Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Dimensity 9400 ile gelebilir: Exynos 2500 olmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

O zaman yazılımsal kısıtlama var sorun yaşatıyor.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    dimensity 1080 ile 9400 arasında uçurum fark var ama yazılımsal da olabilir tabi

• MBK3334 VAUVJ sıkıntılı bir çar. "Tamam exynos sevmiyor olabilirsiniz de çamur atmaya gerek yok." diyor sonra da "Yalan demedim de ben görmedim dedim" diyerekten lafını döndürüyor ama yemezler

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

İyi de Vivo X100 Dimensity 9300 ile geldi, bir sorun yok. Oppo Find X7 de keza Dimensity 9300 ile geldi, bir sorun bulunmuyor.

Bence Samsung için güzel bir deneme süreci olacak.

Eğer Dimensity ABD pazarında istenen ivmeyi Samsung ile tutturur ise bundan sonra piyasada güçlü bir rakip olur.

Zaten Samsung bir seçim yapmalı. Maliyet odaklı A serisi Qualcomm çip kullanmıyor. Z serisi aşırı üst segment, Qualcomm ile gelmesi lazım. S serisi ortada kalıyor. Ultra için olmasa bile düz ve Plus serisi için bir B ve C planı gerekiyor. B planı Exynos 2500 idi, eğer üretim sürecinde sorun varsa TSMC çıkışlı Dim.9400 mantıklı bir test çipi olacaktır.

Ki Tab S10 sızıntıları da doğru çıktı. Önce Tab S10 yok Ultra ve Plus var dendi, doğru çıktı. Sonra Qualcomm iptal Dimensity 9300 dendi, yine doğru çıktı.

Fakat size hak verdiğim konu şu, S25'e kadar S24 FE ile Dimensity 9300 deneyebilirdi Samsung.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• High Sierra kullanıcısına yanıt
    Bence de denenmesi gereken telefon S24 FE idi. Ancak S24 FE konusundaki yorumumda da belirttiğim üzere aslında gereksiz yüksek fiyatla çıkmış bir cihaz. Belki Dimensity sayesinde fiyatı bir miktar kırabilirlerdi. Yerli fiyat politikası bile S24 FE’yi kurtarmaya yetmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • a 54 elime ulaştı eski telefonun adaptörüyle 2 2.5 saatte full şarj oldu yeni adaptör sipariş ettim bakalım onda ne olacak .. boyut olarak tek elle kullanmıyorum düz 23 24 modelleri daha iyi telefon dediğin 5.5 6.0 inçi geçmeyecek ..

• Exynos işlemcilerle ilgili böyle hazır cevap şikayetler çok komiğime gidiyor. Exynos 2200 ve devamı potansiyeli yüksek olan bazı anlamlarda rakiplerine göre geri kalan bir işlemci. Snapdragon yongalarda da bir çok sorunlar görülebiliyor. Aynı şey mediatekle de alakalı. Şimdi s25 de mediatek 9400 olacak sonra yine çok ısınıyor denilecek. Bırakın şu fanboy yapınızı. Snapdragon yongalarının da çok sorunlu ve ısınanlarını gördük.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.