bende de uzun zamandır temassızlık mevcut azıcık ileri ittirince şarj ediyor öylece bırakıyorum dokununca şarj etmiyor.. acaba servise götürsek şarj soketini ücretsiz değiştirirler mi? |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2002. sayfa)
-
-
Garantisi devam ediyorsa değiştirirler -
Ben adb üzerinden öğreniyorum hocam. Aşağıda bıraktığım linkten nasıl yapılacağına bakabilirsiniz.
https://docs.google.com/document/u/0/d/1XRGZWUrxh4rEDVY_ECQ6L1PhA-24KUOjnUdg2ZcxqjE/mobilebasic?pli=1
-
Hocam, dark mode'a alip, göz korumasını gün batımından sonra aktif olmaya ayarlayıp, extra dimming'i 60%'a getirip, ışığı da 10%'a kadar kısmayı denedin mi? Bu şekilde gözleri yormuyor.
-
Çok klasik ama kürdanla temizlemeyi denediniz mi? Özellikle cepte taşındığında pamuk dolabiliyor sokete.
-
-
Spigen bakiyorum da pahali geldi kilif tavsiyesi verebilir misiniz -
a kalite yenilenmiş s23+ alınır mı 256gb 30 bin 900 tl e.
-
Magsafe tarzı telefon kılıfları tozları içine daha fazla çekiyor. Manyetik yapısından heralde. Kılıf içinde ve kamera mercekleri etrafında daha fazla toz kalıyor. -
-
-
Alınır çok güzel telefon 2028 Şubat ayına kadar da güncelleme desteği devam ediyor
-
Yukarıda garantisi devam eden tertemiz cihazları 25 küsürden alanlar var.
Bence ikinci el sitelere bir bakmak lazım. Kaldı ki S24+ 36 binlere satıldı sıfırı 1-2 ay önce. 30 bin S23+ için yüksek bence şuan
-
cevaplarınız için çok teşekkür ederim. ben özellikle taksit imkanından ötürü bu tarz bir işe girmeyi düşünüyorum o yüzden yenilenmiş telefonlar ilgimi çekiyor.
-
özel fırça falan da aldım zamanında zaten şu an şarj girişi tertemiz hiçbir şey yok sadece temassızlık sorunu yaşıyorum biraz ileri ittirince şarj ediyor sağ olsun :)
-
Ekran kapalıyken Whatsapp sesli araması gelince ekran uyanmıyor. Siyah kalıyor.
Çözümü nedir? Android 13 ve One UI 5 var. S23 için değil de başka bir model için soruyorum bu arada dostlar... :)
Edit: Uygulama bildirim kategorilerinde "Sessiz Bildirimler" denen ayarı kapattım, düzeldi gibi ama bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Aralık 2024; 20:20:50 > -
BU linkteki kılıfı yedek olarak almıştım ama o kadar hoşuma gitti ki yapısı ve dokusu, çıkarmaz oldum. Bence fiyatı da uygun, alabilirsiniz. Cihaza tam oturuyor, gayet şık bir kılıf.
amazonSpia Samsung Galaxy S23 Kılıf Siyah Lansman Kapak Orijinal Esnek Dayanıklı Darbe Karşıtı Yeni Nesil Tasarım (Samsung Galaxy S23, Siyah)https://www.amazon.com.tr/dp/B0BX7GZT8F -
Bu ekran ya da kamer açarken falan animasyon çıkıyordu ön kamera etrafında artık çıkmıyor nasıl açılır bu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X