< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 30 Ekim 2024; 14:12:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 30 Ekim 2024; 14:12:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu gün s24 ultra için zayıf batarya ustadan hizmet aldım. öğlen saatlerinde server kapalıydı randevu oluşturdum 16:00 civarı server açıldı yaklaşık 40 dk süren uzaktan bağlantı ile sorunsuz şekilde işlem yapıldı. fiyat biraz yüksek ama daha üzerine çıkmayacağının bir garantisi de yok. benim gibi acelesi olan arkadaşlara tavsiye ederim. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kardeşim selamlar s24 ultra fiyatı alabilirmiyim fakat server kaydı dahil olsun elimde imei falan yok bana hazır ve nazır şekilde yollaayacaksın fiyat ne olur |
Perşembe günü 1 adet S24 Ultra siparişi verdim hocamdan heyecanla bekliyorum , ilgisi için teşekkür ederim . |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok hocam hadi satılmamasını anlıyorum kar marjı düşük o yüzden ben başka yerden tedarik ederim ancak alınca IMEI atma konusunda ne fiyat belli ne atan belli. Siz elinde ultra olanlar için işlemi yapıyorsunuz peki plus modelleri için yapıyor musunuz kayıt işlemini? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |