Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA / S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yıldırım Enes Baycan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
109
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kardeş başka biride csc den çözülmez güvenli klasör çalışmadan olmaz diyor ona ne diyeceksin? Verdiğin çözüme %100 garanti verebiliyor musun? Sorunu yaşayan benim, telefon benim, çare arayanda benim, burasıda forum, yanıtı beğenmem yine sorarım ha cevap veren olur olmaz oda ayrı. Ama senle yazışmadan sonra ben daha bir işlem yaptırıp sorunumu çözmedim. Sorunumu çözeriz çözene teşekkürde ederim ücretinide öderim bundan kaçınmam merak etme.

• liberta50 L kullanıcısına yanıt
    masal anlatma kardeşim irtibat numarasını istiyorsan irtibata geç işi ehline bırakın ücretsiz işlem sağlanacak olmasını kenara bırakalım irtibat numarasını isteyip günlerce irtibata geçmemek konusunda empati yap madem pc yoktu bunu belirtmek zor olmasa gerek csc değişikliği oldukça basit bir işlem ayrıca cihazda knox patlak mı bu bile belli değil çok kişiye ücretsiz yaptık bu işlemi sanki ücret talep etmişim gibi %100 garantimi verdim sana bu üslupla yazmanız hoş değil yardım arayıp yardım talebine dönüş yapmayan sensin güvenli klasör olayı ile alakalı değil problem ama artık bu şansını kaybettin..
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Geçerim geçmem keyfimin kahyasımın. Canımın istediğinede isteiğimi sorarım sanamı sorcam. Senin cevabının üstüne kimseye aynı soruyu soramayacakmıyız. Forum senin mi?? Şu sadece ben bilirim en mükemmeli benim tarzın hiç hoş değil. Yapmazsanda yapma çokta umrumdun

• liberta50 L kullanıcısına yanıt
    cevap yazmaya lüzum görmüyorum yolun açık olsun
  • Hocam bu bbk grubuna yani oppo one plus realme grubuna da server ile kayıt geleceğini bahsetmiştiniz ne zaman gelir acaba yazın gelir mi
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    sadece vivo x 100 pro için repair çıktı onun haricinde huawei modelleri de repair oluyor henüz oppo ve realme için böyle bir şey söz konusu değil talep olmayan cihazı getirmiyoruz repair olabilen farklı modelleri getirmeyi düşünüyoruz..
    Peki hocam Huawei veya vivo x100 Pro alınsa siz kayıt imkânınız var mı
    evet hocam hatta şuanda hazır kayıtlı vivo x 100 pro var ilanlarım kısmında göz atabilirsiniz
  • Peki 200 Pro givi cihazlar çıkınca kayıt hemen geliyor mu onu beklemeli miyim
    hayır o cihaza çıkmadı çıkmama ihtimali yüksek
  • Hocam merhaba s24 ultra için server kayıt ne zaman açılır bir tahmin var mı yada söylenti
  • Hocam selamlar, Xiaomi 14 Ultra için sorunsuz server kaydı varmı acaba?Teşekkürler.

• erenbabacan77 E kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam

14 Ultra server kaydı ile güncelleme ve sıfırlama sorunsuz.
  • ozer.6161 O kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam

yeni yılda ocak ayında açılması gibi bir beklenti ve tahmin söz konusu olmakla birlikte kesin tarih belli değil..
  • Merhaba s24 ultra server kayıt oluyor mu?
  • snuffxxx S kullanıcısına yanıt
    şuanda kayıt olmuyor server kapalı
  • V4 kayıt tahmini kac dolar olur hocam fikriniz varmi ?
  • Triptofan kullanıcısına yanıt
    kapanmadan evvel 300-320 usd bandında seyrediyordu bir hafta sonra kapandı v4 açılırsa açıldıktan bir hafta sonra fiyat düşmeye başlar.
    V3 le aynı mi o zaman hocam hemen hemen fiyatı
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.