|
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2003. sayfa)
-
-
Vallahi bende emin olamadım . 😀 yanlış yönlendirmemek için mesajımı sildim denemelerdeyim -
Mümkünse insta snapchat whatsapp vb gibi yerlerde ön kamer açınca animasyon çıkıyor mu yuvarlak haber verirsiniz hocamquote:
Orijinalden alıntı: code61
Vallahi bende emin olamadım . 😀 yanlış yönlendirmemek için mesajımı sildim denemelerdeyim -
Denedim yuz tanıma kapanınca kapanıyor. Açılınca açılıyor -
Uygulamalarda ben hiç denk gelmedim. Denedim o şekilde çalışmıyor. -
Batarya performansında güncelleme sonrası iyileşme yaşayan var mı? Ben hala istediğim verimi alamıyorum. -
Çok teşekkür ederim -
Nilkinn aldım AliExpressten çok memnunum hocam -
Arkadaşlar günaydın. S23'ü pil ömrünün kısa olmasından ve ara ara çok sıcak çalışmasından dolayı garantiye vereceğim. İzmir'de ikamet ediyorum. Çankaya'daki şubeye mi vereyim, yoksa herhangi bir şube olur mu?
Garantiye yollamadan önce telefonu bakım moduna mı alayım, sıfırlayıp mı vereyim?
Daha öncesinde garanti deneyimi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. -
Resmi Samsung yetkili servis olması yeterli herhangi bir ildeki şube olabilir.(Samsung web sitesinden ulaşabilirsin bu şubelere) Telefonunu bakım moduna alarak vermelisin yoksa kişisel verilerinin güvenliği tehlikeye girebilir, bu işlem için tabiki telefonu sıfırlamaya gerek yok.
-
Mesajınız için teşekkür ederim... -
Hocam pili korumak için yaptığımız ayarlar bunlara neden olabiliyor. Adaptive Battery açıksa kapat ya da whatsapp program ayarlarına girip pil koruma ayarlarından etkilenme gibi bir şeyler varsa seç. Ya da uyarılara izin ver belki de kapattın yanlışlıkla...
-
Güncelleme desteğine bu kadar takılmayın hocam. Android 14'ün ne sorunu var ki şuan? Android 15'te kurulacağına göre ondan sonra bir güncelleme yapmasanız bile rahat rahat 5 yıl kullanırsınız.
-
Aynı sorundan ben de şikayetçiydim. WhatsApp uygulama ayarlarından bildirimler kısmından açılır pencerelere izin ver deyince ekran kapalı ounca arama geldiğinde ekran açılıyor. Ancak bu sefer de telefon açıkken Whatsapp mesaji geldiğinde üstten bildirim penceresi açılıyor ve mesaj içeriği görünüyor.
Arama geldiğinde sadece ekran açılacak ancak ekran açıkken bildirim geldiğinde içerik okunmayacak şekilde ayarlamayı bulamadım daha.
-
Bu ayarlar bu şekilde mi hocam?
-
Ben şimdiye kadar yıllar içinde defalarca garantili cihazlarımı Samsung servislerine verdim. Hepsinde de mutlaka telefonu sıfırlayıp verdiler. Neden sıfırladınız dediğimde garantili cihazları mutlaka yeni yazılım yükleyip sıfırlayıp veriyoruz dediler. Servise vermeden önce mutlaka yedek alın bence.
-
ılk resımdekı menuye nasıl geldınız? ayarlarda ıcerık gosterebılen yazınca hıc bır sey cıkmıyor bende.
-
Ayarlar > Bildirimler > Kilit ekranı bildirimleri > İçeriği gizle veya göster kısmından seçebilirsiniz
-
Ekran kapalıyken mesajlar ve hepsiburada haricinde hiç bir şey ekranı uyandırmıyor. -
İçeriği gizle şeklinde bende.
İçeriği göster şeklinde olsa dahi açılır pencere seçili olmazsa yine aramalarda ekran açılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 14 Aralık 2024; 23:44:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X