Dublin Irlanda'da olan bir yer ve Samsung fabrikası yok orada. Genelde Vietnam'da üretir Samsung. Bazı serileride Çin'de |
Bildirim
Dublin Irlanda'da olan bir yer ve Samsung fabrikası yok orada. Genelde Vietnam'da üretir Samsung. Bazı serileride Çin'de |
Buz mavisi verdim ama lacivertte de aklım kalmadı değil < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 5 Şubat 2025; 9:13:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yahu bu Dublin meselesini nasıl bu kadar karıştırdınız anlamıyorum. Arkadaşlar çoğu büyük firma merkezi daha düşük vergiler sebebiyle Dublin İrlanda'dır. Kutusunun arkasında bu yüzden Dublin yazıyor. Telefonun üretim yeri ise Vietnam (Made in Vietnam) yazıyor kutu kenarında. |
Bende de görünmüyor. whatsapp üzerinde saat 9 da yazdım ama henüz cevap vermediler. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatliyosun -- 5 Şubat 2025; 9:37:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
26 ocakta jetblack kargoya verilmiş benimde biraz önce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 5 Şubat 2025; 9:46:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |