Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2003. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.069
Cevap
732
Favori
2.459.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20002001200220032004
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: code61

Bu mesaj silindi.
    Sanki kamera vs herhangi programda açarken o animasyon hep oluyordu diye biliyorum ama sizde de yoksa sorun yoktur
  • Boragungoren kullanıcısına yanıt
    Vallahi bende emin olamadım . 😀 yanlış yönlendirmemek için mesajımı sildim denemelerdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: code61

Vallahi bende emin olamadım . 😀 yanlış yönlendirmemek için mesajımı sildim denemelerdeyim
    Mümkünse insta snapchat whatsapp vb gibi yerlerde ön kamer açınca animasyon çıkıyor mu yuvarlak haber verirsiniz hocam
    Denedim yuz tanıma kapanınca kapanıyor. Açılınca açılıyor
    Uygulamalarda ben hiç denk gelmedim. Denedim o şekilde çalışmıyor.
  • Batarya performansında güncelleme sonrası iyileşme yaşayan var mı? Ben hala istediğim verimi alamıyorum.
  • techno_man000 T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim
  • Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Nilkinn aldım AliExpressten çok memnunum hocam
  • Arkadaşlar günaydın. S23'ü pil ömrünün kısa olmasından ve ara ara çok sıcak çalışmasından dolayı garantiye vereceğim. İzmir'de ikamet ediyorum. Çankaya'daki şubeye mi vereyim, yoksa herhangi bir şube olur mu?
    Garantiye yollamadan önce telefonu bakım moduna mı alayım, sıfırlayıp mı vereyim?

Daha öncesinde garanti deneyimi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  • denile kullanıcısına yanıt

Resmi Samsung yetkili servis olması yeterli herhangi bir ildeki şube olabilir.(Samsung web sitesinden ulaşabilirsin bu şubelere) Telefonunu bakım moduna alarak vermelisin yoksa kişisel verilerinin güvenliği tehlikeye girebilir, bu işlem için tabiki telefonu sıfırlamaya gerek yok.

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt
    Mesajınız için teşekkür ederim...
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam pili korumak için yaptığımız ayarlar bunlara neden olabiliyor. Adaptive Battery açıksa kapat ya da whatsapp program ayarlarına girip pil koruma ayarlarından etkilenme gibi bir şeyler varsa seç. Ya da uyarılara izin ver belki de kapattın yanlışlıkla...

Güncelleme desteğine bu kadar takılmayın hocam. Android 14'ün ne sorunu var ki şuan? Android 15'te kurulacağına göre ondan sonra bir güncelleme yapmasanız bile rahat rahat 5 yıl kullanırsınız.

• sensaura kullanıcısına yanıt

Aynı sorundan ben de şikayetçiydim. WhatsApp uygulama ayarlarından bildirimler kısmından açılır pencerelere izin ver deyince ekran kapalı ounca arama geldiğinde ekran açılıyor. Ancak bu sefer de telefon açıkken Whatsapp mesaji geldiğinde üstten bildirim penceresi açılıyor ve mesaj içeriği görünüyor.

Arama geldiğinde sadece ekran açılacak ancak ekran açıkken bildirim geldiğinde içerik okunmayacak şekilde ayarlamayı bulamadım daha.

• Siyah Nur kullanıcısına yanıt

Bu ayarlar bu şekilde mi hocam?

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Ben şimdiye kadar yıllar içinde defalarca garantili cihazlarımı Samsung servislerine verdim. Hepsinde de mutlaka telefonu sıfırlayıp verdiler. Neden sıfırladınız dediğimde garantili cihazları mutlaka yeni yazılım yükleyip sıfırlayıp veriyoruz dediler. Servise vermeden önce mutlaka yedek alın bence.

• qqEagless kullanıcısına yanıt

ılk resımdekı menuye nasıl geldınız? ayarlarda ıcerık gosterebılen yazınca hıc bır sey cıkmıyor bende.

• Okechukwu O kullanıcısına yanıt

Ayarlar > Bildirimler > Kilit ekranı bildirimleri > İçeriği gizle veya göster kısmından seçebilirsiniz

• Ekran kapalıyken mesajlar ve hepsiburada haricinde hiç bir şey ekranı uyandırmıyor.
  • qqEagless kullanıcısına yanıt

İçeriği gizle şeklinde bende.

İçeriği göster şeklinde olsa dahi açılır pencere seçili olmazsa yine aramalarda ekran açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 14 Aralık 2024; 23:44:8 >
  • 
Sayfa: önceki 20002001200220032004
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.