Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: send37 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.595
Cevap
214
Favori
247.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dublin Irlanda'da olan bir yer ve Samsung fabrikası yok orada. Genelde Vietnam'da üretir Samsung. Bazı serileride Çin'de

• horrorshow kullanıcısına yanıt

Buz mavisi verdim ama lacivertte de aklım kalmadı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 5 Şubat 2025; 9:13:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu Dublin meselesini nasıl bu kadar karıştırdınız anlamıyorum. Arkadaşlar çoğu büyük firma merkezi daha düşük vergiler sebebiyle Dublin İrlanda'dır. Kutusunun arkasında bu yüzden Dublin yazıyor.

Telefonun üretim yeri ise Vietnam (Made in Vietnam) yazıyor kutu kenarında.

• erkayer62 kullanıcısına yanıt

Bende de görünmüyor. whatsapp üzerinde saat 9 da yazdım ama henüz cevap vermediler.

• Günaydın benim s25 plus hepsi jete vermişler yavaş yavaş herkese kargo yaparlar bu bir iki gün içinde sanırım 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düz 25 için kılıf önerisi yapabilirmisiniz acaba. S24 Kılıf mı alsam oluyor dedi bazı arkadaşlar ama kararsız kaldım.

• Yav bu samsungun saçma politikası insanı yıldırıyor.Smarttag stokta yok diye sipariş veremiyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S25 LACIVERT 256
    1 SUBAT SPARISI
    Kargoya verilmis :)

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• 3 Şubatta sipariş verdiğim s25 kargoya verilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatliyosun -- 5 Şubat 2025; 9:37:1 >
  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    Ben ringke fusion aldım. Güzel şeffaf kılıf. Sipariş verirken aldığım Samsung Orjinal şeffaf kılıfı kullanmamaya karar verdim. Açmadan 600 TL ye satacağım. İlginizi çekerse bana yazın. Başka isteyenler de varsa bana ulaşsın. İzmir deyim ben bu arada.

• Benim s25 plus mercan telefonum da kargoya verilmiş. 26 ocakta sipariş etmiştim. Cuma günü gelir muhtemelen.

• 1 Şubat sipariş 256 gb lacivert benimde bugün kargoya verildi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 26 ocakta jetblack kargoya verilmiş benimde biraz önce

• tatliyosun T kullanıcısına yanıt
    Mesajı gelenlerin gözü aydın🙏🙏

Konu Samsung dağıtımı olunca sıra kural mantık aramayacaksın. Her şey olur.

• Ben gece mavisi ve gümüş arasındaydım ama fiyat farkı olunca lacivert aldım. Telefonu akşam kurdum. S23 ile kıyaslıyorum. Elde tutma,kavrama açısından ciddi farkı var. Daha hafif. Oneui7 yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi fişek olmuş. Epey akıcı. Ekran daha güzel geldi.
    Çok detaylı kullanımım olmadı henüz .

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Ben de samsung şeffaf kılıf almıştım. Biri çok kötü diye yazmıştı. Ne kadar kötü olabilir orijinal samsung. 1300TL liste fiyatı olan bir kılıf. Siz bugün teslim alınca deneyip foto gönderebilir misiniz?

• Hepsijet yine diğer kargoların 1-2 günde geldiği şehre bugün de ulaşmadı. 2 gün sonra transfer aşamasına geçti Ben bu rezil hepsijet yüzünden hb alışverişi kestim istenmeyen ot gibi yine bunlara denk geldim. Daha 2 hafta önce bulunduğum şehre kargoyu getirip sonra Muşa götürmüşlerdi öyle bir firma yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 5 Şubat 2025; 9:46:16 >
  • demircim kullanıcısına yanıt
    Şeffaf kılıf için şunu söyleyeyim; çok kötü değil ama sitedeki fiyatını asla etmeyecek bir kılıf. Ben de aldım fakat şu an s23 içi kadife kılıfı taktım onu kullanıyorum.

• demircim kullanıcısına yanıt
    Aslında hiç açmadan direkt satmak istiyorum. Bakalım. Kutuya zarar gelmeden açarsam olabilir.

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde, hepsi JET
    Demek muşa gitmiş benim nemleketime
    Keşke hepsiJET benide muşa götürseydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.