Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA / S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Onkiel Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
699
Cevap
108
Favori
89.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şuanda stabil fiyatı yok üstad test sunucusu açıldı denendi pazartesi sunucu faal hale gelince fiyat netlik kazanacak 300 usd bandında rakamlar dolaşıyor ortalıkta bunu zikretmek istemedim bu rakam aşırı yüksek elbette fiyatlar düşecek her kapanıp açıldığında milleti düdüklemeye çalışıyorlar server adamların ellerinde yüksek talep olmayıp rağbet görmezse fiyatları çekerler aşağı şuanda oturup bekleyeceğiz ne gibi gelişmeler olacak pazartesi gününden itibaren şekillenmeye başlayacak süreç..
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Evet 300 dolar şuanda yüksek fiyat 100 dolar makul olur
  • Sedat Aldağ DWYLF kullanıcısına yanıt
    s23 ultra server kaydı şuanda 110-130 usd bandında s24 ultra 180-200 olsa kimse düşünmez bile ama 300 aşırı yüksek maalesef..bekleyip göreceğiz bu arada sosyal medyada bazıları ya tekrar kapanırsa diye panik havası oluşturmaya çalışıp vakit kaybetmeden kayıt yaptırın dalgasında sanki milletle birlikte kazandılar parayı etik olmayan ticaret anlayışı bizde yok server kaydı yapıp yapmamak gibi kâr kaygısı gütmüyoruz sadece herkesin biraz sabırlı olmasını temenni ediyorum bu fiyatlar paşa paşa düşecektir..
  • Fiyatlar düşecektir muhakkak ama tek sorun yine kapandı diyerek bekletirler mi diye tereddütte kalıyorum sadece
    size hak veriyorum bu hepimizin çekindiği senaryo şayet çok karaktersiz bir güruh var server şebekesinin arkasında
  • Düşünce fiyatlar bilgilendirme yaparmısınız hocam ben yurtdışından kendim bizzat aldım onada server kaydı yapılır değilmi ?
    yapılır herhangi bir sorun olmaz
  • 150 dolar bandına gelene kadar yılmak yok beklemeye devam 😀
  • şuanda gördüğüm üzere sosyal medyada bir kaç yazılımcı arasında fiyat dalaşı başlamış güzel gelişme lakin kullanıcılara yarayacak her türlü eylemi desteklerim şuanda tahmini olarak 300 usd ile başlayan süreç nereye gidecek bekleyip göreceğiz.. yarın fiyatlarda aşağı yönlü değişiklik olursa güncelleme yapılacaktır ayrıca 300 usd bandında kimseye tavsiye etmiyorum para sizin..
  • denizlion kullanıcısına yanıt
    100 usd olsa iyidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayıf Batarya

şuanda gördüğüm üzere sosyal medyada bir kaç yazılımcı arasında fiyat dalaşı başlamış güzel gelişme lakin kullanıcılara yarayacak her türlü eylemi desteklerim şuanda tahmini olarak 300 usd ile başlayan süreç nereye gidecek bekleyip göreceğiz.. yarın fiyatlarda aşağı yönlü değişiklik olursa güncelleme yapılacaktır ayrıca 300 usd bandında kimseye tavsiye etmiyorum para sizin..
    Hocam sizce s23 ultra kayıt fiyatlarında bir düşme olur mu ?

Ocak ayında alıcam ya s23 yada s24 ultra sizce hangisini almalıyım ?
  • marjinal7140 kullanıcısına yanıt
    Server fiyatları konusunda ne söylesem yanıltabilirim sizleri düşüş hepimizin ortak beklentisi ama yurtdışındaki simsarların insafına bakıyor bu süreç ilerleyen günlerde ne gibi gelişmeler olur bilemiyorum..

S23 Ultra ve S24 Ultra hakkında fikir beyan etmem doğru olmaz bütçeniz, kullanım alışkanlıkları,ekran yapısı vb etmenleri göz önüne alarak tercih yapabilirsiniz..
    Hocam yurtdışından mı fiyat belirleniyor bunlar fiyatı anlıkmı değiştiriyorlar bu server işi türkiyede yazılımla yapılmıyor mu bu konuda bilgi sahibi değilim tam olarak nasıl yapılıyor acaba ?
    Cpid sunucuları yurtdışında maalesef sistemin yönetimi ve inisiyatifi ellerinde buradaki yazılımcı arkadaşlar 10-20 dolar kâr marjıyla iş yapıyorlar..Her alanda olduğu gibi ne yazık ki gsm sektöründe kalifiye yazılımcı ve developer yok bizim ülkemizde gsm sektöründe neredeyse herkes yurtdışı kaynaklı hazır panel,box,şema ve yazılımlar ile iş yapıyor iki satır kod yaz desen avel gibi bakarlar.. Cpid sunucuları arkasında Samsung yazılım ekibinde çalışanların olduğuda rivayetler arasında muhtemelen ekipte yer alan hintli geliştiriciler sistemi suistimal ediyorlar tüm bilgiler bunlar keşke bizimkilerin elinde olsa süre uzatma yönteminin rahmetli olmadan önce 100 liranın altına düştüğü gibi durmadan fiyat kırarlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 28 Ekim 2024; 0:5:26 >
    Bekleyip görelim bakalım hocam bilgilendirme için çok teşekkürler elinizden geldiğince yardımcı oluyorsunuz sabırla cevaplıyorsunuz.Umarım fiyat düşer çünkü ocak ayında s25 ultra tanıtılacak belki o yüzden düşürürler fiyatı.
    rica ederim üstad herkesin bilgilenmek hakkı elimden geldiğince süreç hakkında gelişmeleri paylaşmaya çalışıyoruz kayıt konusunda vebal almak istemiyorum ama acele edilmemesi konusunda tekrar altını çiziyorum ilk etapta fiyatlar yüksek oluyor her daim ayrıca sosyal medyada acele edin tekrar kapanabilir diye serzenişte bulunan çıkarını düşünüyordur panik dalgasına kapılmamak lazım acele eden yüksek fiyata mahkum olur dediğim gibi ne olacağını şuanda kestirmek güç ama bu sefer kapanacağını sanmıyorum serverın uzun bir müddet açık kalacaktır bu sefer..
  • v3 sunucu aktif
    v4 sunucu bir kaç saate kadar açılması bekleniyor
  • v4 sunucusu aktif fiyat 300$
  • V1-V2-V3-V4 Cpid Online✅
    S23 ULTRA✅
    S24 ULTRA✅
    Z-FOLD 5/6✅
    Z-FLİP 5/6✅

TÜM SERVERLAR AKTİF✅
    Fiyat güne düşüşle başlamadı hocam biraz bekletecekler belli oldu 🤔
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.