Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2004. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü7 Mobil
5 sn
40.069
Cevap
732
Favori
2.459.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 20002001200220032004
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acil Yardım... Samsung S23'te WhatsApp'ta kullanmakta olduğum resimdeki yazıları yada metni yazı dönüştürme çevirme özelliği kayboldu. Sayın Arkadaşlar WhatsApp'ta klavye ayarlama menüsüne girdiğimde Fotoğraftan Metin Tarama menüsü çıkıyordu, bu menü seçtiğim fotoğraf veya metinin istediğim bölümlerini yazıya dönüştürüyordu. Kitaptan bir bölüm seçip birisine yollamak istedim. Metin Tarama menüsü kaybolduğundan yapamadım. Whtsapp'ı silip tekrar yükledim, klavye ayarlarını (Gboard seçili) ve diğer ayarları ne kadar denediysem de Metin tarama menüssü geri gelmediğinden çalışımamakta. Bu konuda yardımcı olan olursa çok sevinirim.

• ustaturk kullanıcısına yanıt

Samsung'un kendi klavyesinde var. Gbord için bir şey diyemem ama klavye ayarlarında olması lazım.

• İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Zahmet verdim. Zaten sürekli Gboard ile çalışıyordu, Samsung klavye ile de siz dedikten sonra denedim ama tarama özelliği geri gelmedi..

• Arkadaşlar merhaba s23 plus almayı düşünüyorum alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir. Ekran değişip değişmediğini nasıl anlarım mesela.

Satmayı düşünen varsa değerlendirebilirim.
  • ustaturk kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam. Samsung klavyede bu kısımda gözüküyor ben de.

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]
  • İphone 13 mini ile takas etmek isteyen düşünen olursa beni bulsun lütfen :)) Yer: ankara

• portative P kullanıcısına yanıt
    Bir çok kullanıcı 12 ve 13 miniden s23 e geçti ama sanmam ki geri dönsünler. Memnun olmadıkları kameralarına rağmen kimse dönmez bence ☺️
  • Yapay zeka güncellemeleri bataryayı etkilemiş olabilir mi? En son iphone için yapay zeka özelliklerinin cihazı ısındırdığını ve bataryayı hızlı tukettigini okumuştum.
  • 
Sayfa: önceki 20002001200220032004
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.