsung camera. Exif bilgisi olduğu kadarıyla ekleyeyim. Akşamüstü sadece ışık ayarı düşürülerek çekildi. Ekstra birkaç foto daha ekleyeyim.
Gece çekimi renk patlaması ve histogram dengesizliği.
Gündüz göl manzarası, doğal renk kaybı ve derinlik sorunu.
Gün batımı ufuk çizgisi patlaması ve kontrast sorunu.
Zoom yapılmış çekim, görece muadillere göre iyi ama yine derinlik sorunu.
Yakın çekim blue efekti güzel
Son foto önceki fotonun bilgileri ile.
-
Herkese merhaba,
Yaklaşık 2 ay önce bu cihaza geçtiğim için konuyu takip ediyorum. Bir kaç şey yazıp uzayacağım. Sırası ile Mİ6,Mİ9tPro,Mi10t pro,Mi12lite,Pocox6 pro kullanıp bu cihaza geçen biri olarak söyleyeyim telefonumdan gayet memnunum. Cihazla ilgili bu kadar polemiğe(1 yıl önce yazılanlar hariç) gerçekten anlam veremiyorum. Bir kere telefonun bir üst versiyonu çıkmış, neredeyse o bile eski olarak değerlendirilebilecekken(S25) hala bu telefonu karşılaştırma yapmak aptalca. Memnun olan memnundur olmayanlar yeni versiyonlarına bakabilir. Veya aynı işlemci ve gelişmiş donanımıyla aynı fiyata Poco f6 pro(daha yeni) da bakabilir.
Hayırlı forumlar.
-
Ben daha 5 saat altı ekran süresi belki bir tek uzun yolda gördüm o da telefonu sürekli kullanmam gerekiyordu ve hat iyi çekmiyordu o güzergahta. Şükür maddi sıkıntım da yok, iphone sevmiyorum( daha önce kullandım), exynoslu pixel 9 pro almak istemediğim için s23 ile devam ediyorum şu an(evet şu an 30 küsür bin, seneye de 40 küsür bin işletme parasını rahatlıkla verebiliyorum). Pixel 10 proyu olur da Trye gelirse buradan, gelmezse de yurt dışından alıp getireceğim, çünkü kompakt ve pro telefon seviyorum. Ben nasıl kendi özelime bakarak bu telefonun pili çok iyi demiyorsam sizin de çok kötü pile sahip diyerek genelleme yapmamanızı tavsiye ederim. Bazen üretim hatası donanımdan dolayı bazen de kullandığınız bir appin arkada çaktırmadan pili tüketmesinden dolayı, arada da genelde bulunduğunuz konumda çok kötü çekim olduğu için piliniz size özel kötü gelebilir. Burada insanların "çoğu" ne deneyimliyorsa onu yazıyor. Arada iki tarafında uçları gelip yazabiliyor. Kimin ne olduğunu okuyucunun görüşüne bırakıyorum burada..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 11 Kasım 2024; 16:52:4 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nu.D.38 -- 11 Kasım 2024; 18:32:16 > -
S24 fe ekran süreniz kaç ekran açık süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X