Yok hocam biliyorum açık olduğunu yapılabildiğini ama bugün yaptırmak istesek açık olan modeller nedir onu merak etmiştim. |
Bildirim
Yok hocam biliyorum açık olduğunu yapılabildiğini ama bugün yaptırmak istesek açık olan modeller nedir onu merak etmiştim. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
benim merak ettiğim şimdiye kadar s24 ultra server kaydı hiç yapıldı mı. yani server bir dönem açıktı şu an mı kapalı? anladığım kadarıyla s24 serveri hiç açılmadı. açılacak diyenler tahmin yürütüyor gibi geliyor. tedarikçiler getirdikleri cihazları satmak için açılmadığını ya da açılmayacağını söylemiyor. 1 sene zaten kayıtsız kullanıyorsunuz o zamana kadar elbet açılır temennisinden başka birşey değil. inşallah yanlış düşünüyorumdur. |
Bir ara açıktı sanırım ilk çıktığı zamanlar yanlış hatırlıyor olabilirim, sonra kapandı kapanış o kapanış kaç ay oldu hala açılmadı bizde bekliyoruz |
Yanlış düşündüğüm için sevindim.:) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 26 Ekim 2024; 13:6:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 26 Ekim 2024; 13:15:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ücret nedir hocam |
teşekkürler |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |