Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (1017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.587
Cevap
446
Favori
1.174.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam. 25 serisi çıkınca 24'ler de gaza geldi galiba, gece çekimleri daha da iyileşti. 🤣

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 12 Şubat 2025; 23:3:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • takip

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Hava soğuk kar var ama fotoğraf çok sıcak geldi bana..

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

Belki bir özlemi, hayali, geçmişi hatırlatmıştır hocam. 😊

Neler neler hatıralar vs..

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Hocam siz sanki s25 e geçmeyecektiniz geçmeye değer bir şey göremiyorum uzun zaman sonra ilk defa yeni seriye geçiş yapmayacağım diyordunuz son okuduğumda forumu bayadır okumuyorum ama fikrinizi ne değiştirdi? Plus mu aldınız düz mü? Tavsiye eder misiniz fiyat farkına değer mi?

• Trepeci T kullanıcısına yanıt
    Evet öyle düşünüyordum ama tekrar düz küçük hafif telefona geçme fikri beni cezbetti. Kamu indirimi de çıkınca sadece 8.7 K farkla almak imkanı kararımı değiştirdi. İlk günde 256 gb nin fiyatını hatalı girdiler. 128 fiyatına aldık. %21 indirimli oldu.

Yoksa 55499 TL piyasa fiyatı ile geçmek akıllı işi değil. S24 plus tan. 20 K ödenmez fark.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 13 Şubat 2025; 0:59:50 >
    Anladım hocam sağolun. Önceki mesajlara bir bakındım da kamu indirimi ve lansman kodu varmış galiba ne kadar hocam bu indirimler?

• Trepeci T kullanıcısına yanıt
    %15 indirim oluyor. Lansman kodunu girenlere de ayrıca ikili kablosuz şarj cihazı ve smart tag2 hediye ediliyor. Yarın son gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 13 Şubat 2025; 1:5:25 >

Teşekkürler...

• SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

Mrb arkadaşlar
    Resimdeki sari alanla isaretledigim YouTube videosu izlerken çentigin üst kısmını tam kaplamiyor.Alt kısımda sorun yok ama bu beni cok rahatsız ediyor.Ayarlardan "kamera silüetini göster " yapmama rağmen degisen bişey yok

Ben s24+ s25+ geçtim Karanlık odada flashla çekimlerde s24+ daha iyiydi S25 lere bi kamera güncellemesi lazım

• togi02 T kullanıcısına yanıt
    O alanı kapatılmıyor diye biliyorum tek çözüm tam ekran kullanmak. Dediğiniz şey yarım ekranin kullanım amacına aykırı zaten

• Selamlar forumdaşlar annemin kullanmış olduğu s24 plus mor renk cihazı satıyoruz.İlk günden beri kılıf ve ekran koruyucu ile kullanıldı.Kutu ve fatura mevcut.16 ay daha garantisi var.Fiyatta anlaşılır.Yer : Antalya
    https://www.sahibinden.com/s/mzJfMDD6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 13 Şubat 2025; 12:0:36 >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Ben cihazı sonradan aldım ama takip ediyordum, 24 serisinin kamerası da güncellemelerle biraz daha iyi duruma gelmişti diye hatırlıyorum. Aynısını 25 serisi için de yaparlar umarım çok da geç kalmazlar.😊

• lansman kodu olan var mi?

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu PC ye baglayınca görmüyor başka telefon ve tablet kullandım onları görüyor ama benim telefonda hiç tepki yok sebebi ne olabilir. Geliştirici seçeneklerinde USB hata ayıklamayı açmama ragmen hiç bir tepki yok varsayılan USB yapılandırmsında hepsini denedim ama sonuç alamadım. İnternetten biraz araştırdım ordaki yöntemleride denedim sonuç nafile. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Ön sipariş vermiştim iade ettim iadem onaylandı eger kullanılabilirse verebilirim lansman kodunu

• yllmzz Y kullanıcısına yanıt

Telefondan bilgisayarı unutun bağlantıyı kesin

https://developer.samsung.com/android-usb-driver

Kurulumdan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin

• 
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.