|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
kaan hocam s24 ultra için kasım son güncellemeyi yapalım mı bootloader 4 oluyor downgrade edilemez deniliyor server kaydı için problem oluşturur mu? |
|
hocam merhaba, ben de 24 ultra yd aldım baktığımda yazılım bilgisinde s928bxxu3axh7 yazıyor server açıldığında bu sürümde olmak ile en güncel sürümde olmak arasında fiyat farkı oluyor mu? |
|
|
Samsung S23 Ultra server kaydı yapılıyormu. |
|
|
|
hocam s24 ultra almaya niyetliyim. yılbaşından sonra fiyatlarda değişiklik olur mu ? |
|
|
S24 serisi tanıtıldığında s23 serisinin fiyatları düşmüş müydü hocam ? |
Hocam peki Server kayıt işlemi hakkknda öngörünüz nedir hem fiyat hemde yapılabilirlik olarak ? Misal şuan okuduğum kadarıyla kayıt fiyatları 300 dolar civarında ? Ve her zaman açık olan bişey değil s24 ultra için ? 8 aylık süre bittiğinde kayıt konusunda sıkıntı yaşar mıyız yine böyle açılmasını bekler miyiz ve fiyat olarak düşer mi yükselir mi ? sormamdaki sebep şu ? S23 ile arasında öyle fazla fiyat farkı yok almışken s24 ultra alalım bari < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byblack58 -- 30 Kasım 2024; 22:30:33 > |
|
|
hocam acelem yok zaten yasal süremi sonuna kadar kullanıp son 1-2 ay kala ( tahminen haziran gibi ) kayıt yaptırmayı düşünüyorum. o zamana kadar dediğiniz gibi kesinlikle açılacak zaten. fiyat konusunda da kaderimize razı olacağız bu devlete vergi vermektense server kayıda verelim daha iyi . s24 ultra 512 lik fiyatı şuanda ne kadar hocam ? |
|
tmamdır hocam bütçemi ayarlamaya çalışıyorum inşallah en kısa sürede almak istiyorum |