Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA / S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
645
Cevap
102
Favori
79.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
  • kaan hocam s24 ultra için kasım son güncellemeyi yapalım mı bootloader 4 oluyor downgrade edilemez deniliyor server kaydı için problem oluşturur mu?

• yunushanilce Y kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz hocam güncelleyebilirsiniz serverın ne zaman açılacağını tam olarak zamanını bilmiyorum ama serverda en güncel haliyle açılır.
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

hocam merhaba, ben de 24 ultra yd aldım baktığımda yazılım bilgisinde s928bxxu3axh7 yazıyor server açıldığında bu sürümde olmak ile en güncel sürümde olmak arasında fiyat farkı oluyor mu?

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    fiyat farkından ziyade son sürüm güncelleme sıkıntı çıkarabiliyor muhtemelen server açıldığı zaman bu sorunun cevabına erişeceğiz örnek olarak v3 te u7 olmuyor şuanda.. sürümler arasında fiyat farkı yok talep eden iş ahlakından yoksundur..
  • Samsung S23 Ultra sahipleri server kaydı yaptıracak olanlar son sürüm güncelleme yapmayın son güncelleme ile sıkıntı mevcut son sürüme güncelleme yapmayın server kaydı yapıldıktan sonra dilediğiniz gibi güncelleme yaparsanız.
  • Samsung S23 Ultra server kaydı yapılıyormu.

• Hocam şu an v3 te kapandı galiba belli bi süre kapalı kalacak galiba v4 ude acacaklar bu sefer değil mi ?
  • v3 zaten haftasonu kapalı oluyor genel rutin bu şekilde pazartesi günü açılacak henüz v4 ile ilgili somut bir gelişme yok maalesef ilerleyen günlerde açılacak ama tarih ile ilgili bilgi yok..
  • OMREG O kullanıcısına yanıt
    evet yapılıyor ama şuanda sunucu kapalı pazartesi aktif olacak..
  • hocam s24 ultra almaya niyetliyim. yılbaşından sonra fiyatlarda değişiklik olur mu ?

• Byblack58 kullanıcısına yanıt
    vallahi hocam piyasa çok değişken fiyatlar merdiven misali bir iniyor bir yükseliyor şu enflasyon ortamında ne desem sizi yanıltmış olurum.
    Server kayıt fiyatıda telefon fiyatıda düşer 2025 ocak sonu s25 ultra tanıtılacak çünkü
  • Sedat Aldağ DWYLF kullanıcısına yanıt

S24 serisi tanıtıldığında s23 serisinin fiyatları düşmüş müydü hocam ?

Hocam peki Server kayıt işlemi hakkknda öngörünüz nedir hem fiyat hemde yapılabilirlik olarak ? Misal şuan okuduğum kadarıyla kayıt fiyatları 300 dolar civarında ? Ve her zaman açık olan bişey değil s24 ultra için ? 8 aylık süre bittiğinde kayıt konusunda sıkıntı yaşar mıyız yine böyle açılmasını bekler miyiz ve fiyat olarak düşer mi yükselir mi ?

sormamdaki sebep şu ? S23 ile arasında öyle fazla fiyat farkı yok almışken s24 ultra alalım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byblack58 -- 30 Kasım 2024; 22:30:33 >
    Tabiki bu işin kuralı bu zaten mantığı bu yeni nesil gelince eski ucuzlar
    S24 server illaki açılır hocam xiaomi cpid olayı ekmeklerine kan doğramış olmalı server kaydı seçeneği sonrası durma noktasındaki xiaomi satışları patlama yaptı zira samsung cpid büyük bir gelir kaynağı sunucu sahipleri için şuanda güncellemede olduğu söyleniyor ama neredeyse 1 ay geçti muhtemelen S25 Ultra tanıtıldığı zamana doğru aktif ederler belki daha erken zamanlama konusunda şuanda kimse bir şey bilmiyor eylül 2025 e kadar kayıtsız kullanım hakkı var bugünden itibaren 9 aylık bir süre yılbaşında haklar yenileniyor server açıldığı zaman fiyat yine yüksek olacaktır tahmini olarak bahar aylarında düşüş trendi başlar tabi varsayım üzerine konuşuyoruz yurtdışı cihaz almak malumunuz artık bir kumar ama şuanda fiyat olarak alınabilir en iyi amiral gemisi cihazda S24 Ultra..

hocam acelem yok zaten yasal süremi sonuna kadar kullanıp son 1-2 ay kala ( tahminen haziran gibi ) kayıt yaptırmayı düşünüyorum. o zamana kadar dediğiniz gibi kesinlikle açılacak zaten. fiyat konusunda da kaderimize razı olacağız bu devlete vergi vermektense server kayıda verelim daha iyi . s24 ultra 512 lik fiyatı şuanda ne kadar hocam ?

512 lik piyasada yok şuanda 256 lık var hazır stok

tmamdır hocam bütçemi ayarlamaya çalışıyorum inşallah en kısa sürede almak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.