< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmuco26 -- 1 Aralık 2024; 10:55:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (30. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İki cihaz almaya gerek yok hocam server kayıt illaki açılır o zamana kadar.
-
hocam selamlar vatandaşın birisi 26700 liradan 24 ultra getirildiğini iddaa ediyor ben cihazı almıyorum ama arkadaşım niyetki. bu işin içinde nasıl bir bityelği vardır.
üstelik satan kişi kaydıda bana ait diyormuş
-
Bence hiç bulaşmasın
Zaten o fiyata kayıtlı imkansız mümkünatı yok yine kayıtsız da o fiyata pek mümkün değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yüzde bir milyon dolandırıcıdır server kapalı kayıt yapamaz hemde o fiyat ben dolandırıcıyım diye haykırıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
WhatsApp üzerinden çok fazla fuzuli sorulara maruz kalıyoruz..soru cevap olarak tekrar edelim..
Soru: Elden Teslimat varmı?
Cevap: Elden Teslimatımız yok.
Soru:Takas varmı?
Cevap: Sıfır cihaz satışı yapıyoruz kesinlikle takas seçeneğimiz yoktur..
Soru:S24 Ultra server kaydı açıldı mı?
Cevap: Henüz açılmadı şuanda kapalı..
Soru: Süre uzatma yapıyor musunuz?
Cevap: Süre uzatma yöntemi kapanmıştır yaptığını iddia eden dolandırıcıdır..
Soru: Kredi kartı ile satış ve taksit varmı?
Cevap: Normalde çok fazla boş soru sorup hesaplama yaptırıp bizleri meşgul edenler yüzünden mail order ile satış sonlandı..Mail Order komisyonlarını araştırıp bilinçli şekilde alışveriş yapmak isteyenler için kredi kartı ile alışveriş için inisiyatif gösteriyoruz kararsız olup cihaz almayacak olanlar hiç meşguliyet vermesin aracı kurum ile çalışıyoruz gün aşırı taksit hesap tablosu iletmekten gına geldi..
-
Bende s 24 ultra aldım 1 ay oluyor kayıt konusunda çekincelerim var ilerleyen zamanlarda açılır mı yoksa fazla kullanmadan elimden çıkarmalı mıyım siz ne diyorsunuz
Ben s24 ultra aldım bekledim aylardır sonunda sattım türkiye cihazı aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatlarda son durum nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam peki bir cihaz varmış ikos tu herhalde ismi. Bu cihaz nasıl bir şey? Düzgün bir bilgi bulamadım. S24 ultra ile kullanmak mümkün mü? Sizde var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elden çıkarılacak cihaz değil daha iyi kaç tane cihaz varki piyasada biraz bekleyin sene başında haklar yenileniyor Eylül 2025 e kadar kayıtsız kullanırsınız bu süre zarfında server hem açılmış olur hemde ucuzlamış olur ilerleyen süreçte..
-
fiyatları düşürdük
-
İkos K7 sorunlu bir cihaz sadece iPhone için kullanılır Android desteklemez bunun yanında Mag2sim daha sorunsuz daha stabil iOS ve Android uyumludur talep olması halinde bu ürünü listeye ekleyeceğim şuanda kullananlar tarafından geri bildirimler oldukça olumlu.. İkos satışını durdurdum fiyatını hakeden bir cihaz olmadığı kanısına vardık..
-
acele ettiniz üstelik geçen ay server açıldığı gibi yaklaşık bir hafta faal kaldı bu zaman zarfında çoğu müşterimizin isteği doğrultusunda kaydını yaptık server kaydı ücreti ile birlikte yine Tr garantili fiyatının yarısına tekabül ediyordu server kaydını bende pahalı bulmakla birlikte dileyen yaptırdı gönül isterki makul seviyelere insin ama bu süreç zaman gerektiriyor S24 Ultra adeta nazlı bebek gibi server yanından şansımız gülmüyor Eylül 2025 e kadar kayıtsız kullanım hakkı mevcut bu jokeri kullanıyoruz herkes gibi:)
-
Beklemekte fayda var arkadaştan seneye 2 cihaz alsam yine kaydetmekten ucuza gelecek ki serverın eylülden önce açılacağına eminim
-
oneplus için de öyle diyorduk. Hep oluyordu çünkü. Sonra aniden kesildi bildiğiniz gibi
-
47 bin tl ye kasım indirimiyle üstelik banka puan indirimiyle 46 bin tl ye sıfır 2 yıl garantili aldım hiçbir kaybım olduğunu düşünmüyorum kafam rahat
Hocam çok iyi denk gelmiş. Ben de telefonum bozulmadan bir gün önce 47 ye düştüğünü görmüştüm. Ama tasarruf edeyim işimi görüyor diyerek almamıştım. Bozulduktan sonra 3 5 gün bekledim indi yine ama hemen kapmışlar 20 dk içinde. Ben de mecbur buradan aldım. Nasip.. yapacak bir şey yok
Öyle tabi güle güle kullanın
Hocam iyi günler diyelim ki server açılmadı eski Usul imeil cakılabiliniyor mu S24ultra ya guncelleme vs almadan telefonu resetleyince giden imeil çakma usulü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X