Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S25-S24-S23 ULTRA / Z FOLD6 / Z FLİP6 (Server kayıt işlemleriniz yapılır) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ramazan Akarsu 4GjLv Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
159
Favori
132.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    86xxx olmuyor değil otomatik güncelleme almıyor slotun birine 35xxx diğer slota 86xxx yazılabilir bu şekilde güncelleme alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 9 Şubat 2025; 9:54:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Hocam otomatik güncellemeden kastınız, telefon dururken güncellemenin kendi gelmesimi? Bende çift 86xxx imei var. Yani bunu kullanırsak, telefonda güncelleme menüsünde, güncellemeyi kendimizmi kontrol edeceğiz ?

• ztyfnp kullanıcısına yanıt

Hayır güncellemeyi bilgisayar ile yüklemen gerekir. OTA ile yani telefon üzerinden indirerek güncelleme gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Luthiien @Zayıf Batarya

Destekleriniz için teşekkürler. Konu anlaışmıştır. 35xxx imei ile güncelleme vs'de pc ile işimiz yok. 86xxx imei ile server kaydı yapılırsa, pc üzerinden samsung smart switch uygulaması ile güncelleme yapabiliyoruz. Pc imkanı varsa 86xxx imei de de sorunsuz şekilde cihazı kullanabiliyoruz. Sanırım doğru anladım. İlaveten bilgi olarakda google pixel ve xiaomi 14t pro da cpid kaydında 86xxx veya 35xxx olması farketmiyor. Pc ye gerek kalmadan cihaz güncellemeleri alıyor. Bir tek samsungda 86xxx de pc gerekiyor.

• ztyfnp kullanıcısına yanıt
    rica ederim.

pixel ve xiaomi cihazlarda herhangi bir imei olabilir evet.

Server kayit ne demek ogrendim . Pasif nedir bilmem.

Ultra degil duz kucuk ekran s24 sordum.

S25 tahmini hangi tarihte cikar. Beklersem kac ay beklerim. Konuyu tesadufen gordum.

Teşekkürler

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Hocam s24, s24 plus, s24 ultra hepsi aynı sunucudan kayıt ediliyor yani şuan kapalı kayıtlar. s25 ultra hakkında ise herhangi bir bilgi yok açılacak mı hiç mi olmayacak belli değil yani pasif dediğide server kaydı kapalı demek istemiş konu sahibi.

• S24 İçin kayıt kapalı sanırım, S23 ultra alsam, IMEİ kendim verebilir miyim eskilerden kalma bir note 4 cihazım var. Yeriniz dükkanınız var mı elden alabilir miyim yada mailorder a taksit yapıyor musunuz ?

• efilmurat kullanıcısına yanıt
    Mardin'de dükkan teslim imei siz vermelisiniz mail order taksit yapılır

Mail order ile taksit yaptığınızı bilmiyordum. 24ultra'ya kaç taksit yapıyorsunuz ve ne kadara geliyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    tek çekim %5
    3 taksit %10
    6 taksit %20

• S25 Ultra fiyatlarında büyük düşüş yaşanmıştır liste güncellendi.

Şu anda bu mesajı cuma aldığım pazartesi elime ulaşan 24 ultra dan yazıyorum 😀 Forumdan aldığım htc8 oneplus pro7 - ki 4 seneyi aşkın kullandım - 3.ü telefonum. Ne varsa forumdaki eski hocalarda var 😀

Hocamın ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum 🙏 kayıt zamanı tekrar görüşürüz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 10 Şubat 2025; 14:12:30 >
  • hocam saat getiriyor musunuz? wifi model ultra

• Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt
    telefon olarak yelpaze çok geniş bizde hocam ancak yetişebiliyoruz markaların ekosistemine ait ürünleri soran çok talep yok.

Merhaba hocam. Server kayıttan önce güncelleme yapmayın diyorlar doğru mu

• tunen T kullanıcısına yanıt
    Evet zaten cihaz sıfırlanıyor v3 te

Yani S24 Ultra alınca server açılırsa kayıt yaptırabilmek için güncellemeden mi kullanmak gerekli?

S25 serisinin diğer telefonlarini alma şansımız var mı?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.