Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Dimensity 9400 ile gelebilir: Exynos 2500 olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Dimensity 9400 ile gelebilir: Exynos 2500 olmayacak
    Samsung'un yaklaşmakta olan Galaxy S25 serisi için bilgiler gelmeye devam ediyor. Serinin tepe modeli Galaxy S25 Ultra'da Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinin kullanılacağı neredeyse kesinleşti. Ancak diğer iki modelde kullanılacak çipset için belirsizlik sürüyor. 

Exynos 2500 iptal, yerine Dimensity 9400 gelebilir

Samsung'un Exynos 2500 işlemcisinin, 3nm sürecindeki verimlilik problemleri nedeniyle Galaxy S25 ve S25 Plus modellerinde yer almayacağı iddia ediliyor. Önceki adı Revegnus olan ve artık Jukanlosreve isimli hesapla X platformunda yer alan duyumcunun iddiasına göre, Exynos 2500 Galaxy S25 serisinde kullanılmayacak, bunun yerine önümüzdeki sene daha erken (Nisan'da) tanıtılması beklenen Galaxy S25 FE'de yer alacak. Ek olarak, aynı çipset gelecek yılki Galaxy Z Fold 7 ve Galaxy Z Flip 7'de de yer alabilir.

Kullanıcının iddiasına göre, Galaxy S25'in temel modeli Dimensity 9400 ile gelecek. Snapdragon 8 Gen 4, Dimensity 9400'den %20 kadar daha pahalı olduğu için Samsung'un böyle bir tercihte bulunduğu belirtiliyor. Galaxy S25 Plus modelinin ise Dimensity 9400 ile gelip gelmeyeceği belirsizliğini koruyor. Tabi telefonların tanıtımına daha uzunca bir süre olduğu için bu bilgilere şüpheyle yaklaşmakta fayda var. 

Kaynak:https://wccftech.com/exynos-2500-may-be-used-in-affordable-samsung-galaxy-s25-fe/

• Zaten Pahalı Cihaz. Adam Akıllı İşlemci Kullanın Gitsin...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boş yere riske giriyor, üst seviye telefonda Dimensity denemesi yapılmaz. (Önce orta-üst seviyede dene oluyorsa S’e getir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 3 Ekim 2024; 20:18:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bardağın dolu tarafından bakarsak, her türlü Exynostan iyidir.

• Yok ya olur mu Exynos süper uçuyor kaçıyor cart curt

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt
    Exynostan fersah fersat iyi bir işlemci zaten halihazırda exynos kullandığını düşünürsek büyük bir gelişme

• idarelik a54 sipariş verdim özellikleri netleşsin bakalım 8 gen 3 ya da 8 gen 4 oldu mu bu s 25 plus yok satar

• Koy exynos ucuz yap oldu bitti. Üstüne frekans kıs pil ömrünü uzat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel tercih. Hem Snapdragon kadar pahalı değil, hem de Exynos'tan daha iyi ve verimli bir yonga. Ben beğendim..

• Dimensity 9400 for Galaxy beklerim ...

Bence Qualcomm in Snapdragon uyla kesin yakinindan bile gecemeyecektir ...

Bu yuzden de en zayif halka performansi kriterleri belirleyecektir tipki Exynos lularda belirlendigi gibi yillardir da boyle . Bu sefer de Snapdragon hakkini zaten pek vermiyordu daha da beteri olacak desenize ...

O halde Global dahil Amerikan/ Kanada/Cin/Kore varyantlilari da Snapdragon un yenisi olmasin Mediatek inki olsun ... MTK ! ...

• Snapdragonlu TR ye gelse dicem de hayal

• Hiç zahmete gerek yok ki, Apple gibi ultrada yeni işlemciyi kullanıp, düz modellerde geçen seneki işlemciyi adını değiştirip yapıştırsın. Hatta S25'te de diğer özellikler S24 ve S23'ün aynısı olsun.7 yıl yerine 8 yıl güncelleme versin, bitti gitti. Zaten Apple'da sinir bozucu ne özellik varsa aynısını yapıyor Samsung. Boşuna birkaç sene beklemeye gerek yok, hemen yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenakif -- 4 Ekim 2024; 0:24:36 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bence D9400 kesinlikle F7P çipi olacak.

Fikirinize tamamen katılıyorum. Samsung hiç bunlara girmesin. Sadece Mediatek ile gelsin. Samsung da maliyetleri azaltmış olur ve muhtemelen ya bu ya da ileriki seride işlemciden dolayı fiyat artışı yapmasın. Ben Samsungun ceosu olsaydım böyle yapardım.

Şu an için en olumlu haber, E2500 ın gelmeyecek olması. Umarım gerçekten gelmez E2500.

• System Lord S kullanıcısına yanıt
    D9400 de iş görür. Yeterki E2500 gelmesin.

• İnşallah mediatek ile gelir exynos'un rezil modem performansından bıktım sürekli 4g 3g arası gidip geliyor internet kesiliyor mediatek ile gelirse baz modeller daha fazla satar.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Ben de exynos kullandım, artık eskisi kadar sorunlu değil, hiç 3g-4g arası gidip geldiğini de görmedim. Tamam exynos sevmiyor olabilirsiniz de çamur atmaya gerek yok. Bilen bilir çoğu sorun düzeltildi yeni exynos işlemcilerde.

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

Yalan mı söylüyorum A25,A54,A55 ve S24 kullandım sevmiyorum diye birşey söylediğimi hatirlamiyorum modem performansı berbat diyorum.

https://r1.community.samsung.com/t5/galaxy-a/a55-signal-always-drops-to-edge-and-stays-there/td-p/26425488

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yalan demedim de ben görmedim dedim.

• Helio ve dimensity telefon kullandım. Parasına göre iyi iş görüyor. Modem problemi denk gelmedi.

a34 kullanıyorum dimensity 1080 mevcut modem sorunu ayni

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.