Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1995. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xxBaserisxx Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
40.077
Cevap
734
Favori
2.460.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19931994199519961997
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Söylediklerinize ek olarak ön kamera hdr sorunu da var video da ters ışıkta yeşil sonuç veriyor. Samsung s24 de de buna el atmamış. s25 de hala s22 lensleri kullanacak %90. apple ı geçti bunlar. Apple bari çalışıyorsa elleme kafasında bunlar zaten alıyorlar bas geç kafasında. S24 ultra bile lens geçişinde kasıp lensler arasında ciddi ton farkı var. Samsung yapamıyor bu işi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 26 Kasım 2024; 20:48:23 >
  • Samsung güncelleme konusunda gerçekten batırmaya başladı. 5 yıl söz verildi ama daha ikinci senedeyiz ve sadece bir seri üst model gelmesine rağmen güvenlik güncellemesinde bir ay geriye düştük bile.

Bu arada güvenlik güncellemesini umursadığım falan yok sadece dağıtım kalitesi düştü bu ana güncellemelerde de böyle olacak gibi duruyor.
  • eozturk61 kullanıcısına yanıt

Android 15 bazlı güncelleme de ona keza, ufukta bile yok.

• Aranizda ankarada olup elinde ringke onyx kilif olan varmi ?
  • Amerikaya 2. Güncelleme verildi kasım ayı için s24 serisine, 6.1.1 ile çalışanı bozdular şimdi toparlayamıyorlar bence , bize düzgün bir güncelleme gelsinde, boyutu büyük bir güncelleme olabilir bu yüzden basit bir güvenlik güncellemesi olmayacak gibi
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    16Pm konusuna bir bakın. Apple’da artık ekran falan basmıyor. Bu yine daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 28 Kasım 2024; 0:9:17 >
  • churchil C kullanıcısına yanıt

Ankara'da değilim. Ultra mı cihaz?

https://www.letgo.com/ad/1696152470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 28 Kasım 2024; 1:18:7 >
  • flypow3r kullanıcısına yanıt

S23 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dazzle9

S23 sattığım için Spigen Liquid Air kılıf boşa çıktı, uyguna vereceğim ilgilenenler pm atabilir. Abyss Green renginde.

fiyat 350 arkadaşlar, şirket telefonunda takılıydı aktif kullanmadığım için kılıf eskimedi detaylı fotoğraf gönderirim

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] bi firma dusunun ki onceki modelinin fiyatini dusurmeyip yeni modelin eski modelin altinda fiyatlarla satilmasina musade etsin.. yazik bunca insan s23 u lansman haric 27 bin altina alamadi ustune geri alimda da yari fiyatina anca alicak s24 u kuponla 27 ye satilmasina goz yumuyor, diyecek soz yok. Ios bana gore bi isletim sistemi degil yoksa direk iphone a gecerdim simdiye kadar.

Hocam bence exynos nedeniyle böyle oluyor , ne kadar güçlü ve ısınma sorunlarını birazda çözmüşte olsa tam istediği yerde değil exynos haliyle s24 serisi stok eritmeleri normal , ilk çıkış zamanından beri 1 yıl geçti 40 binden 28 e gelmiş olması beklenen bir durum çünkü exynos ben şaşırmadım , snapdragonlarda bu olmuyor mesela, exynos algısını yıkmadan exynoslu telefonların satımı kolay değil ben pedere a55 aldım 2 hafta ben kullandım exynos 1480 var gayet pil dostu ve güzel bir işlemci ama bir snapdragon stabilitesi hala yok

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] satici trendyol yapisin millet ihtiyaci olan alsin hemen 🔥🔥
  • quote:

Orijinalden alıntı: churchil

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] satici trendyol yapisin millet ihtiyaci olan alsin hemen 🔥🔥
    Hocam spigen 45w ve kablolu 350 tl iken buna para verilir mi?
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt

Ne kadar katilirsiniz dedigime bilmiyorum ama ben markanin kendi sarj aleti haricinde baska markanin sarj aletinin cihazin bataryasina zarar verdigini dusunuyorum. Belki bu dedigim cin mali urunler icin daha dogru olabilir ama genel olarak ben boyle dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 28 Kasım 2024; 22:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: churchil

Ne kadar katilirsiniz dedigime bilmiyorum ama ben markanin kendi sarj aleti haricinde baska markanin sarj aletinin cihazin bataryasina zarar verdigini dusunuyorum. Belki bu dedigim cin mali urunler icin daha dogru olabilir ama genel olarak ben boyle dusunuyorum

Hocam pd şarjda bu çok zor chipte cihazın alabileceği enerji vs bilgisi adaptör kablo arasında gidip geliyor eski cihazlar olsa dediğiniz doğru ancak yine de tercih meselesi
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Bu arada ankerin varken bence spigene bakilmaz ama kablolu olmasi avantaj tabi dediginiz gibi tercih meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi churchil -- 28 Kasım 2024; 23:16:40 >
  • SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]
    Evet bende de var bu adaptör. Memnunum. Fiyatta iyiymiş. Ben sanıyorum 500 tl civarına almıştım.
    Bu fiyata çok çok iyi ben 900tl. Almıştım link atabilirseniz bir tane daha alayım yedek dursun
  • 
Sayfa: önceki 19931994199519961997
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.