Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1993. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.077
Cevap
734
Favori
2.460.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19911992199319941995
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi kontrol ettim, bana henüz gelmemiş.

Yavaş yavaş ayın dördüncü haftasına kalıyoruz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir batarya istatistigi paylasayim.
    1 yillik s23+
    %49 kullanim -> 3.5 saat

Bu degeri dusuk performans profilinde aldim. Diger mod ile acikcasi gunluk kullanimda hicbir fark gormedim. Ama yuksek performansa alinca bariz batarya daha az gidiyor 5.5-6 saat araliginda kaliyor.

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Güvenlik güncellemesi niye bu kadar dert oluyor size? Değişen bir şey yok hacklenmessiniz merak etmeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dert değil de çok ucuza aldığım vivo Y22s'ye ve Honor Pad X9'a Kasım 2024 güncellemesinin S23'ten önce gelmesi garibime gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devotion

Hocam bugüne özel yazıyordu ama, emin değilim. Ben aldım bu arada telefonu, kargolanmasını bekliyorum.

Ben de dün aldım bugün teslim edildi kılıf ve ekran koruyucu bekliyorum

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Ben ekran pil performansını beğeniyorum cihazın. Akşam 6 gibi eve geldiğimde wifi ye bağladım, harici mobil veri kullandım yani %80 civarı mobil kullandım diyebilriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgltkn -- 21 Kasım 2024; 23:17:15 >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Daha öncesinde pil ile alakalı ben de ekran görüntüsü atmıştım. Bugün daha çok WiFi kullanımında daha iyi bir sonuç elde ettim. Hem de @weneorn hocamın uyarısıyla arkaplan uygulamalarına dikkat ettim. Şu anlık daha iyi bir sonuç aldım. Sizlere bugünün sonuçlarını aktarıyorum. SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Hangi ülke romu var.

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Full wifi

• Ey gidi lansman zamanı düz S23'e çok yükselmiştim, az takip etmemiştim bu konuyu da nefsimi köreltip almamıştım telefonu. :)

Şimdi tekrar düştü aklıma.

Evet düz S23 kullanıcısı arkadaşlar geçen sürede memnunlar mı? Kronik bir problem vs var mı telefonda?

Amazonda düz S23 256 GB versiyonu 27500 TL'ye geliyor.

Öte yandan S24 128 GB versiyonu 29500 TL'ye düşmüş.

Çok arada kaldım.

• Ota Benga kullanıcısına yanıt

Benim için hâlâ alternatifi yok diyebilirim. S25 snapdragon ile gelir ve s23'ten tasarım anlamında kötü olmazsa geçebilirim sadece. Tabi fiyat da uçuk olmazsa.

• Telefona bugün yedeklerimi aktarıp kullanmaya başladım. Gerek kurulum, gerek güncelleme vs. 12 saat anca dayandı şarjı (100 - 20 arası). %20 olunca şarja koydum tekrar. Kasım güncellemesi geldiğinde sanırım batarya sorununu da halletmiş olurlar diye düşünüyorum. Hız ve ergonomi olarak mükemmel bir cihaz S23.

S23 256GB alın, fiyatı çok iyi. 128GB cihaz almayın, hem UFS 3.1 ile geliyor hem de bu zamanda 30 bin lira bandında 128GB Android cihaz alınmaz bence.

Ben 4 yil Iphone XS kullanimi ardindan S23'e gecis yaptim. 6-7 aydir kullaniyoru. Cok memnunum. Bazen Iphone 15'e gecis yapmayi dusunuyorum ama tek sebebi Macbook kullanmam. Yoksa S23 fiyati icin cok iyi telefon. Boyuz, agirlik, goruntu, sarj, iyi performans, orta seviye kamera. Birkac ay boyunca kamera konusunda sikinti yasadim. Dokuman fotosu cekerken yazialr cok kotu gozukuyordu. Bananagate diye bir sorun vardi. 6.1.1 yazilimi sonrasi bu sorun ortadan kalkti. Butcesi olan S25 beklesin , yoksa S23 bence cok iyi bir secenek kompakt telefon arayan birisi icin.

• flypow3r kullanıcısına yanıt

S25 kesin olarak Snapdragon Elite ile gelecek. Exynos chiplerde sorun yasaiyor Samsung. Buyuk oraninda hatali cikiormus ve bu yuzden S25 ile piyasaya cikarmayacakmis. Dizayn olarak da neredeyse S24 ile birebir cikacak. Sanirim ekran cercevesi bir tik daha ince olacak ve arkadaki kamera halkalari son cikan Fold serisindeki gibi olacak. Uzerine bir de ekstra 4 gb ile gelecek. Fiyat olacak klasik 800$ ve kdv olarak cikar.

• cemark C kullanıcısına yanıt
    Sd elite işlemci maliyeti yüksek ve pahalı bir işlemci bu yüzden s25 başlangıç fiyatını 40-45 bin üstü bekliyorum ben

• t_garret kullanıcısına yanıt
    Daha güncelleyeli 1 gün olmuş. Pilin kötü gittiğine nasıl karar verdiniz?

Herkes bilir ki büyük güncellemeler sonrası arkaplanda gerçekleşen işlemler nedeniyle telefon ısınır ve pili daha hızlı tükenir. Birkaç gün içinde gerçek performansı verecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam,

Daha once internette 30 dakika gezinsem %5 -%6 batarya yerdi. Simdi %10 dan fazla yiyor. Telefonu Devamli Ekran ışığı kısık, karanlik mod da kullaniyorum. Oyun oynamiyorum, sadece internette gezinme (samsung browser) ,youtube , whatsapp, chatgpt ve google translate. Batarya 1.5 gun gidiyordu. Benim icin onemli olan live translate ozelligiydi ama randiman alamadim. Sacma ceviri yapiyor ve gecikiyor.

Guncellemeyi dün gece 23.00 da yaptim. Bu sabah kullaniminda gozlemledigim bu. Dediginiz gibiyse birkac gun bekleyebilirim.

Edit:derin uykuda olan cok program vardi eger onlari uyndirdiysa durum baska.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_garret -- 23 Kasım 2024; 13:39:51 >
  • cemark C kullanıcısına yanıt
    S23 takas kampanyası yaparlar mı yine hocam?

• 
Sayfa: önceki 19911992199319941995
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.