Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA / S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
693
Cevap
108
Favori
87.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
    v3 120 usd fiyata sahip uzun zamandır stabil fiyatta seyrediyor
  • Yeni yılın ilk mesajı :)

IMEI ler tahmini olarak 1-7 Ocak arasında sıfırlanmış olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 1 Ocak 2025; 13:42:6 >
  • Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..

Sıkça sorulan sorular:

Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
    Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.

Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
    Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.

Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
    Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.

Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
    Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır

• S24 ultra ile ikos k7 kullanan var mıdır? Sim 1 üzerinde İnternet alabiliyorum sorun yok. Ama arama yaptığımda karşı tarafa ses gitmiyor ve ses gelmiyor. Simplus uygulamasıyla deniyorum. Konuşmayı nasıl yapabiliriz

• hitechh H kullanıcısına yanıt
    İkos K7 iOS uyumlu Android uyumlu değil.
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Kullananlar var bu cihazı ama simplus uygulamasıyla mı kullanıyorlar? Simplus uygulamasıyla İnterneti kullanabiliyorum sorun yok ama arama yapmada ses gelmiyor. Bir çözümü yok mudur?
  • hitechh H kullanıcısına yanıt
    mag2sim ile karıştırıyor olmayasanız ikos hiçbir şekilde android desteği sunmuyor.
  • iPhone ilanlarıma linkten ulaşabilirsiniz..
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158756889
  • Xiaomi,İnfinix,Tecno ilanlarıma linkten ulaşabilirsiniz..
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159013081
  • Zayıf Batarya hocam sayesinde S24 Ultra sahibi olduk uygun fiyata herhangi bir sorun olmadı süreci yakından takip etti, sorularıma eksiksiz tatmin edici cevaplar verdi kendisine teşekkür ediyorum.
  • Yıldırım Enes Baycan Y kullanıcısına yanıt
    güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
  • Arkadaşlar rica ediyorum lütfen whatsapp hattımdan IMEI ler ne zaman açılacak vs gibi sorular ile meşguliyet vermeyiniz sipariş harici yazmayın dünden beri forumun bütün gsm kategorilerinde ne zaman açılacağına dair yazdım..

1-15 Ocak arasında kademeli olarak İmei haklarınız yenilenecektir herkes aynı anda şebeke alacak diye bir kaide yok Btk milyonlarca cihaza eşzamanlı işlem sağlayamaz.. E-sim kullanıcıları sim kayıtlarını sıfırlasın, Fiziksel sim kullananlar mevcut sim üzerinden devam edin şebeke kapanana kadar bekleyin şebekesi kapalı olanlar ara sıra uçak modu,reset,sim çıkarıp takarak bu metodları uygulasın..Son kullandığınız sim ile devam edin önceden kullandığınız simi kazara eşzamanlı olarak aktive etmemek için yönergeleri izlemeniz kafi..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.