Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2000. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.069
Cevap
732
Favori
2.459.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19981999200020012002
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bluetooth açık saate bağlı
    Mobil veri full
    120hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetgven4tr -- 5 Aralık 2024; 15:43:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dazzle9

fiyat 350 arkadaşlar, şirket telefonunda takılıydı aktif kullanmadığım için kılıf eskimedi detaylı fotoğraf gönderirim

Alıntıları Göster

spigen kılıf arayanlar, sıfır ayarında kılıf satıyorum yeşil renk liquid air modeli 300 tl

• iyimser29 kullanıcısına yanıt
    S24 cop bence sezonu gecti exynos islemci cop iphone 16 pro almistim 75 bine kuponla sonra gelmeden iade ettim ekran panel kasa cizigi vs suan s25 ultra bekliyorum
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt

Evet hocam iki günde bir yeniliyorum parmak izlerini

• Arkadaşlar mat ekran koruyucu kullanan var mi ilk defa mat taktırdım ekran bi karincali nokta nokta oldu özellikle arka plan beyaz iken , matlarda böyle mi oluyor.
  • f0rester kullanıcısına yanıt
    Evet hocam
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Anladım bence değer ekran kalitesi düşüyor ama diğerinde de telefonun pisliğinden ekran gözükmüyordu. Silmekten gina geldi takinti olmuştu sürekli bir yağlı ekran. 😀
  • dazzle9 kullanıcısına yanıt
    Bende de optik armor var spigen kamerayı da koruması vs. öyle bir şey arıyorsanız ben de kullanmıyorum uyguna bırakırım.
  • Bu yeni güvenlik güncellemesi sonrası çok fazla pil şikayeti okudum. Formu takip ediyorum olabildiğince.
    S23 plus var bende. Pilinden memnunum. Güvenlik güncellemesi gerçekten performansı bu kadar etkiledi mi? Özellikle s23+ kullanan arkadaşlara soruyorum
  • armik41 kullanıcısına yanıt
    Peki benimkisi nasıl iyileşti güncelleme sonrası 😂
  • Parmak izi sorunsuz çalışan ve ekran kalitesini bozmayan, nispeten az parmak izi tutan bir ekran koruyucu tavsiyeniz var mı arkadaşlar
  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt

Amfilm var konuda alan cogu kisi memnundu hocam

• churchil C kullanıcısına yanıt
    Nerde bulabilirim hocam
  • En Son Güncellemeden Sonra Pil Süresinde Gerçekten İyileşme Gördüm Bu Sefer...
  • ottogünsche O kullanıcısına yanıt

Orijinalse sorun olmaz.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]amazon
    IBYWIND Temperli Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy S23 5G(6,1 İnç),2 Adet Temperli Cam,1 Adet Kamera Lens Koruyucu,1 Adet Destekli Karbon Fiber Film[Parmak İzi Okuyucu, Kurulumu Kolay]
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BV2KDQ2G
  • SuperMert kullanıcısına yanıt
    Pil süresi özellikle bekleme modunda çok güzel optimize edilmiş, sabah 9 gibi çıkardım şarjdan 6sa 50dk ekran açık, 8sa 25dk ekran kapalı, mobil wifi karışık oyun sosyal medya YouTube karışık, 30dk kadar görüşme, 10-15 fotoğraf 2dk video çektim, şarjım hala %20. Ama şu pwm dimming değeri yüzünden mi yoksa çok düşük parlaklığa inememesinden mi nedir, gece telefon gözlerimi çok ağrıtıyor. Bir türlü çözemedim bunu pcye veya tvye bakınca sorun olmuyor ikisi de lcd panel ama telefona bakınca ağrıyor. Başka bir sebep gelmiyor aklıma. Bu yüzden s25 serisine geçmeyi düşünüyorum.

Amazonda var hocam

• One ui 7 Beta yükleyen oldu mu hiç? Farklı bir ülkenin csc'sini kullanarak yapıyorduk sanki
  • Obscenity O kullanıcısına yanıt

Daha s23 serisine gelmedi hocam s24 serisi yükleyebilir YouTube a attı yükleyenler videoları, inceledim çokta bir şey yok görsellik dışında

• 
Sayfa: önceki 19981999200020012002
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.