Sizin kullanimizla 6 7 saat vermesi imkansiz plus yada ultra modellere bakin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2006. sayfa)
-
-
Bu senaryoyla maksimum 4,5 saat verir
-
s23 ultra veya s24 ultra ile 7 8 saat alabilir miyim bu senaryoyla?
-
S25e degisim kampanyasi ile gecişte fark ortalama ne olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O kampanyadan yararlanabilmek için s24 serisi bir telefon gerekmiyor mu?
Sanmıyorum onceden hep model secimi vardi
s21,s21Fe 'den geçmiştim ben. Geçtiğimde o cihazlarda 1-2 aylıktı.
S23 256 Gb çok daha iyi pil konusunda, hele gele S21Fe rezaletti.
Ben Konum ve BT 7/24 açık şekilde, Yaklaşık 4-5 saat alıyorum Mobil Veri ile ( Çift Hat aktif)
Genelde tarayıcı, Mail ve Müzik dinlerim. Arada bir İşlerin video ve Fotoğrafını çekiyorum.
Şayet benim gibi küçük ebatlı cihazlar seviyorsanız başka alternatif yok zaten.
Yani S20 Fe en az 1.5-2 Yıllıktır sizde, S23 sıfır alacaksanız aldığınıza değer..
-
Bu senaryoda ben 5 saat civarı alıyorum. Hattınızın çekim gücü çok önemli bu senaryoda..
-
-
İyi çekse bile çift hat olduğu için zaten büyük oranda şarjı o yiyecektir daha çok(ayrıca data bağlantısını sağlayan vodafone hattınız daha kötü çekim gücüne sahip). Bence de plus modeline yönelin eğer pil durumu compact olmasından daha önemliyse..
-
yıllardır gelen tecrübelerle çıktığı gibi almak her zaman mantıksız, s23 ü de max 20-25 aralığına sayıp s24 serisi 256 gb base model 50 binden başlar ultra serisi en az 80den başlar haliyle aradaki düz seri için bile 25k farka değmez, onun yerine dolar alıp 1 sene beklemek bence daha mantıklı sonra elinizdekini 2.elde kendiniz satarsınız şahsen ben öyle yapacağım aceleye gerek yok, elite 2 ve a19 pro işlemcisi hakkında detaylarda ortaya çıkar o arada s23 güzel cihaz her işimizi hızlı şekilde görüyor, kameralarda aman aman değişiklik olmaz düz serilerde kamera yükseltmek için ultra lazım haliyle çok fiyat farkı var fiyat performansı kesinlike çok kötü, acele etmemenizi tavsiye ederim.
-
bunun için mod ile uğraşmaya gerek var mı? ayarlar-wifi kısmında zaten bilinen yerlerde wifi aç-kapat ayarı var. neredeyse 5 yıldır telegonu sadece titreşimde kullanıyorum, sesi kısık. Akıllı saatim var oradan genelde bildirimleri alıyorum. saatte sorun olursa titreşim yine kendini belli ediyor.
-
Hocam bundan önce ben de elimle yapıyordum. Wifi kapatıp mobil veri açmak çok zor şey değil. Ama neticede telefonun özelliği bu. Modlar ve rutinler bu ufak şeyleri kendi kendine yapabilmek için var. Daha öncesinde kusursuz çalışan şey şimdi çalışmıyor. Güncelleme ile düzelir diye umuyorum.
-
Benim s23+ ile ilginc sorunum var. 2020 Nissan Qashqai aracimda android auto yu kesinlikle baslatamiyorum. Kendi orijinal Samsung kablosunun yaninda bir cok kablo ile denemedim calismadi. Aracimi bakima verdim usb de problem yok denildi. Eskiden s23u ile android autoyu bu aracimda kullanabiliyordum. Simdi kabloyu telefona taktigimda sadece sarj oluyor. Benzer sorunla karsilasan var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani android auto kablosuz bağlanmıyor mu?
-
S23e özel böyle bir sıkıntı vardı sanki bir ara VW grubu ile. Sizde daha önce çalıştığına göre, bence başka model bir telefon ile deneyip sizin telefondan mı kaynaklı bir anlayın..
-
2024 golfe kablosuz bağlanabiliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Egeacross 10inç ekranda hem kablosuz hem kablolu bağlanabiliyorum ancak doğru kabloyu bulana kadar 4 kablo aldım.
hangi kabloymuş aga o
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X