Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.437
Cevap
211
Favori
239.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

müşteri hizmetleri maalesef tam bilgi sahibi değil hocam. uygulamadan satın alımlarda smarttag hediyesi var evet. lansman kodu kullanarak alımlarda ise smarttag+kablosuz şarj cihazı hediyesi var. yani sizde lansman kodu yoksa uygulamadan satın alarak smarttag hediyesine sahip olabilirsiniz. fakat lansman kodunuz varsa smarttag+kablosuz şarj cihazı ekleniyor sepetinize ücretsiz olarak. müşteri temsilcilerinin bir çoğu bu ayrımdan habersiz maalesef.

• enver49 E kullanıcısına yanıt

Ben 3 gün uğraştım iptal için ,tamam hallettik dediler ama az önce ürün dağıtıma çıktı öyle iptal ettik.boşuna uğraştım ,son verdiğim sipariş içinde kargo numarası verildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    Evet aldım oradan 5 günde geldi. 745 TL tuttu.

Ringke Fusion Case [Parmak İzi Tutmaz] Samsung Galaxy S25 ile Uyumlu, Matlaştırılmış Sert PC Çizilmeye Dayanıklı Darbeye Dayanıklı TPU Tampon Koruyucu Cep Telefonu Kılıfı - Mat Şeffaf
    www.amazon.de
    Ringke Fusion Case [Anti-Fingerabdruck] Kompatibel mit Samsung Galaxy S25 Hülle, Mattierte Hart-PC Kratzfest Stoßfeste TPU Bumper Schutz Handyhülle - Matte Clear
    https://www.amazon.de/dp/B0DQF37QSS?ref=cm_sw_r_apan_dp_DRNXGJY4FPHTCN2D0558&ref_=cm_sw_r_apan_dp_DRNXGJY4FPHTCN2D0558&social_share=cm_sw_r_apan_dp_DRNXGJY4FPHTCN2D0558&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• CaglarSN C kullanıcısına yanıt
    Evet destekliyor.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

İlk mint benden gelsin o zaman :) Kendime mercan aldığım için ankette mercan işaretledim. Arkadaşıma mint aldık.

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• visualize kullanıcısına yanıt

Sipariş onaylandi dan direk kargo bekleniyora gecti bende 2 gündür orda bekliyor

• Kırılmaz cam öneriniz var mı arkadaşlar? Media markt gibi yerlerden almak mı lazım?

• freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Vayy açılışı yaptınız. Arkadaşın yerine işaretleme yapabilirsen yap. Skor olsun hala 0 çünkü Mint 😄

Arkadaşlar aldığınız rengi anketimize işleyin yapmadıysanız. Tekrar link koyuyorum. Diğerleri aşağıda kalmış olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Şubat 2025; 11:8:41 >

• ademis kullanıcısına yanıt

S23 kılıfı s25 e uyuyor mu?

• Merhaba,

Elinde lansman kodu olan var mı?

• kral012 K kullanıcısına yanıt

Amazondan amfilm alabilirsiniz veya fiyatı düşerse türkiyeden spigen.

• Cengiz3791 C kullanıcısına yanıt

Peki ürün ne hocam sizin ?

Benim s25 ultra 512 jet black. Yanında lansman hediyesi falan yok direk cihaz gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 5 Şubat 2025; 11:10:49 >
  • omeric kullanıcısına yanıt

S23 kılıfları uymaz hocam, flaş yeri farklı zaten. Ayrıca cihazlar arasında boyut farkı mevcut.

• visualize kullanıcısına yanıt

25 plus gümüş ankara

• kral012 K kullanıcısına yanıt

3 şubat ta verdim bugün kargo mesajı geldi.

• hsnsln H kullanıcısına yanıt

Ben ocak ayında sipariş verdim daha mesaj bile yok :)

• Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda
    Ekran koruyucu için başka bir şey aramayın. İlk defa bu kadar memnun kaldığım bir ürün oldu. Kalan 1 adedi de s25+'a takarım. İhtiyaç olursa yine bundan alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 5 Şubat 2025; 11:25:19 >
  • tunc@y kullanıcısına yanıt

amazon türkiyede bunun s25 için olanı yok sanırım hocam.

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    Link verirmisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal aldığımız şeffaf kılıflar iyi değilse iade edelim kutuyu açmadan. Yorumlarınız nelerdir?

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.