< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Selamlar kolay gelsin hocam, S20 Ultra için server kayıt oluyor mu acaba? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 10 Aralık 2024; 1:10:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elimdeki cihaz Avrupa cihazı. Exynos var bildiğim kadarıyla. Şuan cihaz yanında değilim ama eve geçince atayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaştan plaka çakma işi aldım. Çok yardımcı sağolsun. Foruma yakışır bir alışveriş oldu. |
Kolay gelsin hayırlı işler Kaan bey 8+8 işlemini nasıl yapıyoruz s24 ultra için teşekkür ederim formu inceledim mümkün olduğunca bilgi ve yardımcı oluyorsunuz |
Xiaomi dede mi server kaydı başladı hocam? Fiyatlar nedir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 17 Aralık 2024; 4:22:4 > |
Hocam merhabalar. 14 Temmuz ayında sizden telefon aldım. Sim 1 ilk hakkımız 15 aralıkta bitti. sim2 ye hattımızı dediğiniz yöntemle (sim 1 e farklı hat takıp sim2 ye kendi hattınızı takın sim 1 i sim yöneticisinden kapatıp kullanın sim1den hattı çıkarın) kullanmaya başladık fakat bugün telefondan şebeke yok bildirimi almış bizim hanım. Sim 2 ye başka hat takınca problem yok ama kendi hattını takınca şebeke görmüyor. kendi hattını başka telefona takmış hat çalışıyor. Garip bir durum oluşmuş. Bu sorunu nasıl çözeriz? hala 4 aylık kullanım hakkımız mevcut |
Arkadaşlar bu sorun benim de başıma geldi. Çözümü hem kapanan hem yeni takılacak olan sim kart yuvanıza iki sim kart yuvanıza da sim kartınız dışında farklı iki sim kart takın şebeke gelince iki sim kartını da çıkarıp kendi sim kartınıza takın iki sim kart yuvadından biri açık olmuş durumda olacaktır. S24 ultralarda sim1 ve sim2 imeileri yer değiştirebiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |