kılıf var mı, bir de kılıf çıkartıp denesene hocam. Benim kılıflar bazen etkiliyordu ekran dokunmatiğini. Kılıfı çıkartıp 10 15sn elde telefonu boş tuttuktan sonra tekrar kılıfı takınca dokunma hassasiyeti düzeliyordu. |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1999. sayfa)
-
-
Ses problemi benimde canımı sıkıyor. Güncellemeyi indirdim. Yüklemeyi birkaç saat sonrasına erteledim. Telefonum şu saatte lazım. Yükler yüklemez deneme yapacağım. Umarım güncellemeyle düzelmiştir...
Edit; Bana kulaklık performansı iyileşmiş geldi. Ekoylayzer biçiminin değişmesinden bu yana alamadığım kaliteyi az evvel aldım. Aynı kaliteyi hoparlörde aldığımı söyleyemeyeceğim. Eskiden hoparlörden müzik dinlerken daha kaliteli ses vardı.Belki ekolayzerle oynamam gerekiyordur. Sizler ne diyorsunuz? Düz S23 256GB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 3 Aralık 2024; 22:5:33 > -
O kadar da değil ama normalde de hantal bence parmak izi. En azından eski cihazlardaki fiziksel okuyuculardan hala yavaş kalıyor. Ama 3-4 kerede açma veya açamama olayı en fazla günde 1-2 kez değil her denemede oluyorsa başka bir sorun olabilir.
-
Bende 128GB var TR cihazı garantili, kasada biraz deforme var ama cihaza 20 bin veren bile olmadı şimdilik. Sanırım 256GB sine talep çok bunun…
-
Aynen hocam hem hafizadan hemde 256 larda ufs 4.0 var hız olarak farkediyorquote:
Orijinalden alıntı: 55superxBende 128GB var TR cihazı garantili, kasada biraz deforme var ama cihaza 20 bin veren bile olmadı şimdilik. Sanırım 256GB sine talep çok bunun…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 3 Aralık 2024; 22:58:9 > -
Dokunma hassasiyetini arttırıp parmak izlerini silip tekrar eklediniz mi hocamquote:
Orijinalden alıntı: thewhitewolfParmak izinde sorun yaşayan var mı, 3-4 tane ekran koruyucu denedik yine hantal çalışıyor parmak izi. 3-4 denemede açıyor veya hiç açmıyor.
-
S22 nin ekran koruyucusunu kullanıyorum. Hem ön kamera deliğide yok. Parmak izi okumada sorun yaşamıyorum. -
UFS farkının sentetik testler hariç pek önemi yok, profesyonel render işi yapıp onlarca GB kliplerle uğraşan bir kesim hariç yüksek depolama hızına bilgisayarda bile ihtiyaç olmuyor. Telefonlarda şuan emmc veya çok eski UFS sürümleri gibi çağ dışı depolamalar olmasın yeter.
Ama alanlar önemser mi dersek önemseyen olur sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 4 Aralık 2024; 0:5:7 > -
Merhaba s 23 için oneplus 9 65wattlık şarj aletini kullansam bataryaya zarar verir mi? -
Merhabalar izmirim kartı nfc'de görüntülenemiyor. Dolayısıyla kullanamıyorum -
Arkadaşlar amazon saticisindan s23 256gb aldım 10 gündür kullanıyorum oyun hiç oynamıyorum sosyal medya ve tarayici agirlikli kullanımda ortalama 4 saat ekran süresi veriyor bu zamanla düzelir mi yoksa iade mi etmeli.( sık kullanılmayan uygulamalar derin uykuda, AOD ve Ram plus ı kapama gibi optimizasyonlarida uyguladım) -
Google Play Hizmetleri önbelleğini boşalt hocam bir, bende yaklaşık 6 saat veriyor. Bataryayı düşününce bence normal aslında, bazen az bazen çok ekran süresi alıyorum ama ortalama şarj 1 gün gidiyor.
-
Dediğinizi yaptım hocam bakalım. Siz ekranı 120hz mi kullaniyosunuz? Su anki değer bu şekilde 60hz de %91 de cikardim sarjdan
-
Merhaba, ekran görüntüsü aldığınız zamana denk gelen bir durum mu sürekli aynı şekilde mi bilmiyorum ancak şebeke kötü durumda. Hattın düzgün çekmediği yerlerde cihazın bataryası olumsuz etkileniyor. Evde aynı sorunu yaşıyorum, özellikle odamda çekim sorunu mevcut bu sebeple evde şebeke modunu 3G/2G olacak şekilde kullanıyorum. Rutin ayarladım mobil veriyi açtığım zaman 4G olacak şekilde mobil veriye ihtiyacım olunca sorun yaşamamış oluyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biostrike -- 4 Aralık 2024; 19:51:23 > -
Evet hocam isyerinde çekmiyor telefon wifi ye bağlanıyorum. Konum servisi için rutin ayarlamistim şimdi dediginiz gibi servis içinde rutin yapayim
-
Bu son güncelleme ile pil çok iyi gidiyor sanki. Güvenlik güncellemesinden öte bir şey olmuş. Şu ana kadar %50 kullanım yaptım tam 4 saat ekran süresi aldım. %70 mobil veri %30 WiFi kullanımı ile -
Linki özelden yollar mısınız? Parmak izini hiç kullanamıyorum -
Niye vermediniz geçen hafta bütün sitelerde s24 plus 36bin idi, 10-12 farkla s24 plus a geçilirdi -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X