çalışan derken görevi forumları takip ederek hem insanlara yardımcı olmak, hem de ürün satışını teşvik olanlar var. sonuçta amaç ticaret .kötü olarak görmüyorum ben bunu. ama forumdaki insanların yeni modele geçtiğini görüp geçen sayısı da az değil. geçiş furyasını genelde bu arkadaşlar başlatıyor. ben hem s23 hem s24 hem de s25 forumunda yazan forumdaşlar biliyorum. başka hangi sebeple yapsınlar ki bunu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2043. sayfa)

-
-
Sebep olarak tahminim, Easycep'i kukla olarak kullanıyorlar. Easycep ne cukkalarsa ne koparırsa Samsung Türkiye ile paylaşıyor olabilir bu kadar ufak şeylere tenezzül edecek bir şirket olmadığı halde Samsung. Tabii söz konusu satışları artırmak olunca ve coğrafya da TR olunca bu da olağan. Sonra tüketici mağdur olup Easycep'e sövünce itibari olarak töhmet altında kalmamak adına topu Easycep'e atıp aradan sıyrılıyorlar. Eminim ama ispat edemem hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Mart 2025; 0:3:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah hocam teşekkürler. bir de değişim sonrası su geçirmezlik özelliği bozulur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptıran arkadaşların dediğine göre su geçirmez bantları yenilenip kontrol ediliyormuş ama ben yaptırmadım.
Bende s23 un efsane olacağını düşünüyorum. Zira yeni çıkan iki modelde de pek üstüne konan birşey yok.
Birde takas kampanyası ile s23 ultra ya geçilir mi sizce arkadaşlar 25.bin fark çıkıyor. Yoksa s25 plus mi daha mantıklı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 7 Mart 2025; 0:34:28 >
Bence S23 Ultra çok daha mantıklı kalıyor her açıdan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Bence S23 Ultra çok daha mantıklı kalıyor her açıdan.Kamera zoom ve ekran boyutu haricindeki fark içinde 25k verilir mi bilemedim esasen. Zaten kalem de kullanmıyorum. Vazgeçtim sanırım ama hayırlısı olsun bakalım.
Bende S24 Plus - S24 - s23 ultra - s23 kullandım şu an S23 Plus kullanıyorum. Snadpragon olmayan Samsung alınmaz. Ben S24 Plus ile şebeke problemi yaşadım. Çok iyi bir kampanya olup 10 12 arası geçiş imkanı olmazsa geçmeyi düşünmüyorum
S23 256 GB garantisi devam eden temiz cihaz ne kadar bulunabilir arkadaşlar?
23 25 arasi
S24 kullandim şimdi s23 kullaniyorum...s23 un islemcisi s24 den çok daha iyi hızı olsun geçişleri olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düz s23 artık bir günü çıkarmıyor pil... İlk aldığım zamanlarda eve geldiğim de bile az daha olsa kalırdı...
Yenilenmiş olarak aldım hocam 5 ay önce, çizik dahi yok fatura ve kılıfıyla 22 ye bırakıyorum.
-
Madem tek derdimiz şarj, gittim bi magsafe kılıfla şarj aleti aldım bu dertten kurtulayım.
bı uygulama acıksa ve sagdan bı uygulama acarsam ekranı bolup ıkı uygulamayı da aynı anda gosterıyor. bunu kapatmanın bı yolu var mı? sagdakı uygulamaya bastıgımda tam ekran acılmasını ıstıyorum. bır de yukardakı ılk ıkı sımgeyı kaldırma sansımız var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okechukwu -- 8 Mart 2025; 11:41:32 > -
Alttaki kaleme bastıktan sonra sağ üstteki 3 noktaya basın, aradığınız ayarlar orada mevcut.
tesekkur ederım cevabınız ıcın ancak ekranı ıkıye bolmeme secenegını bulamadım.
-
-
evet oldu. cok tesekkur ederım
-
Arkadaşlar takvim uygulamasında resmi tatilleri göstermiyor bunu açmanın bir yolu var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X