1 yıl garantisi olan hatasız s23 plus ne kadara alınır arkadaşlar? Bir arkadaş buldum 25 bin son fiyat diyor. Alırken dikkat etmem gereken bişey var mıdır? |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2001. sayfa)
-
-
Batarya sağlığını nasıl öğreniyorsunuz -
Samsungu arayip batarya sagligimi ogrenmek istiyorum diyin uzaktan baglanip onlar gosteriyor
-
Dikkat eden oldu mu bilmiyorum ama son kasım güncellemesi ile cihazın kernel sürümü güncellenmiş. 1 yıldır aynı kernel sürümüydü nerdeyse. 5.15.148 olmuş.
-
Ben de 1 yil garantisi kalan 23+ temiz cihazi gardrops dan 25.5 a aldim.
-
Memnun musun hocam?
-
S23 den s23 Plus geçmeye düşündüm. Sonra s25 beklemeye karar verdim
-
Arkadaşlar S23 ne vatan da ne MediaMarkt da stokta yok. Satışı mı durduruldu S23ün? İnternetten alım dışında hiçbir yerde bulamıyorum.
-
kasımda stok erittiler hocam amazon dahil, s25 çıkacak yakında yenisini getirmezler büyük ihtimal samsungta s24lerin satılmasını ister
-
Ben s23U agir oldugu icin biraktim s23+ a gectim. Bence sarj olarak fark yok ama kamerada ciddi bir fark var hatta video da bu fark cok daha gorunur. Ama tasinabilirlik acisindan cok ideal bir boyutta. Ben memnunum ama kamera meraklisi icin tatmin etmeyecektir. İs telefonum da ip15 pro max oldugu icin fotograf eksikligini hissetmiyorum.
-
Teşekkür ederim hocam, iphone 15 den geçicem bende. S25 serisini beklemek daha iyi olacak sanki. -
türkiyede oneui 7 beta sürüme geçebiliyor muyuz? geçersek pil ömrü ya da başka konularda ciddi sorunları olur mu? -
Merhaba, Google Play Hizmetleri önbelleğin nasıl boşaltabiliriz ? Açıklayıcı olarak anlatmanız mümkün mü? Ben de denemek isterim.
-
Ayarlar uygulamalar play service i bul, tıkla ve depolama kısmından önbellek sil yapın
-
S24 serisine Aralık güvenlik güncellemesi gelmiş , one uı 7 yoğunluğu olduğundan artık güncellemeler güvenlik içerikli olur yenilik beklememek lazım bizede hızlı gelir herhalde s24 e 280 mb gelmiş s23 e de benzer olur -
12mp fotoğraf modunda telefoto kamerayı parmağımla kapatıp, önce makro sonra ana ardından telefoto kameraya geçmek istediğimde telefoto kamerada da ana kamerayı kullandığını gördüm, bir kaç kez ana ana kamera telefoto yapınca düzeliyor. Enteresan geldi. -
-
Bunu yapmasının sebebi telefotoyu kapattığınız zaman parmağınızla sensöre düşen Işık miktarı az olduğu için o sensörü kullanmak istemiyor Çünkü sensör zaten az Işık alıyor Mesela s23'ün telefoto kamerası gece inanılmaz kötü rezalet. Bilen biliyor mantık bu yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 9 Aralık 2024; 18:59:5 > -
S21=S24 hepsi aynı. Telefoto kamera düşük ışıkta yok. -
Yakın zamanda sarj soketi için garantiye gönderen oldu mu?
Temassızlık ve gevşeklik mevcut. bunun yanında bataryayı da değiştireyim diyorum. Mart başında bitecek garanti. Ne kadar sürede yapıp geri gonderirler acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X