Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
782
Cevap
133
Favori
109.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    256/12

fiyat listesi ilk mesajda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim s24 ultra 2 gün önce yenilendi mutluyum sahalara döndük, 8 ay bittiğinde inşallah server kayıt yaptırabilirim ömürlük devam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam beklemedeyiz :)

• Yıldırım Enes Baycan Y kullanıcısına yanıt

abuk bir fiyatla gelmez umarım..

• ufo U kullanıcısına yanıt
    beklentimiz o yönde inşallah yüksek bir fiyatla gelmez.

• Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun bu hafta çoğu kişinin hakları yenileniyor yoğun bir hafta operatörler için.

• Yıldırım Enes Baycan Y kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında her cihaz biraz beklentinin üzerinde oluyor fiyat marjı tabi süreç tedarikçi ile alakalı umarım güzel bir fiyat ile gelir.

• Selamlar

Elimde Kanada'dan getirttiğim SM-928W model kodlu s24 ultra var, bunun server vs kayıt durumu var mıdır ve cihaz türkçe seçili olmasına rağmen yarı tr yarı eng şeklinde, kalıcı şekilde düzeltme şansımız var mıdır?

• Hocam s24 ultranın server kaydı sizce kesin açılırmı fikriniz nedir ? Telefonu almak istiyorum ama açılmama ihtimali yüzünden içim rahat etmiyor açıkcası. Siz olsaydınız hangi telefonu tercih ederdiniz o bütçelerde?

• Mr.Spitzert M kullanıcısına yanıt
    Aynı bende bu yüzden beklemedeyim server kaydı ne zaman açılacak belli değil s24 fe alabilirim aynı paraya eğer server kaydı açılmayacaksa

• Mr.Spitzert M kullanıcısına yanıt
    ne zaman açılacak bizde bilemiyoruz sunucu açılacağı zaman 48 saat öncesinden haberdar ediyorlar her sene başında haklar yenileniyor zaten şuanda kullanmaya başlayan eylül ortasına kadar kullanır muhtemelen bu kadar bekleyiş olmayacak şubat gibi tahmin ediyoruz.

• PieCeSs kullanıcısına yanıt
    WhatsApp üzerinden iletişime geçiniz *#123# ekran görüntüsünü iletin kontrol edelim..

• Elden teslimat yok bizde rica ediyorum elden teslimat için yazmayın boşa vaktimizi kaybetmeyelim..

• kredi kartı ile satış sonlandı sadece havale/eft şeklinde çalışıyoruz taksitli satış yapmıyoruz maalesef mail order bize sorundan başka bir şey yaşatmıyor..

• Baştan belirteyim herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın konunun zayıf bataryanikli hocam ile hiçbir alakası yoktur bilgilendirmek amaçla yazıyorum
    Arkadaşlar dikkat edin yurt içi görünümlü yurt dışı Server kayıtlı s23 ultralar var piyasada
    IMEI numarasını sorgulayınca Türkiye 23 Ultra görünüyor fakat cihaz yurt dışı Server kayıtlı çıkıyor bizzat başıma geldi Hatta cihazın arka kapağı değişmiş Tabii adamlar işi biliyor kapakta normal yurt dışı cihazın numarası yazdığı için değiştirmişler takılan kapak orijinal fakat değişmiş yani iş planlıca yapılmış
    Türkiye 23 Ultra IMEI numaralarını yurt dışı 23 Ultra cihazlara Server kayıt ile atıyorlar ki Muhtemelen de birkaç ay sonra klona düşer bu numaralar Sonuçta Türkiye cihazının numarası atılmış illaki bir şeyler olur
    Kimse boşuna Türkiye 23 Ultra emeğisini harcamaz değil mi
    Zaten cihazın daha yan ve alt üst jiletinleri duruyor pil döngüsü 50 Ama ne hikmetse arka kapak değişmiş zaten buradan bir şey olduğu belli
    Ki aklınızda bulunsun Birçok arkadaş biliyor fakat yine diyeyim 12'ye 256 alıp da Türkiye kayıtlı bu cihaz derlerse inanmayın Türkiye cihazları 8'e 256 ve 12'ye 512
    Ben bunu hem ram'in 12 olmasından hem de güvenli klasör ve Samsung peys Çalışmayınca anladım
    Ben aldığım kişi ile görüştüm toplu olarak aldığını konuyu bilmediğini söyledi anlaştık geri iade alacak

• aportta bekliyoruz şahsen 2000TL'den gram fazlasını vermem hiç güvenmesinler güncel kayıt ücreti vs

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    bu nahoş durumu yaşayan başka bir kaç arkadaşımız daha oldu geçmiş zaman ana konuda paylaşmıştı ilgili sitenin ismini zikretmeyim diyorum ama inatla böyle melun olaylarda ismi gibi ben bu konularda uzmanlık sahibiyim diyor.. sarı site mevzusu gibi duruyor olay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 15 Ocak 2025; 21:45:50 >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dolap üzerinden bir satıcıdan aldım
    Gruplara yazdım birkaç kişiyi de daha çıktı cihaz Ben deyince fark ettiler arkadaşlar
    Sarı siteden de alan var telefoncuya benzer bireysel mağazadan da gidip alan var
    Normal düz kullanıcı anlamaz direk e-devlet'ten sorgu yapar kayıtlı görününce devam eder ama muhtemelen Birkaç ay sonra bunların hepsi klon olur

• Kaan Bey'den Xiaomi 14 Ultra aldım. Kendisi en basit sorulara bile uzun uzun ses kayıtları atarak tüm pürüzleri ortadan kaldırdı. Hatta renk seçimimle ilgili son dakikada bir fikir vererek doğru ürünü tercih etmemi sağladı. Kargo çok özenli ve sapasağlam geldi. Alışverişimizden çok memnun kaldım çevremede mutlaka tavsiye edeceğim. Tekrardan teşekkür ederim.

• tekseneker kullanıcısına yanıt
    güzel günlerde kullanmanız dileğiyle üstad

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.