Teşekkürler hocam kurcalayıp bulamamıştım 🙏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1998. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba, telefonun şarj girişinde problem var 6-7 saatte şarj oluyor sağlam kabloları tanımıyor yada bozuk uyarısı alıyorum . servis kaç günde çözer bilgisi olan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Servise gerek olmayabilir. Önce kürdanla şarj yuvasını iyice temizleyip deneyin muhtemelen çözülecektir.
Eski Samsung telefonumda yetkili servis(Ankara) 1 saat içinde şarj soketini değiştirip teslim etmişti.
Güncelleme gelmiş bu arada...
s23 için One UI 6.1.1 var mı ?
-
Bazi uygulamalari guncellememe veya yeni uygulamalarin bazilarini kurmama problemi baslamisti bir sure once. Guncelleme ile problem buyuk olcude cozuldu 4 tane hic guncellenemeyen yada kurulamayan uygulama vardim once 3 unu guncelledim. Biri hata verdi. Sonra digerini tekrar deneyince kurulum bitti. Bosuna factory resetle ugrasacakmisim. Guncelleme ile cozuldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolby Atmos ses sorunu bu güncellemeyle kesin çözülmüş mü?
-
S23 256GB yurtiçi faturalı, garantili kaça satılır arkadaşlar?
-
22
Evet. Şu an S23 serisi için mevcut sürüm 6.1 gözükse de aslında 6.1.1. Fold cihazlarda 6.1.1 olarak gözüküyor, fakat söz konusu yeni özellikler bizde de var. 5.1.1 geldiğinde de aynı durum olmuştu. İlginç bir Samsung politikası.
Bilgim yok, araştırmadım doğrusu. Fakat Samsung'un Dolby Atmos ile çözüm üzerinde 1 aydır çalıştığı biliniyor. Gelen güncellemenin sadece sıradan bir güvenlik yaması yerine düzeltmeler içermesi sebebiyle böyle bir çıkarımda bulunabiliriz.
Şahsen ses kalitesinde bir bozulmayı ben zaten hissetmemiştim, Samsung kabul edince kesinleşti. Samsung sorunu düzelttik demezse bilemeyiz, veya aramızda bozulmayı fark etmiş bir audiophile varsa düzelip düzelmediğini bizimle paylaşabilir.
Ben ilana koydum 24 25 veriyolar 1 sene garantisi var benim ciziksiz hatasız yaninda 2 kılıf ve sınırsız ekran koruyucuyla max 25 teklif ettiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 3 Aralık 2024; 0:38:37 >
Güncellemeyi yeni yukledim bataryaya etkisi var mı?
22 bedava. Vermem. Ancak 25 işimi görür. Spigen kılıf da var yanında. Teşekkürler.
-
Emin olmamakla birlikte bence iyileşme var. Birkaç gün geçsin o zaman anlaşılır.
Umarim birazda olsa duzelmistir 1 senede telefonun bataryasını öldürdüler resmen yeni telefon bakıyorum sırf bu batarya isinden telefondan sogudumquote:
Orijinalden alıntı: yavuz42Emin olmamakla birlikte bence iyileşme var. Birkaç gün geçsin o zaman anlaşılır.
Aynen bende muzdaribim pil meselesinden. Umarım düzelir.
Parmak izinde sorun yaşayan var mı, 3-4 tane ekran koruyucu denedik yine hantal çalışıyor parmak izi. 3-4 denemede açıyor veya hiç açmıyor.
-
belki yapmışsınızdır ama yine de hatırlatayım dedim. Ekran koruyucu değiştirince parmak izini tekrar tanıttınız mı ? Ben şu an 150 liralık cam koruyucu kullanıyorum şak diye okuyor, ince kestirme jelatin kullanırken de şak diye okuyordu. Ama gerçekten bazı ekran koruyucularında statik elektriklenme mi oluyordur nedir parmak izini bırak normal algılaması bile bozuluyor ekranın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X