< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 9 Şubat 2025; 9:54:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 9 Şubat 2025; 9:54:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam otomatik güncellemeden kastınız, telefon dururken güncellemenin kendi gelmesimi? Bende çift 86xxx imei var. Yani bunu kullanırsak, telefonda güncelleme menüsünde, güncellemeyi kendimizmi kontrol edeceğiz ? |
Hayır güncellemeyi bilgisayar ile yüklemen gerekir. OTA ile yani telefon üzerinden indirerek güncelleme gelmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Destekleriniz için teşekkürler. Konu anlaışmıştır. 35xxx imei ile güncelleme vs'de pc ile işimiz yok. 86xxx imei ile server kaydı yapılırsa, pc üzerinden samsung smart switch uygulaması ile güncelleme yapabiliyoruz. Pc imkanı varsa 86xxx imei de de sorunsuz şekilde cihazı kullanabiliyoruz. Sanırım doğru anladım. İlaveten bilgi olarakda google pixel ve xiaomi 14t pro da cpid kaydında 86xxx veya 35xxx olması farketmiyor. Pc ye gerek kalmadan cihaz güncellemeleri alıyor. Bir tek samsungda 86xxx de pc gerekiyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Server kayit ne demek ogrendim . Pasif nedir bilmem. Ultra degil duz kucuk ekran s24 sordum. S25 tahmini hangi tarihte cikar. Beklersem kac ay beklerim. Konuyu tesadufen gordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler |
S24 İçin kayıt kapalı sanırım, S23 ultra alsam, IMEİ kendim verebilir miyim eskilerden kalma bir note 4 cihazım var. Yeriniz dükkanınız var mı elden alabilir miyim yada mailorder a taksit yapıyor musunuz ? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu anda bu mesajı cuma aldığım pazartesi elime ulaşan 24 ultra dan yazıyorum 😀 Forumdan aldığım htc8 oneplus pro7 - ki 4 seneyi aşkın kullandım - 3.ü telefonum. Ne varsa forumdaki eski hocalarda var 😀 Hocamın ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum 🙏 kayıt zamanı tekrar görüşürüz hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 10 Şubat 2025; 14:12:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam saat getiriyor musunuz? wifi model ultra |
Yani S24 Ultra alınca server açılırsa kayıt yaptırabilmek için güncellemeden mi kullanmak gerekli? S25 serisinin diğer telefonlarini alma şansımız var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |