Hocam S22 de kullandım. İşlemci resmen pili içiyordu. S23 pil anlamında inanılmaz bir cihazdı (S22 ye göre) fakat güncellemeler telefonu S22 den farksız hale getirdi. Dediğiniz gibi S23 iyi olanlarındanDI. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1997. sayfa)
-
-
Çift sim kart aktif olması sebebiyle şebekelerden birisi pili içmesine neden olma durumu olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Kasım 2024; 22:30:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sürekli çift hat vodafone olacak şekilde telefonlarımı kullanıyorum. Bahsettiğim problem ortaya ortalama son 1 ayda çıktı. S23 resmen S22 ye döndü ekran süresi bakımından. Bu cihazla %70 mobil veri ile 6.30-7 saatleri gördüğüm oluyordu. (Navigasyon kullanmazsam)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güncellemeler hangileridir?
-
S23 kullanıyorum kasım güncellemesi gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kaç gün sonra gelir.
Bir şey soracağım arkadaşlar, galaxy labs (eski adıyla good guardians) ve good lock ı düz s23 te kullananlar var mı? Önerir misiniz pil noktasında etkisi nedir bu eklentileri kullanırsak iyi ya da kötü deneyimler
Ben kuramıyorum desteklemiyor diyor
Apk mirror üzerinden tek tek indirip kurabilirsiniz o şekilde oluyor bir zamanlar good lockta bizim ülkeden erişilemiyordu bir süre sonra good guardiansta açılır bence
Hocam hem eklenti hem de good guardiansı mı indirmemiz gerekiyorquote:
Orijinalden alıntı: zncrsz16Apk mirror üzerinden tek tek indirip kurabilirsiniz o şekilde oluyor bir zamanlar good lockta bizim ülkeden erişilemiyordu bir süre sonra good guardiansta açılır bence
S23 u Guncellemeleri gunu gunune yaparim. Ilk defa kucuk boyutlu bir telefonun pilinden memnun.
A54'e baktim 5bin mah pili var. Islemcide gucsuz. %20 daha kucuk bir pile ve daha guclu bir islemciye gecmissiniz beklentinizi bence cok yuksek tutmayin. Sonrasinda da pil oturuyor. Pil sagligi acisindan problem yoksa az sabir bence
evet hocam burdan indirip daha sonra içindeki uygulamalara bakarak tek tek apk mirrordan en son sürümleri indirebilirsin, cihazda ayarlar/gizlilik güvenlik/ otomatik engelleyici açık olmamalı yüklemeye izin vermez, dışardan apk yüklemek için kapatman gerekebilir
apkmirrorSamsung Good Guardians - the new name of Galaxy Labs 5.5.04 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/galaxy-labs/galaxy-labs-5-5-04-release/ -
-
S23+ cihazımda kilit ekranında iken ses açma kapamaya bastığımda sağ taraftan çıkan ses barını göremiyorum. Ses açık mı kapalı mı anlayamıyorum. Eğer bi müzik vs bişi açarsam o zaman görünüyor. Ama onun harici görünmüyor. Kilidi açıp sonrasında ses açma kapama yapmam gerekiyor. Bu durumu nasıl çözebilirim. Kilidi açmadan da ses durumunu görmek istiyorum
-
Güncelleme ile ses çeviri de gelmiş sanırım
Yapan var mı güncellemeyi
Ben yaptım bir değişiklik beklememek lazım sorun yok büyük bir güncelleme değil zaten güvenlik güncellemesi bu
Arkadaşlar mobile de 5g 4g 3g arasında geçiş yapmamızı sağlayacak bir mod ya da widget gibi bir şey yok mu? Özellikle iş yerinde 4g 2 diş 3g 5 diş çekiyor haliyle pil açısından 3g e almam daha olumlu olacak o yüzden lazım routine oluşturmak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zncrsz16 -- 2 Aralık 2024; 14:5:58 >
Modlardan özel mod açın.
Diğer işlemler-bağlantılar-şebeke modu.
Buradan istediğiniz şebekeyi seçebilirsiniz.
Sonra bildirim menüsünden modlara tıklayı mod seçerek aktif edebilirsiniz.
Gelen güncelleme sadece bir güvenlik güncellemesi değil. U takılı bir güncelleme, yani çeşitli düzeltmeler ve iyileştirmeler (bug fixes & performance improvements) içeriyor. Changelog'a "Device behavior has been improved." ibaresi eklenmiş zaten bunu da belirtmek için.
S23 serisi için One UI 6.1.1 ile Dolby Atmos'un yaptığı değişiklikle ses kalitesinin düşmesine sebep olduğu belirtilen durum, yine Dolby Atmos yardımıyla Samsung tarafından muhtemelen bu güncelleme ile düzeltildi. Güncellemenin gecikme sebebi olarak bu ve, One UI 7.0 çalışmaları gösterilebilir. Yılın bu zamanları çıkan One UI x.0 güncellemeleri genelde aylık güvenlik yamalarının gecikmesine sebep oluyor, One UI 2.0'dan beri takip ettiğim kadarıyla olağan bir durum. Elbette her Galaxy cihaz için gecikmiyor, fakat çoğu için bu durum geçerli.
S23 şu an zaten sorunsuz durumda, o yüzden artık genelde aylık güncellemeler sadece güvenlik yaması içeriyor. Sadece güvenlik yaması içerenler hiçbir şekilde cihazda herhangi bir kötüleşmeye sebep olmamakta, çünkü sadece güvenlik açıkları kapatılıyor. Yine de placebo etkisi midir bilinmez, genelde aylık S takılı güvenlik güncellemeleri sonrası bile yabancı kullanıcılar "Cihaz sanki daha da hızlandı, batarya da daha uzun süre gidiyor" der, bizimkiler ise "Telefonum yavaşladı, batarya daha az gidiyor, güncelleme sonrası eşim kanser oldu, kolum koptu, sakın yüklemeyin" gibi yorumlar yapar :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X