Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2041. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: x3beche Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
40.873
Cevap
701
Favori
2.532.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 20392040204120422043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen doğru 16e de falan öyle verdi. Bendeki yenilenmiş aslında ama hiç parça değişikliği falan yok imei kayıttta da yenilenmiş olarak gözükmüyor. 24 e almıştım takas desteği aklıma yatmaya başladı ama ne alacağız orası soru işarrti 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • El-Turko_67 kullanıcısına yanıt

Cihazdan memnunum hocam aslında ama öylesine bi bakayım dedim tekliflere. İşime gelen olursa değerlendiririm yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 5 Mart 2025; 11:2:23 >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım güzel bir telefon çıkarsa değerlendirmeli

• Samsung dan S25 satınalma ve kullanma deneyimlerimi öğrenmek için aradılar. Easycep ile ilgili açtım ağzımı yumdum gözümü. Ben 2 günde paramı almama rağmen ağzıma geleni söyledim. Bir daha Easycep ile çalışırsanız kimse online shop tan telefon almayacak dedim. Hepsini ciddiyetle dinleyip not aldılar. Sizleri de ararlarsa sizde üşenmeyin konuşun. Zaten 5 dakika falan sürüyor.

+902162250120 bu numaradan arıyorlar. Yanlışlıkla spam arama sanıp engelleme yapmayın. Açıp konuşun.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Beni de S24 için aramışlardı AI Türkçe olsa kullanır mıydınız vb gibi.

• code61 C kullanıcısına yanıt

Şebekenin cekmedigi veya benim belirledigim yerlerde otomatik o moda giriyor. 7/24 ucak modu kullanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozgel K kullanıcısına yanıt

Bu sene 2 android sürümü birden gelecek(Samsung geciktiği için). Nisan sonunda zaten Android 16 stabil sürüm çıkacak. Ondan sonra firmalar dağıtmaya başlar. O yüzden S23'lere Android 18 de gelebilir belki diye düşünüyorum.

Easycep neler yaptı hocam size?

İkinci el S serisi bir cihaza niyetlenmiştim bu adamlardan. Yerel mağazaları da var ama sizin yorumu okuyunca vazgeçtim şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eozturk61 kullanıcısına yanıt
    En çok kaygı duyduğum nokta bu benim de. Telefonda Bakım Modu diye bir özellik var bunu korumaya alan ama servis görevlisi sehven es geçerse ne olacak? Geçmiş olsun.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Onay sonrasında 24 saatte eski cihazın bedelini yatırma sözleri var sözleşmede ama 20 günde yatırmıyorlar insanların parasını daha ne yapsınlar.

Bakim modu hicbir ise yaramıyor. Servis direk son surum yüklüyor telefona. Herseyi 0 yapiyorlar

Parayı işletiyor adamlar desenize. Suç duyurusunda bulunmak üzere bildirim yapmak lazım bu tür firmalara. Rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Mart 2025; 15:30:59 >
  • Tesla Nikola kullanıcısına yanıt
    O zaman büyük sıkıntı hocam. Kurulu düzeni olanlar için uğraştırıcı bir süreç. Yedek almak da bir yere kadar ve yüzde 100 işe yaramıyor. Yalnız bazı servislere, örneğin ekran değişimi için teslimat esnasında not bırakınca hiçbir resetleme/yeni sürüm yükleme yapmadıklarına şahit olmuştum en azından İzmir'de. Hepsi aynı davranmayabilir veya notunuza itibar etmeyebilir tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Mart 2025; 15:27:18 >
  • DarkEagles_1903 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada en fazla 20 veriyor bende,S23 ün üstüne 20 civarı ekleyip S25 plus düşünüyorum ancak 30 dan fazla eklemek gerekiyor.

• siyasiyabend S kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta S23 256 GB modele 25+5 veriyordu. Şu an direkt 25 veriyor.

• siyasiyabend S kullanıcısına yanıt

Şu an bana 30+ 5 veriyor s25 + için.

• fearless coward kullanıcısına yanıt

bu sene 2 sürüm gelecek dediğiniz nedir. samsung ise o 15i versin de 16yı seneye ancak görürsünüz samsungtan. bu sene içinde a16 beta başlatır sadece, onu da s23e verir mi meçhul. s23 15 betayı sonra da stabili alacak. s23e samsung özellikle yazılım sürümü desteğini arttırmadıkça a18 gelmeyecek ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 5 Mart 2025; 16:37:13 >
  • kozgel K kullanıcısına yanıt

Bu yıl Android 16 oldukça erken çıkıyor. Samsung güncellemeyi geciktirse bile yıl sonuna kadar dağıtacağını düşünüyorum, tabii şirket farklı bir yol haritası planlamazsa. Diğer firmalar hızla güncellemeyi sunmaya başlarsa, Samsung da muhtemelen gecikmez. Ayrıca, One UI 7’nin devamı niteliğinde bir sürüm (7.1 veya başka bir ara sürüm) çıkmayacağı iddia ediliyor. Yani doğrudan One UI 8'e geçiş yapılacağı söyleniyor.

S21 var ayni zamanda anakart ve pil değişti. Guncelleme izin vermeseniz islemlere baslamiyoruz dediler. Telefonu geri yolluyorlar.

• https://news.samsung.com/global/samsung-one-ui-7-beta-rolls-out-to-more-galaxy-devices

• 
Sayfa: önceki 20392040204120422043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.