< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sMug -- 8 Mart 2025; 19:31:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2044. sayfa)

-
-
Peki teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S23 beta 6 veya 7 sinde cikacakti cikti mı
Şarjı bildiğin içiyor s23 son güncellemeden sonra.. her seferinde güncelleme yaptığıma pişman oluyorum ama el mecbur yapıyorum da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Geçen yıl Nisan ayında aldığım S23 cihazımda hala 6.0 sürümü var. Hiç güncelleme yapmadım. Yapmalı mıyım?
One ui 7 beta bizim cihazlara gelmedimi hala bilgisi olan var mı?
Ay sonuna dogru gelecekmis
Hepimiz daha stabil ve güncel olması için yapıyoruz ama en belirgin eksisi şarj süresi çok aşırı düşüş gösteriyor.. ben 1 buçuk günü rahat görürken şuan günü çıkarmıyor maalesef
Edit: bir buçuk günü ilk aldığım zamanlarda görüyordum git gide her güncelleme sonrası kötüleşti ve şuan günü çıkarmıyor.. yanlış anlaşılma olmasın sadece son güncelleme sonrası olmuş gibi aktarmış olmayayim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remy_ -- 9 Mart 2025; 22:1:25 >
Zaten güncellemeyi yapmadan bile çok dandik bir şarjı var. O halde hiç bulaşmayayım güncelleme işine. Teşekkürler
Ben kuryeyim cihazı güç tasarrufu modunda kullanıyorum ve günü çıkarmıyor.. önceden tasarruf vs hak getire her şey full açık kullanıp 1 günden fazla gidiyordu sarjim..
Cihazı ebatları yüzünden kullanıyorum ufak olması bana avantaj diye.. elmacı arkadaşlarla dalga geçerdim gün içinde ellerinde powerbank dolaşırlar diye bizde onlara döndük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X