Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
159
Favori
132.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Size kanım baya ısındı hocam her türlü soruya cevap veriyor olmanız ve daha önce ki yorumlarınızdan dolayı , ilgi alakanız için teşekkür ederim , son olarak yeriniz neresi acaba

• 14 Şubat 2025

S25 Ultra server kaydı çıkmadı!!!
    S24 Ultra server 📴
    S23 Ultra server 📴
    Z Fold/Flip server📴

Arkadaşlar rica ediyorum ısrarla konunun başında ve sonunda belirtmeme rağmen server kaydı ile ilgili whatsapp üzerinden yazmayın kimseye özel mesaj ve muhabbet hizmetim yok S25 Ultra kayıt ne kadar,S24 Ultra kayıt yaptırmak istiyorum diye söze başladığınız mesajlar çok ironik okumadan ezbere yazıyorsunuz bu fikirleri aklınıza kim sokuyor nereleri takip ediyorsunuz bilemem ama dolandırıcılar kol geziyor 7/24 bu konu başlığında kamu spotu hizmeti sağlıyoruz paranıza yazık server kaydı diye yanıp tutuşurken dolandırılırsınız şuanda server kayıt kapalı açıldığı zaman bu konu başlığında ilk sizlerin haberi olur konuyu takip edip favorilerinize almanız kafi sürekli WhatsApp üzerinden taciz ediyorsunuz ve antipati uyandırıyor bu durum lütfen server ile ilgili Whatsapp üzerinden yazmayın server açılınca duyurusu yapılacaktır..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• NNOVA kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam

Yerimiz Mardin'de tüm şehirlere kargo garantili gönderim yapıyoruz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam merhaba, elimde hazır imei yok olurda s24ultra için server açılırsa siz imei sağlıyor musunuz yoksa açılana kadar biz mi bulmaya çalışalım.. hayırlı işler

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.