Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA / S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
102
Favori
79.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üretim yeri ile ilgili doğrudan farklar var Samsung'ta ülkemizde satılan model Avrupa Global yani Vietnam üretimi bizim sattığımız cihazda aynı şekilde Vietnam üretimi piyasada Kore,Çin,Hindistan,Meksika vs menşeli olanlar mevcut bunların dil sorunu ve server kaydı sıkıntılı en makbulü yani bize uygun olanı Vietnam'da üretilendir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 20 Kasım 2024; 14:27:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Bu olay kutuların arkasında mi yazıyor nerde üretildiği nasıl bileceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muco4212 M kullanıcısına yanıt
    Kutuda yazar,cihazın içindende kontrol edilir,seri numarasından kontrol edilir ve bizim gibi satıcılar tercih edilir piyasada üç kuruş ucuz fiyata Kore üretimi versiyonları satıyorlar Türkçe diye knox patlak, server kaydı olmayan sonradan rom portlanarak Türkçeleştirme yapılmış cihazlar satılıyor bilhassa ikinci eller çok sıkıntılıdır..

• Elimde bir kaç cihaz var, satışa koyacağım. Onlar satılana kadar V4 server açılsa keşke de alsak bi s24u.

1 ay bu seneden var. 8 ay da sene başında sıfırlanınca gelecek. Toplam 9 ay. Bu sürede server'ın açılacağından emin olabilisem alıp geçeceğim ama. "Ya açılmazsa" kurdu içimi kemiriyor mütemadiyen  

Peki buna atılacak imeilin telefonu önemli mi mesala telefon 3gli 4gli Samsung s24 ultra 5g li herhangi bir sorun oluyor mu güvence oluyor mu imeil atilmada

marka model farketmez herhangi bir cihaz olur tek şart 35xx ile başlayan imei sahip olması 3g,4g vs bunların hiç önemi yok..

Güvenli mi peki yapılan bu işlem

adınıza faturalı herhangi bir cihaz olursa klona düşme sıkıntısı yaşanmaz ömürlük olur.

• 📶 S23 ULTRA SERVER (CPİD) KAYIT GENEL BİLGİ

1- Öncelikle 2 tane sağlam imei tedarik etmelisiniz klona düşüp kapanma ihtimaline karşı evde atıl vaziyette duran bilhassa adınıza faturalı herhangi eski bir cihaz bile olur marka model farketmez adınıza faturalı olması durumunda malumunuz 12 ay sinyal alınamayan cihazlarda btk tarafından kapatıldığı için kolayca geri açılabiliyor..Vereceğiniz imeilerden bir tanesi 35xx ile başlamalı diğer imei herhangi bir şartı yok..

2-İşlem öncesinde muhakkak yedek almalısınız işlem sırasında cihaz sıfırlanıyor..

3-Cihazda kesinlikle root olmaması gerekir..

4-Edl kablosu gerekmektedir ama yoksa yapımını şematik destekli anlatıyoruz ekstradan edl kablosu aramaya ve para vermeye lüzum yok bir ucu type-c şarj kablosundan kolayca yapımını anlatıyoruz..

5-Kayıt sonrasında Güvenli Klasör ve Samsung Pass çalışmaz zira çokta önemli uygulamalar değil genel olarak Google tercih ediliyor zaten..

6-Otomatik güncelleme alması için csc kontrolü yaparak gerekli tüm yapılandırmaları uyguluyoruz cihazınıza..

• Hocam 2 IMEI şart mı. Ben mesela tekini kaydettirebilir miyim? Yolsa teknik olarak ikisi de kaydedilmesi gerektiği için mi 2 IMEI istiyorsunuz?

• nighty kullanıcısına yanıt
    35xxx ile başlayan ota güncelleme alması için diğeride yedek olarak düşünün kimisi çift hat kullanmak istiyor veya es kaza oldu birisi klona düştü diğer sim yedek olarak istenme sebebi bu..

• yaklaşık bir hafta tedarik sıkıntısı yaşanacak stoktaki cihazlar azalıyor..

Hocam v4 serverinin açık olmaması kafa karıştırıyor. Açılsa sipariş geçeceğim de

• serdenboduroglu kullanıcısına yanıt
    hocam açıldığı zaman 5 gün açık kaldı ama stabil değildi günlük işlem kısıtlıydı ve tek sunucu aktifti stabilite sorunları için güncellemeye alındığını ifade ettiler bizde bekliyoruz açılmasını elbette açılacak ama zamanını bilemiyoruz..

• S23 Ultra server haftasonu kapalı oluyor işlem yaptırmak isteyen yazsın.

hocam v4 tahminen kaç dolar olur ona göre paramızı ayarlayalım tahminen 150-200 gibi bir şey kullanabilirsin

• furkangorur kullanıcısına yanıt
    fiyat sunucu kapanmadan önce 300-320 dolar arasındaydı şuanda açılsa bile bu rakamdan aşağıda olurmu olmazmı bilemeyiz sunucu açılmadan rakam konuşamayız fiyat belirleme ve kontrol onların elinde.

• S24 Ultra için takipteyim

• Bilindiği üzere Xiaomi server kaydı başladı bu vesile ile mesaj trafiğim inanılmaz ölçüde arttı anlık dönüş yapamıyoruz ayrıca Xiaomi server kaydı güzel bir gelişme oldu V4 açılış sürecini kısaltacağını düşünüyorum neticede repair hususunda da bir rekabet söz konusu Samsung cpid serverları elinde bulunduranların hoşuna gitmediğine eminim artık piyasada repair alternatifleri çoğalıyor pastadan herkes pay almak isteyecektir..

• Ben de kendisinden S24 Ultra aldım. Bu sabah elime ulaştı. Mayıstan beri takipteydim. Cep telefonum bozulunca alırım dedim. Kısmet bugüneymiş. Kargo, takip süreci v.s. oldukça hızlı ve güvenilirdi. Açılmamış paket telefon, Vietnam üretimiymiş. Kendisine teşekkür ediyorum. Server için beklemedeyim artık.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.