Spigen in var ama ne kadar kullanışlı bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2005. sayfa)
-
-
-
Telefonla sessiz bir ortamda konuşurken ses çok fazla geliyor. Etrafımdaki insanlar da neredeyse rahatça duyabiliyor yani. Telefon görüşmesi yaparken veya zoomda sesi belli bir seviyenin altına kıstırmıyorya bunu nasıl dahada kısarız. Bir yolu varmıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Whatsapp sesli araması geldiğinde kilit ekranının uyanmaması sorunu yaşayan var mıdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. görüntülü aramada da aynı. Bildirim sesi var ama görüntü yok.
-
Arama esnasında telefona bakarsanız yukarıda "ses odağı" simgesini görürsünüz. Onu işaretlerseniz hissedilir derecede gürültü engelleme devreye giriyor.
-
nerede hocam o simge merak edip baktım az önce ama hiç göremedim ?
-
Birini arayın, ararken üstten aşağı kaydırın, wifi csrt curt simgelerinin altında farklı renkle mikrofon modu yazar. Ona tıklayınca çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
heeee şimdi gördüm iyice aşağı kaydırmak gerekiyormuş. Bu sanırım biz kalabalık ortamdayken sesin karşıya rahat gitmesi için olan bir özellik. açıp denerim bakalım bir ara kalabalık ortamda konuşurken.
Arkadaşınn dediğine çözüm olacak bir seçenek sandım ama değilmiş sanırım. Ben de bazen muzdaripim bundan. Ahize o kadar kuvvetli ki telefon kulağımdayken sanki hoparlörden konuşuyormuş gibi geliyor ses. Kısınca da zor anlıyorum :D
-
ses ayar özelleştirmesi sound assistant uygulamasıyla çözebilirsiniz bir deneyin denemediyseniz, galaxy app store da var , good lock uygulamasının bir eklentisi gibi ayrıda kuruluyor
-
Telefonun kağıt üstündeki gücü iphone 2020 den kat ve kat üstün ama ip20 bazı uygulamaları s23 ten daha iyi açıyor! Bunun sebebi nedir? Mesela binanceTR güncel anlık ücretleri gösteremiyor yada sahibinden'de resim geçişleri akıcı olmuyor sebebi ne olaki?
Uygulama optimizasyonu ile ilgili. Optimizasyon olayı Android'de büyük sorun maalesef.
YouTubeda 16 pro max ile S24 ultra one ui 7 karşılaştırılmış. Neredeyse bütün uygulamalar S24 ultrada daha seri yükleniyor.
Ben de sana tam tersinin olduğu onlarca video gösterebilirim YouTube'ta😂 bunlara mı guvenicez yani herkes kendi deneyimlerine bakmalı
Hızlı yada yavaşmı değildi sorum ama yinede cevap optimizasyonla ilgili herhalde. İostan buraya geçince büyük sıkıntı çekiyor insan. Yarıştırmıyorum kimine ios iyi kimine android, bence ios daha kullanışlı. Git ios al diyenlere iban yollarım :) Kağıt üzerindeki boş beleş şişirmelere hiç gerek yok.
Doğru. Daha beteri, yine ekran kapalı iken bazen yazılı WhatsApp mesajlarının bildirimleri de ses vermiyor, sessiz geliyor. Doze denen ahlaksız mekanizma en gerekli işlevlerin içinden geçti, bildirimlerin sessiz gelmesi kabul edilemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Aralık 2024; 17:35:50 >
Modlar ve rutinler saçmalamaya başladı. Evden ayrılınca wifi ve senkronizasyonu kapatıp hücresel veriyi açacak şekilde ayarlamıştım. İş yerine varınca da sesi kısacak şekilde ayrı bir rutin vardı. Şimdi evden ayrılınca hücresel veriye geçmiyor, kendim açınca mod devreye giriyor. Eve dönüyorum bakıyorum wifi açık değil, rutin yine devreye girmemiş. Önceden tıkır tıkır çalışıyordu şimdi sinirimi bozmaya başladı. Konum içermeyen diğer rutinler olağan çalışmasına devam ediyor ama konum içerenlerde bi sapıtma var. Var mı başka bundan muzdarip olan?
Ayrıca yukarıda arkadaşın dediği problemi ben de yaşıyorum. Ahize sesi en kısıkta olmasına rağmen sessiz bir ortamda karşı tarafın söylediği çok rahat duyuluyor yanımdakiler tarafından. Gizli saklı şeyler konuşamaz olduk resmen yav.
-
Bende de aynı şekilde sorun var hocam. Okula varınca sessize almaya çıkınca açmaya ayarlamıştım ama sessize almıyor vardığımda.
Arkadaşlar fazla widget kullanımının şarja olumsuz etkisi var mı? Uzun süredir one ui arayüzü ve fazlasıyla widget kullanıyordum (takvim, pil, youtube müzik, notlar, modlar, saat, hava durumu, galaxybuds2 manager), 1 haftadır nova launcher ve KWGT kullanıyorum. Şarjım farkedilir derecede daha iyi gidiyor.
Ya launcher daha az pil tüketiyor ya da eskiye oranla azalan widget kullanımım.
arkadaşlar s20 fe den düz s23 256 gba geçmeyi düşünüyorum. değiştirmek istemememin en büyük sebebi pil delirtiyor beni 4500 mah pili olmasına rağmen full 120 hz + full mobil veri + bluetooth mesai saatleri içinde açık galaxy watch 4 ve galaxy buds 2 pro bağlı sürekli müzik dinliyorum konum ve google maps konum paylaşımı 7/24 açık şekilde 3 saat ekran süresini zor veriyor s20 fe. düz s23te bu kullanım senaryosuyla kaç saat alırım sizce eğer 6-7 saat veremeyecekse hiç değiştirmeye değeceğini düşünmemekteyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X