Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA / S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
109
Favori
88.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aciliyeti olan forum müdavimi dostlarımıza işlem önceliği tanıyoruz ama v4 te slota döndü işlem günlük belirli miktarda slot açılıyor 4-5 cihaz anca çıkarabiliyoruz süreç uzun ve uğraştırıcı tüm bunların üstüne forumdan yazıyorum kayıt yaptırıcam diyince istisna tanıyıp saatlerce bitip tükenmek bilmeyen soruları tek yanıtlıyoruz üstüne üstlük tatmin olmayıp sesli görüşme taleplerini kabul edip uzun süre telefonda izah ediyoruz imei ayarlayıp size akşam yazacağım diyip ortadan yok olup whatsapp mesajlarını yanıtsız bırakanları 3 gün sonunda engelliyorum bundan sonra forumdan geliyorum diyene kullanıcı adı teyidi isteyeceğim insanın zoruna giden şey hadi vazgeçtin diyelim adam yemiyoruz ya iki kelime mesaj yazmak çok mu zor neticede bize kayıt ile ilgili her yazanı not edip kaydediyoruz akabinde gereksiz yere listemizi şişirip hem yer kaplıyor hem zamanımızı harcıyor hemde sıra bekleyenlere mani oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 30 Ekim 2024; 14:12:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok haklısınız hocam ben sadece fiyat düşer diye bekliyorum.Çünkü zamanım var daha o yüzden acele etmiyorum ama gerçekten ihtiyacı olan insanları mağdur etmenin zamanını çalmanın anlamı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu gün s24 ultra için zayıf batarya ustadan hizmet aldım. öğlen saatlerinde server kapalıydı randevu oluşturdum 16:00 civarı server açıldı yaklaşık 40 dk süren uzaktan bağlantı ile sorunsuz şekilde işlem yapıldı. fiyat biraz yüksek ama daha üzerine çıkmayacağının bir garantisi de yok. benim gibi acelesi olan arkadaşlara tavsiye ederim.

• Metin03434 M kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon ve kayıt ücreti ne kadar ?

• Kardeşim selamlar s24 ultra fiyatı alabilirmiyim fakat server kaydı dahil olsun elimde imei falan yok bana hazır ve nazır şekilde yollaayacaksın fiyat ne olur

• serdenboduroglu kullanıcısına yanıt
    hocam en baştaki ilk mesajda yer alıyor güncel fiyatlar ilanda.

• omc18 kullanıcısına yanıt
    selam hocam şuanda sunucu kapalı işlem sayısı kısıtlı randevu usulü kayıt yapılıyor çok az slot açılıyor v4 te şuanda net bir bilgi olmamakla birlikte sunucu hafta sonuna kadar kapalı kalabilir şuanda cihaz fiyatını baz alın konunun ilk mesajında ilanım güncel server fiyatından ziyade işleme almakta sıkıntı var çoğu müşterime şuanda kayıt için en erken 3-4 gün tahmini zaman veriyoruz.

• yoğunluk dolayısıyla geç dönüş yapabiliyoruz whatsapp hattımdan yazarsanız anlık dönüş sağlarım.

• v4 sunucusu tahmini olarak 4 gün pazartesine kadar kapalı kalacak tekrar yazıyorum yeterli slot vermiyorlar randevu oluşturacak olanlar ödemesini peşin olarak şimdiden hazırlasın pazartesi günü yığılma yaşanacak aynı gün ödeme ve kayıt imkansız şuanda..

• Fiyatlar güncellendi tüm cihazlarda fiyatları dibe çektik full kampanya yaptık fırsatı kaçırmayın

• Perşembe günü 1 adet S24 Ultra siparişi verdim hocamdan heyecanla bekliyorum , ilgisi için teşekkür ederim .

• Hocam niye sadece ultralar için fiyat listesi var. S24 plus kayıt olmuyor mu ya da s23 plus. Kime sorsam hep ultralar için fiyat. Yani telefon hem ağır hem büyük. Biraz daha normal boyut amiral gemileri için de fiyat gelse biz de ona göre işlem yapsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyintürevinialanadam kullanıcısına yanıt
    rica ederim üstad

• amanteramco A kullanıcısına yanıt
    Talep meselesi hocam arasında fazla fiyat farkı olmadığı için Ultra modelleri rağbet görüyor ve tedarikçiler onları getiriyor diğerleride gelmiş olsa satarız bu konuda bende sıklıkla tedarikçime dert yanıyorum..

• Fiyatlar dipte fırsatı kaçırmayın kampanya süresi bitmeden değerlendirin..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Yok hocam hadi satılmamasını anlıyorum kar marjı düşük o yüzden ben başka yerden tedarik ederim ancak alınca IMEI atma konusunda ne fiyat belli ne atan belli. Siz elinde ultra olanlar için işlemi yapıyorsunuz peki plus modelleri için yapıyor musunuz kayıt işlemini?

• amanteramco A kullanıcısına yanıt
    s24 tüm seri kayıt oluyor geçmiş postlarda belirttim hocam sadece ultra serisi ile sınırlı değil server kaydı..*#1234# tuşlayıp ekran görüntüsü iletin wp üzerinden bana bakalım..

• yarın v4 sunucu açılması öngörülüyor fiyatlarda değişiklik olurmu olmazmı belirsiz önceliği aciliyeti olanlar bir tanesi 35xxx olmak üzere iki adet imei hazırlayıp beklesinler..

• v4 sunucu halen pasif açıldığı zaman duyuru yapılacaktır

• Hocamdan s24 ultra aldım sağlam bir şekilde ulaştı, ilgisi ve yardımları için çok teşekkür ederim. Kayıt için fiyatların inmesini bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.