< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1994. sayfa)
-
-
Hic bilmiyorum valla. Ben ikinci el aldim, gerci kullanilmamisti ama yine de magazadan almadim. Yillar sonra ilk defa Samsung kullaniyorum o yuzden kampanyalardan pek haberim yok. Bir ara S24'e yukseltme kampanyasi yaptilar ama bence bu sene hayatta yapmazlar oyle bir sey. Heralde gecen sene S24 satislari o kadar kotuyduki, Exynos ve sifir yenilik sagolsun, kampanya ile stok azalttilar gibime geliyor. Bu sene cok maliyetli Snapdragon Elite islemci ile gelecek. Iyi kampanya yapmazlar bence.
-
Turkiye icin ne olacak bilmiyorum ama dunya genelinde S24'un cikis fiyati ile ayni olacak. Apple Iphone 16 serisinde fiyat arttirimi yapmadigi icin Samsung da fiyat arttirimina gitmiycekmis. Sanirim sadece Ultra serisi biraz daha pahali cikacak. Tabe fiyati ayni tutmak icin de ekranlarda donanim yeniligi yapmamislar. S24'teki ekran teknolojisi ile gelecekmis. Ben belki duz S25'e de S24 Ultra'daki ekran teknolojisi gelir diyordum da masraf kismaya gitmek zorunda kalmislar.
-
S24 ile aynı ekran teknolojisini kullanacaksa bu kumlanma muhabbeti de devam edecektir o zaman değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kumlanma olayindan haberim yok. Ben ultradaki gibi yansitmayi azaltan ozellik gelir diyordum ama elite fiyati yuzunden gelmez heralde. Yoksa duz s25 cok cok iyi bir cihaz olurdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vallahi şu an sızıntılara göre hala s22'nin lenslerini ısıtıp önümüze koyacaklar 3x telefoto hala facia olacak galiba
Ne yaptınız verdiniz mi servise?
Kronik sorunu vardı S24'lerin düşük parlaklıkta kumlanma oluyordu.
-
Gün içinde 1 saat oynasan yüzde 32-40 arası pil tüketir tabii bu mobil veri çekim gücü veya WiFi vs etkisiyle agresif değişebilir o yüzden aralığı geniş tuttum, fena değil bence kalan yüzde 60 ile akşam eve ucu ucuna da olsa dönersiniz , zaten bu telefonlar oyun için ideal değil şimdilik, küçük ekranlı 6.000 mAh li si-c bataryalar çıkmaya başladı onlar daha düşünülebilir oyun için illa küçük boyutlu telefon isteniyorsa. vivo x200 pro mini mesela güzel alternatif gibi s25 de batarya ne olacak göreceğiz batarya kapasitesi agresif artmadıkça s25te de aynı pil durumu olacaktır
Küçük telefon sevenler için Vivo 200 pro mini gerçekten güzel alternatif. Umarım S25 ile eksiklerini görürlerde başka markalara geçmek zorunda kalmayız.
S23 sattığım için Spigen Liquid Air kılıf boşa çıktı, uyguna vereceğim ilgilenenler pm atabilir. Abyss Green renginde.
S23 den buyuk ekrani var mini ismini koymuslar 😅 muhtemelen satis stratejisi
Çok bir fark yok sadece 4mm uzun.
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13434&idPhone2=12082
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar telefonun ön kamerası bence çok kötü çekiyor acaba yok mu ayarı falan biraz iyileştirme yapacak?
Utanmıyormusunuz s23 ün kamerasına kötü demeye.. Valla yerler sizi bu forumda aman diyeyim S23 ÜN KAMERASINDAN İYİ BİR KAMERA YOK..
Arka kameradan memnunum ancak ön için aynısını diyemem 😃
Bananagate ve 50mp modundaki çekimlerin fazla sarı olması can sıkıcı. Halbuki bunlar yazılımla halledilebilecek şeyler. Onun dışında video modunda hdr10+ aktifken bazen gökyüzünde karıncalanmalar oluyor. Video modundaki sorun çok göze batmıyor ama şu baştaki 2 sorun artık halledilmeli, amiral gemisine kesinlikle yakışmıyor.
Bananagate sorunu güncellemeler ile büyük oranda azaltıldı.
-
Yok hocam daha gönderemedim cihazı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X