Başka bir yerde aşağıdaki yöntemi yaznışlardı bu yöntemi 2 3 kere denediğimde oldu. bir şekilde imei1 yerine imei2 nin kullanılmasını sağlamak gerekiyor. yöntem: Yurt dıși Samsung S23 ve S24 serisi ikinci IMEI sorunun net çözümü Her șeyi abidala anlatır gibi anlatıyorum. Bütün postu okumadan işleme başlamayın. Bu postu hit için değil yarin bir gün sizin de başiniza gelirse amele gibi uğraşmayin dilye paylaşıyorum. 2 gündür şu sorunu çözmek için uğraşıyorum Çift hatl Samsung S24 Ultra (herhangi bir server kayit ve resmi kaydı yok) cihazımin "sim 1" yuvasına ait olan 353.. ile başlayan IMEl'nin 4 aylık yasal süresi bitmişti., Haliyle hattımı "sim 1"den çıkartıp "sim 2" yuvasina takarak kullanmaya devam ederim diye düşündum lakin olmadi. Birisini aradığımda "Kayıtlı değil." hatası alyordum. Ayarlardan hakkında kısmına girdiğimde, fiziksel hattim hangi sim yuvasına takarsam takayım, yasal süresi biten 353lü IMEl ile eşleşiyordu. Benim kullanabilmem içinse ikincisi yani 354lü IMEI ihtiyacım vardi. 1-) Sim tepsisindeki bütün hatları çıkartıp tekrar yerine takyoruz. 2-) "Ayarlar > Bağlantılar > SIM Yöneticisi > eSIM ekle" kısmına giriyoruz. "QR kodunu tara." seçeneğini seçip aşağıdaki QR kodu okutuyoruz. Bunu böyle 2 kere daha tekrarlıyoruz. Yani telefonumuzda toplamda 3 adet eSIM olacak. 3-) Üçüncü eSIM'i eklerken birisini kapatman gerektiğini söyleyecek. Burada "eSIM 1"i seçiyoruz. Böylece ilk eklediğimiz deaktif, son ikisi aktif durumdap olacak. 4-) SIM tepsisini çikarin ve fiziksel hattinizi "SIM 1" yuvasına takın. Tepsiyi tekrar yuvasına sokun, 5-) Telefon "SIM ka,t güncellensin mi?" diye soruyor. Buradan güncelle diyoruz. 6-) Yine SIM'Ierden birisini kapatmanız gerektiğini söylecek. Bu sefer de "SIM 2 kapat"ı seçiyoruz. Bu durumda sadece taktığimız fiziksel hat ve en son eklediğimiz üçüncü eSIM aktif diğerleri deaktif durumda olmus olacak. 7-) Șebeke gelmezse uçak modunu açın, 10 saniye bekleyin, uçak modunu kapatın. Kontrol ettiğinizde şebeke yine gelmemişse diğer adimlara geçin. Fiziksel hattı telefondan çıkarın, tepsiyi tekrar yuvasına sokun. 9-) "eSIM 1" ve "eSIM 2"yi aktif, ""eSIM 3"ü deaktif yapın 10-) Fiziksel hattı yine "SIM 1" yuvasina takın. Herhangi birini kapatmanız gerektiğini söylediğinde "eSIM 2 kapat"a basın, 11-) Uçak modunu açın, 10 saniye bekleyin, uçak modunu kapatın. Șebeke gelirse eSIMlerin hepsini deaktif edin ve sıkıntısız kullanabilirsiniz. Șebeke yine gelmiycrsa diğer adimlara geçin. 12-) Tüm eSlM'ler deaktif durumdayken fiziksel hattınizı bu sefer "SIM 2" yuvasına takın. 13-) Şebeke gelmezse uçak modunu açin, 10 saniye bekleyin, uçak modunu kapatın. Bu sefer șebeke gelmiș olması lazım. bu da esim: ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
S24 Ultra sim2 sorunu yaşayanlar için çok fazla çözüm metodu mevcut arkadaşların paylaştığı ve bizim paylaşım yaptığımız metodlar ile henüz çözüme kavuşmayan cihaz olmadı cihazın çift e-sim desteği olması ayrı bir avantaj..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
server ile alakalı sorularınızı lütfen whatsapp üzerinden yazmayın aşırı yoğunum sadece yazılım desteği ve sipariş için whatsapptan yazın v4 sunucu kapalı defalarca yazdım açıldığı vakit ilk sizlerin haberi olur sadece cihaz alan müşterilere wp üzerinden bildirim gönderilecek cihaz alan müşterileri kayıt ediyoruz telefon numarasını onun haricinde server açılınca randevu ve bildirim isteyenler oluyor bu isteğinize yanıt vermem mümkün değil forum bu amaçla zaten güncel bilgiler oldukça yazıyorum şuanda bir gelişme yok soru sual yönetecekseniz tekrar ediyorum whatsapp üzerinden değil bu konuya yazın herkese hususi yanıt veremem gece yarısı saat 01:00-02:00 sularında bile server açıldımı server kaydı ücreti ne kadar gibi sorular geliyor pes doğrusu diyorum o saatte bile rahatsız edenler oluyor sadece v3 sunucu açık onun için bile yazmadan evvel 35xx ile başlayan imei ayarlamanız gerekmekte ondan sonra randevu oluşturabilirsiniz gece yarısı server ile ilgili yazmayınız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 20 Aralık 2024; 20:5:52 >
-
Merhaba s23ultra server kayıtlı telefon var. Bunun server kaydını nasıl iptal edip ilk günki haline normal yurt dışı tel haline getirebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orjinal imeilerini yazmak mümkün isterseniz neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduğunuzu merak ediyorum server kayıtlı cihaz yurtdışında kullanımada uygun yurtiçinde tr garantili cihazlardan farksız
-
tekrardan server üzerinden işlem gerekiyor server kaydında uygulanan işlemler tekrar edilecek ücreti server kayıt ücreti ile aynı bilginize..
-
Çalıştığım şirketin mobil cihazlarda kullandığı citrix hub programının yerine intellegen hub programına geçiyor. Bu yeni program telefonda özel işletim sistemi var diye uyarı verip kurulmadı. Şirket it sine ilettim durmu cihazda server kaydı varsa kuramazsınız dedi. Benim talebim server işlemin komple yok edilmesi bu programı kurabilmek için.
hocam bu sorun muhtemelen csc ile alakalı csc değişerek sorun çözülebilir server ile alakası yok normalde buna benzer sorun yaşayan bir kaç müşteriye csc değişerek yardımcı olduk ve sorun ortadan kalktı..wp üzerinden yazarsanız yazılımcı ekip arkadaşıma yönlendirme sağlayabilirim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 21 Aralık 2024; 23:55:36 >
-
S23 ultranın Server kayıt ücretinin düşme ihtimali var mı sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uzun zamandır stabil olarak yerinde sayıyor bu konuda tahminde bulunmak zor..
-
Hocam, Merhabalar.
S24 Ultra içi server kaydı içi konuyu aktif takip ediyorum. Açıldı deseniz iletişim kuracağım, öncesinde rahatsız etmek istemedim. Lakin vaktiniz olur, cevaplarsanız sevinirim.
- S24 Ultra için bu işlem ücretini ödediğimiz taktirde uzaktan yapılıyor mu? Yoksa cihazı göndermemiz mi lazım?
- OneUI 7.0dan ötürü beta 2 yazılımı kurmayı çok istiyorum. Acaba kursam server kaydı için bir problem yaratır mı?
-
merhaba hocam
cihazı göndermenize gerek yok uzaktan erişim ile kayıt yapıyoruz lakin şuanda server kapalı açıldığı zaman bu post altında duyuru yapacağım..beta sürüm önermiyorum kararlı sürüm olduktan sonra herhangi bir mahsuru yok..
-
-
-
Hocam merhaba ocak ayında sizden s24 ultra almayı düşünüyorum, uzun zamandır postu takip ediyorum aklımdaki bazı sorulara cevap vermişsiniz.
Sormak istediğim konu diyelimki 8 aylık kullanım süresi içerisinde server kaydi aktif hale geldi, bizde kayit yaptırmak istiyoruz bu işlemi uzaktan yapabiliyormusunuz? Imeileri biz ayarladık peki server kayıt esnasında telefonu sıfırlama ihtiyacı oluyormu yoksa sifirlamadan aynı şekilde kullanabiliyormuyuz?
Bilgi verebilirseniz sevinirim, iyi calismalar dilerim.
merhaba hocam
uzaktan erişim ile kayıt yapıyoruz..
s23u için cihaz sıfırlanması söz konusu ama s24u için herhangi bir sıfırlama olmuyor olduğu gibi veri kaybı olmadan kullanılabilir v4 sunucusunun avantajı fazladır üstelik çalışmayan herhangi bir uygulama yok..
-
Hocam kayıtlı olarak 2.el satın muhtemelen hiç eklemeden aynı paraya sıfır kayıtsız alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehdrive -- 26 Aralık 2024; 13:28:53 >
bu arkadaşın sorunu csc değişerek halledilecek bir mesele ama günlerdir yazıp pm atıp wp iletişim için numara istedi ardından sessizliğe büründü bazen anlamıyorum insanları hem yardımcı olmaya çalışıyoruz şuraya iki kelam yazıp bilgi geçmiyorlar csc değişikliği için indirme linki verip tarif edecektim artık bundan sonra iyi niyet ve zaman kaybı yok ücretsiz işlem hakkını kaybetti..
not: meğerse benden öneri aldıktan sonra forumda başka bir arkadaş daha csc değişerek halledilecek bir mesele olduğunu belirtmiş bari bir teşekkür eder insan böyle davranışlar yüzünden kimseye yardımcı olası gelmiyor insanın diğer konudaki arkadaşa bile teşekkürler etmemiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 27 Aralık 2024; 9:46:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X