< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1996. sayfa)
-
-
Maalesef hocam bitirmisler. Istersen 67w olaninin indirimi var isine yararsa eger
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yorumu 6 sene önce görseydim size hak verirdim ama günümüz için bu artık şehir efsanesi (tabi çakma merdiven altı adaptörleri saymazsak). Günümüzde benzinliklerde satılan adaptörlerde bile QC 3.0, USB PD 2.0, USB PD 3.0, PPS gibi hızlı şarj teknolojilerine uyumlu olduğunu belirten sertifikalar bulunabiliyor. Kaldı ki bu sertifikaları ve teknolojileri merdiven altı adaptörlerde bulamazsınız. Yani günümüzdeki sertifikalı adaptörleri marka fark etmeksizin alıp kullanabilirsiniz, hem de gönül rahatlığıyla zira şu anki s23'ümü 2 ay orijinal xiaomi adaptörü ile, 3 ay da spigen adaptörle şarj ettim. 100 şarj döngüsünü devirmek üzereyim ve pil sağlığı hala 100'de.
Düz s23 için telefonu çok kalınlaştırmayan bir kılıf önerebilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temudan 2 3 tane kılıf aldım tavsiye ederim çoğu ince zaten 1 haftaya geldi
Pil sağlığını yüzdesel olarak tam olarak nerede görüyorsunuz acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler hocam. Ya valla ayıptır, halâ ızdırap. Özellikle ikinci linkteki zahmetle uğraşmak yerine bunu yüzdesel değer olarak One UI ilgili arayüzüne veya hiç olmadı Members içine koysalar ne olur sanki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım ayı güvenlik güncellemesi hala gelmedi değil mi? Bugün ayın son günü neden gecikti?
-
-
Hocam sizin ki s23 düz versiyon mu öyleyse baya iyi bu süreler ve son güncellemeyi yapmış mıydınız kaç aylık cihaz ?
Düz s23 5 aylık cihaz daha. Tüm güncellemeleri yaptım. Ama bu süre %100 wifi ile. Mobil veri açınca düşüyor 1-1.5 saat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre2327 -- 30 Kasım 2024; 14:48:7 >
Anladım hocam teşekkürler
Ablamda A54 var, Kasım 2024 güncellemesini almış. S23 için şimdi kontrol ettim, yine gelmemiş. Çok ilginç bir durum.
-
Hocam telefon yeni değil 6 aylık. 2 ay önce hard reset atıp sıfırdan kurulum yaptım. Arka plan kısıtlama, adaptip pil, arka planda mobil veri kısıtlama gibi tüm işlemler yapılı. Kullanmadığım gereksiz uygulama yok gibi birşey. Ona rağmen bu süreleri almak çok can sıkıcı. 6.1 inç Samsung grubu pil işini yapamıyor.
Pil sağlığına bir bakın derim o zaman. Çok düştüyse garantiden değişirsiniz belki.
Cift sim aktif birde sinyal cekmeyen bölgede ise normal bu degerler
Çift hatlı ve ikiside Vodafone hocam. Genelde hep 2 diş çekiyor. Yinede S24FE veya A55 de daha iyi değerler alacağımı düşünüyorum
6.1" boyutunda pil isini iyi yapan marka var mi ki? Bence s23 yine iyi olanlarindan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X