Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
869
Cevap
145
Favori
122.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    maalesef öngördüğümüz düşüş olmadı muhtemelen beklemek gerekecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • V4 sunucu üzerinden S24 Ultra server kaydı için edl kablosu gerekmiyor ilk sayfada yer alan ilanın altında detaylı bilgi mevcut..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Hocam kayıt için şimdide 2 imeimi istiyorlar açıklamadan öle anladım doğrumu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sedat Aldağ DWYLF kullanıcısına yanıt
    evet 2 tane lazım en başından beri böyle süreç 1 tanesi 35xxx ile başlaması kâfi diğeri herhangi aralıkta olabilir..

Telefoncudan o zaman telefon alalım eski cihazlardan hocam başka yolu varmıdır yada

• S24 SERİSİ CPİD İÇİN İŞLEM :

ÖDEME PEŞİN ALINIR DEKONT ATILMAYAN İŞLEM BAŞLAMAZ
    İŞLEM SÜRESİ EN AZ 1 SAAT DIR FAZLA SÜREBİLİR BİLGİNİZE.
    İADE YOKTUR İŞLEM TAMAMLANMASI BEKLENMESİ GEREKMEKTEDİR.

SAMSUNG V4 S24 CPID İŞLEM İÇİN GEREKLİLİKLER

1 > ULTRAVİEWER ATIN
    2 > SİM KARTI ÇIKARIN
    3 > WI-FI'YI KAPATIN
    4 > USB HATA AYIKLAMAYI AKTİF EDİN.
    5 > *#0808# TUŞLAYIN VE (MTP+ADB) SEÇİN

İmeileriniz hazır olmadan ne bana yazın ne vaktimi alın sunucu çok yoğun bana yazıp randevu oluşturupta imei ayarlamam gerekiyor diyip vaktimi boşa harcamayın herşey hazırsa yazın fiyat belli pahalı olduğunu söyledik işlem aciliyeti olan ücreti ödemeyi göze alan müşterilere randevu oluşturuyoruz..

kendinize veya yakınınıza ait olursa sağda solda duran bir cihazdan sağlamanız daha yararlı olur..

• Sunucu kapandı tekrar açılınca muhtemelen slot sistemine geçeceğiz kesin işlem sayısı isteniyor buna bağlı olarak kota veriliyor kota dışına çıkamıyoruz bu sebeple önce ücret alınıp randevu oluşturulacak..

bize imei hazır diyipte işlem önceliği için yazanlara inisiyatif aldık şimdi geri dönüş yapmayanlar var bu iş çocuk oyuncağı değil yoğun efor sarfediliyor ve başkalarının hakkına giriyorsunuz işlem önceliği isteyen çok kişi var wp üzerinden yazan v4 sunucusu diğer server işlemleri gibi esnek değil bilginize edl kablosu gerekmiyor sadece imeilerinizi hazırda tutun iyi bir bilgisayar ve internet bağlantısı olsun gerisi yönergeleri takip ederek yapacağınız işlemler..

usta boatloader sürümü farkediyor mu ? benim aslında cihazım yılbaşını deviriyor ama ben hazirandan beri telefonu güncellemedim şimdi güncellesem ileride problem oluşur mu ?

• birolhan1 B kullanıcısına yanıt
    v4 te sürüm farketmiyor üstad no problem dilediğiniz gibi güncelleme yapın sürüm olayı v3 te sıkıntı çıkarıyor sadece..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zayıf Batarya

v4 te sürüm farketmiyor üstad no problem dilediğiniz gibi güncelleme yapın sürüm olayı v3 te sıkıntı çıkarıyor sadece..

merhaba s24 ultra için sever kaydından sonra sıfırlama olmaz deniliyor doğrumudur?

• onderaldemir O kullanıcısına yanıt
    evet herhangi bir yedek almanız gerekmiyor cihaz sıfırlanmaz v4 te

• v4 sunucusu kapalı henüz açılmadı bugünlük..

Üstad yinemi başa döndük yinemi kapatacaklar

bugün kapalı kalacağı bilgisi iletildi yarın gelişmeleri birlikte göreceğiz..

• v4 sunucusu tekrar aktif böyle açılıp kapanması hoş bir gelişme değil sancılı bir süreç bizleri bekliyor.

• Beşinci kez cihaz adım. Hiç bir sorun yaşamadım. Kargo ile ilgili hızlı işlemler için teşekkürler.

Hızlı ticareti seviyorum, cihazı kargolamadan teslim alındıktan sonraki sürece kadar her an defalarca arayıp sordu. İlgili bir satıcıdır.

Cihaz bugün elime ulaştı S24 ultra'yı eksiksiz teslim aldım.

Alışveriş yaparken çekinecek bir durum yoktur.

• şuanda günde maksimum 4-5 cihaz yapabiliyoruz v4 sunucusu süreç uzun ilerliyor v3 kontenjan sıkıntısı yok v4 için çok fazla mesaj geliyor işlem öncesi tüm açıklamaları okuyunuz.

• Arkadaşlar v3 ve v4 cpid kayıt için yazıp tonla soru sorup randevu oluşturup zamanımı çalan çok fazla kişi var üstelik bu kişiler wp üzerinden yazıp sonra sırra kadem basıyor yazdığımıza cevap dahi vermiyor kimseye zorla hizmet sunmuyoruz insanda yemiyoruz en azından yazdığımda karşılık ver vazgeçtim şimdi müsait değilim diye bundan sonra farklı uygulamaya geçeceğim kusura bakmayın..

Hocam çok haklısınız ama bu konuda mağdur olup bekleyen kişiler lütfen onları es geçmeyin

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.