Bildirim
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2000. sayfa)
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dazzle9fiyat 350 arkadaşlar, şirket telefonunda takılıydı aktif kullanmadığım için kılıf eskimedi detaylı fotoğraf gönderirim
Alıntıları Gösterspigen kılıf arayanlar, sıfır ayarında kılıf satıyorum yeşil renk liquid air modeli 300 tl
-
S24 cop bence sezonu gecti exynos islemci cop iphone 16 pro almistim 75 bine kuponla sonra gelmeden iade ettim ekran panel kasa cizigi vs suan s25 ultra bekliyorum -
Evet hocam iki günde bir yeniliyorum parmak izlerini
-
Arkadaşlar mat ekran koruyucu kullanan var mi ilk defa mat taktırdım ekran bi karincali nokta nokta oldu özellikle arka plan beyaz iken , matlarda böyle mi oluyor. -
Evet hocam -
Anladım bence değer ekran kalitesi düşüyor ama diğerinde de telefonun pisliğinden ekran gözükmüyordu. Silmekten gina geldi takinti olmuştu sürekli bir yağlı ekran. 😀 -
Bende de optik armor var spigen kamerayı da koruması vs. öyle bir şey arıyorsanız ben de kullanmıyorum uyguna bırakırım. -
Bu yeni güvenlik güncellemesi sonrası çok fazla pil şikayeti okudum. Formu takip ediyorum olabildiğince.
S23 plus var bende. Pilinden memnunum. Güvenlik güncellemesi gerçekten performansı bu kadar etkiledi mi? Özellikle s23+ kullanan arkadaşlara soruyorum -
Peki benimkisi nasıl iyileşti güncelleme sonrası 😂 -
Parmak izi sorunsuz çalışan ve ekran kalitesini bozmayan, nispeten az parmak izi tutan bir ekran koruyucu tavsiyeniz var mı arkadaşlar -
Amfilm var konuda alan cogu kisi memnundu hocam
-
Nerde bulabilirim hocam -
En Son Güncellemeden Sonra Pil Süresinde Gerçekten İyileşme Gördüm Bu Sefer... -
Orijinalse sorun olmaz.
-
amazonIBYWIND Temperli Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy S23 5G(6,1 İnç),2 Adet Temperli Cam,1 Adet Kamera Lens Koruyucu,1 Adet Destekli Karbon Fiber Film[Parmak İzi Okuyucu, Kurulumu Kolay]https://www.amazon.com.tr/dp/B0BV2KDQ2G
-
Pil süresi özellikle bekleme modunda çok güzel optimize edilmiş, sabah 9 gibi çıkardım şarjdan 6sa 50dk ekran açık, 8sa 25dk ekran kapalı, mobil wifi karışık oyun sosyal medya YouTube karışık, 30dk kadar görüşme, 10-15 fotoğraf 2dk video çektim, şarjım hala %20. Ama şu pwm dimming değeri yüzünden mi yoksa çok düşük parlaklığa inememesinden mi nedir, gece telefon gözlerimi çok ağrıtıyor. Bir türlü çözemedim bunu pcye veya tvye bakınca sorun olmuyor ikisi de lcd panel ama telefona bakınca ağrıyor. Başka bir sebep gelmiyor aklıma. Bu yüzden s25 serisine geçmeyi düşünüyorum. -
Amazonda var hocam
-
One ui 7 Beta yükleyen oldu mu hiç? Farklı bir ülkenin csc'sini kullanarak yapıyorduk sanki -
Daha s23 serisine gelmedi hocam s24 serisi yükleyebilir YouTube a attı yükleyenler videoları, inceledim çokta bir şey yok görsellik dışında
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X