Drk da olduğu gibi değişim için sadece farkını mı ödüyorsunuz teslimat esnasında? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeric -- 5 Şubat 2025; 14:32:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (147. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
hayır hocam paranın tamamını çektiler. easycep randevu günü gelip onaylarsa 1 iş günü içinde ibanıma takas destek dahil tüm paranın yatacağını söyledi müşteri temsilcisi.
-
Tıklayınca alışverişe başla dediğimde sayfa açılmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski sistem daha iyiydi sanki. Easycep fiyat kırmaz umarım. Deneyimlerinizi yazarsanız seviniriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargosunu teslim alan arkadaşlara, teslim öncesi sms ya da “Dağıtıma çıktı” gibi bir mesaj geldi mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kesinlikle eski sistem daha iyiydi hocam zaten. randevu haftaya salı günü deneyimi de paylaşırım tabi forumdan
-
geldi hocam hepsi jetten mesaj geldi. dağıtıma çıkmıştır ve 4 saat içinde kapınızdayız diye
-
Teşekkürler hocam. Hayırlı olsun.
Sonunda kavuştuk. 🧿🙏🤩
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Şubat 2025; 14:46:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun, bizimki yarına kalacak galiba.
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Şeffaf kılıf nasıl iş görür mü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun benimkide gelse keşke😁
Hayırlı olsun.
düz s25 lerde bazı renklerin 256 gb lığı 43 bin tl idi o kampanya bitti mi yoksa fiyat hatasıydı geri mi düzelttiler.
-
Şimdilik bitti, belki yeniden açılabilir. Şubat ayına girildiğinden beridir günü gününü tutmuyor.
-
Eğitim indirimi gelmeyecek mi arkadaslar bilgisi olan var mı ? mh ile görüşüyorum hepsi değşik birşey söylüyor gerçekten şaşırdım kaldım . İçimizde samsung çalısanı yok mu kesin bilgi verse keske
-
Normal personelde bilmiyor. Kargolar çıkmaya başlayacak dediler oldu, özel renk olan siyah geç çıkacak dediler öyle oldu, paketlerin çoğu gönderilecek dediler gönderildi. Ancak kampanya ne olacak deyince hiç bir fikirleri yok.
-
edge kullanıyorsanız,gözatma geçmişi tüm zamanlar, gözatma geçmişi, tanımlama bilgileri ve diğer site verileri, ve ön belleğe alıman görüntüler ve dosyalar. geçmiş ayarlarından bu üçünü seçip silin, DİKKAT edin şifreleri seçmeyin telafisi yok!
edgeyi kapatıp açın
chrome da aynı olmalı şifreleri seçmeyin!
Galaxy S25 Ultra Ön Sipariş | İki Katı Hafıza Fırsatı | Samsung Türkiye
Galaxy S25 & S25+ Ön Sipariş | 5.000 TL Ek Takas Desteği | Samsung Türkiye
bunlardan biri olur diye umuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 5 Şubat 2025; 15:2:56 >
-
Bir mh bekleyin diyor diğeri eğitim indirimine lansman indirimi dahil değil diyor diğeri kayıt açalım diyor. Pazartesi etkindi , etkin olmadı hiç diyorlar gerçekten şaşırmamak elde değil..
-
kupon kodunu girince geçersiz deyip stok yok uyarısı veriyor. herkeste geçersiz mi diyor benim kodda mı sıkıntı var anlayamadım arkadaşlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X