Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2042. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: norton772 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.871
Cevap
701
Favori
2.532.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 20402041204220432044
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumu sessizce takip ediyorum yazdıklarınızın tamamını okuyorum bu arada s23 256gb kullanıyorum memnunum.
    Ancak;
    S25 çıktığından bugüne samsungun bukadar fazlaca kod göndermesini sürekli bu kodlar sayesinde fiyatın değişiyor olmasını eleştirmek için buraya geldim:) belki satış ekibi burayı okur ve buna bir dur der.Afedersiniz itelemeye çalışan esnaf gibi şu kodu al şöyle indirim haftaya bu kod sana özel şöyle daha indirim..madem daha uyguna satabilceksin yap yapabilceğini sonra çekil köşene de bi duruşun olsun be kardeşim.
    Verdiği ekstra indirim koduda shop uygulamasında çalışmıyor buda farklı bir eleştiri konusu..İnsan şöyle diyor bu shop uygulaması doğru çalışmayan markanın telefonu nekadar doğru çalışır..ben biraz soğudum.
    Sizler ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ysnozcn24 kullanıcısına yanıt

Haklısınız ama Samsung'dan daha çok bizdeki ticaret anlayışı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Diğer firmalar da öyle sürekli hem kupon kodu gönderiyor hem mail ve SMS üzerinden kampanyalar ile taciz ediyor. Alışveriş uygulamalarına değinmiyorum bile bildirim gelmiyor adeta bildirim kusuyorlar üstümüze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 5 Mart 2025; 22:7:50 >
  • ysnozcn24 kullanıcısına yanıt
    2023 Haziran ve Ağustos aylarında 256 GB'lık S23'ü 28 bin TL ve 256 GB'lık S23+ 30 bin TL civarına almıştım. O günden bugüne dolar/TL kurunda %30-35 civarı artış olmuş. Telefonların fiyatına baktığımda takas indirimi, kampanya kodu vs dahil hemen hemen %100 fazlasını ödemem teklif ediliyor. S25 modellerinin S23 modellerine göre bu kadar fahiş fiyat artışına karşılık sunduğu devrim ne olabilir diye bakıyorum ama bana hitap eden ciddi bir yenilik bile göremiyorum. Lansman rüzgarıyla yüksek fiyattan ne kadar mal boşaltırsak o kadar iyi diye düşünüyorlar sanırım.

• serkanki26 S kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam tam bir sövüşleme taktiği bunların ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fiyatlardan emin misiniz? Ben haziran 2023de teknosadan buds2 pro hediyeli olarak 256 s23u 24e almistim.

Bu arada sarj gercekten hizli dusmeye basladi son guncellemelerle.

• Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Ağustos 2023'de düz 256 GB S23'ü Media Markt'tan 33 bine almıştı bir tanıdığım. Hediye falan da yoktu. Vay arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Mart 2025; 22:30:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Evet, eminim. 2023 Haziran'da dolar/TL kuru 20 TL'den 26 TL'lere yükselmişti. Haziran ayının başında, ortasında veya sonunda telefon almak arasında ciddi fiyat farkları olabiliyordu o dönem.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

İlginç zira dümdüz avmde mağazadan almıştım.

• Merhaba, ben de hb uzerinden s25+ cihazina bakiyorum. Degisim kampanyasi ile kapida eski teli verip yenisini almak istiyorum. Boylece kredi karti ile oderken direkt degisime soktugum cihaz bedeli dusmus oluyor ve az odemis oluyorum. Ama asagida yazan madde kafami karistiriyor. Kapida eski urunu verirken kasinin uzerinde gozun var deyip ektrsa odeme cikarsa nasil odeme yapiliyor ? Bir de eski telefondaki verileri degisim esnasinda nasil yeni telefona aktarabiliriz ?

Eski cihazının durumu kapında incelenir. Kapıda Hepsijet tarafından yapılacak değerlendirmede fiyat farkı çıkarsa, farkı online olarak ödeyerek kapıda değiş tokuş yapabilirsin.

Doğrudur hocam. Şimdi baktım 3 haziran 23de almışım SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] 

• hiç bir maddi sıkıntısı olmayan bir insanım. s25 plus alıp bir hafta inceledim (Qhd ekran çok göz yoruyor). sonra iade edip easycep den s23 plus satın aldım (s24 serisi çöp bi işlemci ile geldiği için pas geçtim). insanlar sadece heyecan peşinde koşuyor. 25 in 23 den kıl kadar farkı yok. zaten 25 forumuna bakınca yüze yakın kişi almış. çoğu da heyecan olsun diye ya 24 ten ya 23 ten geçmiş. forumlarda samsung çalışanı bir sürü insan var millete gaz veren. demem o ki telefonlarınız gayet güzel heyecan aramayın.

sormak istediğim bişey var. pil değişimi samsung tarafından yapılıyor mu bu telefonlarda. yapılıyorsa s23 plus ne kadara bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermiş derviş -- 6 Mart 2025; 23:4:17 >
  • ermiş derviş E kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım şükür maddi sıkıntım yok şu an istesem alabilirim bende S23 256GB kullanıyorum ama emin olun S25'e geçecek bir gram kayda değer bir durum yok.

S23 bu seride en efsane telefon olarak kalacak bence.
    Tahminlerime göre en az 2-3 sene daha kullanırım diye düşünüyorum.

"forumlarda samsung çalışanı bir sürü insan var millete gaz veren"

Dediğinizin doğru olduğunu varsayarsak, çalışanlar neden böyle bir şey yapsınlar ?

• ugurel kullanıcısına yanıt
    O durum şöyle anlatayım.
    Mesela telefonun ekranında çizik yok dediniz yada kasasında neyse. Kapıdaki kişi bunu farkederse atıyorum bin lira fiyat kırdı size 1000 liralık bir ödeme linki gönderiyor hepsiburada üzerinden.

Arkadaşım yararlandı.
    Ne teklif ettiyse o fiyat kapıda incelemede geçerli oldu. Beraberdik, üstelik gelmeden öncede kurye aradı bilgi verdi.
    Gelen kişi telefondan çokta anlayan biri değildi. Sadece girilen bilgiler doğrultusunda telefonu inceliyor siz ekranda çizik yok bilgisi girdiniz buna bakıyor evet çizik yoksa başka aşamaya geçiyor. Kapıda aktarım yapamazsınız kurye geldiğinde telefonu sıfırlayıp hazır etmeniz gerekli. Kutu mutu vermenizede gerek yok üstelik direk telefonu verdik zaten ödemeyi online yapmıştık yeni telefonu kutulu sıfır olarak aldık 6-7 dk da işlem bitti hayırlı olsun dedi kurye ve gitti.

Serviste 2250 tl batarya değişimi.

• Bu arada bir kaç arkadaş yazmış hb değişim kampanyası hakkında bende merak ettim bilgileri girdim S23 256gb cihazıma teklif 20000 verdi sonra bazı modellerde ek takas desteği gördüm satıcısı hb olan cihazlarda tekrar baktım teklif 30000 verdi.
    Takas yapmak isteyenlerin bilgisi olsun.

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• eozturk61 kullanıcısına yanıt

sıfırlanabilir diye onayımı aldılar ben de göze almıştım, anakart falan değişmesi gerekiyorsa varsa bir durum her şeyi halledin dedim. Ama sadece bataryayı yapmışlar. Ekran koruyucuyu bile sökmemişler. Şehir dışındaydım iyi oldu aslında, sıfırlasalardı google şfremi bile hatırlamıyorum zor olacaktı benim için SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]  ikame telefonu alınca rehberi indirmek için kurayım dedim anaa şifre yok aklımda. 2 senedir hiç hard reset atmadım telefona, google şifremi hiç girmiyorum ki. PC de de oturm açarken telefona bildirim gidiyor zaten şifreler kayıtlı. Teknoloji iyi ama ezber yeteneğimizin köreldiğini anladım bir kez daha :D

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Ooo hayırlı olsun, s23 güzel cihaz ya ultra daha da iyi. 10x optik zoom olan son model artık. Ben s25e geçerim diyordum ama baktım fuzili masraf olacak uğraşmadım. Zaten daha güncelleme desteği var telefonun, pil de iyi oldu uzun süre götürür inşallah beni bu. Teknoloji de gelişmiyor ki, s25 alacak bir durum yok ortada.

buds 3 pro aldım bu arada bende. Ama işte s25 de olan bazı özellikler çalışmıyor. İnşallah güncellemeyle gelir. HQ telefon görüşmesi ayarı falan var yabancı videolarda görüyorum benim s23 de çıkmıyor mesela sadece HQ ses var müzik için.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Ben bunların aynısını geçen sene saat mevzusunda da söyledim. Aynı şekilde ciddiye alıyuoruz dediler. Ama bir bok değişmemiş anlaşılan. Allahın cezaları, biraz da bu yüzden ben s25 almaktan vazgeçtim. Tertemiz çizik bile olmayan telefona bahane uyduracaklar diye. W5pro da öyle yaptılar çünkü. Samsung değişiminde olsa mis gibi ücret kesilmeden alırdım paramı.

Ne diye gider easycep ile anlaşırsın anlamıyorum ki. Kendi sistemini kur işte mis gibi.

• 
Sayfa: önceki 20402041204220432044
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.