Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: send37 , Yu.Alp.2009 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
5.022
Cevap
205
Favori
217.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.teknoburada.net/samsung-galaxy-s25-rekor-ustune-rekor-kiriyor/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon daki ekran koruyucu yetismeyecek gibi. Alternarif baska ne var alabilecegimiz?
    Spigen fiyati sacmalamis durumda.

• merhabalar, eski cihazı verirken nasıl sıfırlayacağız.

• mmsinan M kullanıcısına yanıt
    Ayarlar / genel yönetim / sıfırla / fabrika verilerine sıfırlama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu yetiyor değil mi? telefon kapalıyken sas açma power tuşları mıydı neydi, birlikte basında bi ekran çıkıyordu. tam hatırlamıyorum ama.

• Arkadaşlar İnternetten bulana kadar esnaftan ekran koruyucu alayım dedım A15 birebir uydu fakat parmak izi calışmıyor.ekran koruyucu ve seffaf kılıf alan varsa link atabilirse çok sevinirim

• Kılıf bulamadım s25 için idareten s24 ucuz yollu bişi alıp sonra mı alsam. S24 Kılıf bir süre kullansam telefona zarar veririm acaba.

• kamu sayfasından giriyorum maile onay geilyor alışverişe başla dediğimde bu sayfaya ulaşılamıyor diyor kampanya bittimi yoksa?

• Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk MesajdaTechmoyoutube
    Let's see which phone is doing better, S25 vs. S24 Exynos vs. S24 Snapdragon. 00:00 Samsung S25 vs S24 00:32 Design 00:47 PWM and Display 01:07 Weight 01:24 CapCut WiFi 02:56 WildLife Extreme WiFi 03:47 Google Meets 5G Battery 04:06 YouTube 5G Battery 04:42 Genshin Impact Gaming 05:12 Standby Test 05:26 Camera Setup 05:43 LOG Galaxy S25 Base 06:30 S25 vs. S24 Snapdragon Camera 07:07 S25 vs. S24 Exynos Camera 07:50 Camera Battery Drain 4K 60FPS 08:51 Google Meets and YouTube 5G 09:37 Battery Final 11:30 Final Thoughts
    https://www.youtube.com/watch?v=VfN2g3aWAyA&ab_channel=Techmo
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. ama eklemeye çalıştığımda eklenmiyo stokta yok diye. daha sonradan telafi edilecek falan yazılmış forumda ama kodu oraya giremedikten sonra nasıl telafi edilir onu da anlamış değilim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mmsinan

bu yetiyor değil mi? telefon kapalıyken sas açma power tuşları mıydı neydi, birlikte basında bi ekran çıkıyordu. tam hatırlamıyorum ama.

samsung hard reset diye arat

• mmsinan M kullanıcısına yanıt

normal ayarlardan şifre ile sıfırlayın, kurtarma modunda sıfırlarsanız satın alan kişi sorun yaşar!

• rainhard kullanıcısına yanıt

telafi edilecek olanlar kod girilmesine rağmen hediye ürünlerden herhangi biri (o anda stokta olmaması nedeniyle) sepete eklenmeyenler sanırım hocam. benim de o şekilde.

• elden teslimden yararlanmak isteyen arkadaşlar için:

istanbulda elden satış için olan listedeki ilçelerde oturuyorsanız elden teslim için easycep müşteri hizmetlerini arayın. kaydınızı alıp size dönüş yapıyorlar. ben teslimat randevusu oluşturdum.

• no_Antijen kullanıcısına yanıt

mail doğrulama linki, bir defa tıkladıktan sonra bu sayfada samsung hesabınızla giriş yapın

Home

• benim cihazda geldi arkadaşlar işte olduğumdan akşam inceleyeceğim, akabinde samsung-easycep ten takas ile ilgili mailide geldi sadece maildeki bilgilerde takas desteği gözükmüyor, verdikleri linke girince çıkıyor normaldir heralde, darısı bekleyenlerin başına Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda 

Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda

• S25 lerde samsung kendi mesajlaşması kalkmış mı? Google Mesajlar mı yüklü sadece?

• evet, galiba. ben de onu dile getirecektim. kendi stock uygulaması kalkmış zannedersem. google mesajlar uygulaması önyüklü geliyor.

• Merhabalar s25 plus siparişi eline ulaşan oldu mu? Genelde s25 ve ultra incelemelerinin paylaşıldığını gördüm ama plus modelle ilgili daha az inceleme okudum. Teslim alan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.