Selamlar 23 + ' dan 25 + 'a geçmeye değer mi arkadaşlar çok arada kaldım iki katı fiyata en büyük artısı ekran süreleri olacak benim açımdan belki biraz daha ram başka bir şey var mı kaçırdığım. Alan kullanan değiştiren var mı ? Değer mi geçmeye. Telefondan çalışmam gerekiyor genelde ama 2 yıllık s23+ da bile batarya günü kurtarıyor. En kötü bir pil değiştirip seneye kadar idare ederim diye düşünüyorum ama çok arada kaldım. Kamu indirimi olsa düşünmeden alırım arada 10 bin gibi bir fark var ama normal şartlarda fark çok yüksek gibi geldi. |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (149. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bana şimdi gelmiş hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam 25w adaptor
1 şubatta sipariş verdim. Düz model lacivert renk 2 gündür kargo bekleniyor yazıyor. tahmini kaç gün sürüyor kargoya verilmesi ?
-
Same here
o zaman boşuna ekstra orjinal şarj aleti aldık desenize hocam. neyse iade ederim geldiğinde açmadan.
-
Bana easycep epostası akşam 9 civarında geldi. Telefon saat 4 gibi teslim edilmişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 şubat sipariş lacivert 256gb dün kargoya çıktı benim hocam. sizinki kaçlıktı ?
-
Kamuyla s25 alacak olup çok aceleniz yoksa 256 gb' nin 43'e düşme ihtimalini bekleyebilirsiniz. 2 defa düşürdüler belki bu cumadan sonra tekrar düşer. Kamu kampanyası 9 Şubat'ta bitiyormuş ama bunu da unutmayın- YTD
-
Merhaba arkadaşlar,
s23/256gb kullanıyorum, s25 geçsem mi diye bir düşündüm fakar kendimi bir türlü ikna edemedim geçsem mi geçmesem mi diye
-lacivert renkli s25/256gb
-smarttag
-kablosuz hızlı şarj (beyaz)
-şeffaf kılıf almıştım.
O yüzden iade etmeden önce buradan almak isteyen olan varsa buradan duyuru yapayım dedim.
Antalya /Konyaaltı'nda oturuyorum. Ürünler yarın elime ulaşacak. Kargodan geldiği gibi paketi açılmamış şekilde vereceğim. 45000 Türk lirasına devredebilirim.
-
ikili kablosuz şarj aletinden şarj başlığı mı çıkıyor?
-
Merhaba,
Elimde iphone 14 pro 128gb var. Haziran 2025 de garantisi bitecek, bunada s8 plus tan geçtim 6 sene kullanmıştım telefonu. İphone 50 lira civarı ediyor şuanda.
Androidi canla arar oldum, lakin gerekli gereksiz şeklinde bir iç tartışmam var.
Kamu indirimi ve etkinlik kodu hakkım var, s25 ultra 512 gb artı diğer hediyeler ile 77bine denk geliyor.
Bu telefondan geçmeye değer mi yoksa iphonun canını çıkarıp öylemi geçmek lazım varsa ulvi görüşleri olanları beklerim.
Bilgi için mac ve watch ta kullanıyorum, mac hariç iphone ve watch gerçekten tırt hiç hoşuma gitmedi, geçersem saat olarak huawei alacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet,çıkıyor.
hocam ben galaxy s4'ten beri bir iki seri hariç samsungun her modelini kullandım. geçen seneye kadar da hiç apple deneyimim olmadı. geçen sene s24'ü beğenmeyince bi deneyeyim deyip 15 pro satın aldım. Başlarda hiç alışamadım fakat şuan kararsızım açıkçası. fotoğraf ve video kalitesini arıyorum şuan (şuan s23 kullanıyorum). klavyesi çok sıkıntılıydı ama swiftkeyle o da bi nebze düzelmişti androiddeki kadar olmasa da.ama alışamadıysanız geçmeye değer bence.
-
256gb hocam benimki de 2 gündür bekliyor
-
Oyun vs yok bende daha çok video içerik tüketiciliği. Excel pdf word işleride çok oluyor. Alışmaya alıştım ama iki husus aklımı kemiriyor , ilki ios macos entegrasyonu, evde mac ile çalışırken sayısız şekilde telefon ve mesajlaşmayı telefon olmadan yaptım vazgeçilebilir belki.
Diğeri kesinlikle iphoneda hiç takılma yok, gerçi buna s8plustan geçince öyle geliyorda olabilir ama yok yani akıyor cihaz.
Hanımda s22 ultra var kavga dövüş ikna edemedim ona geçecektim, nota çekti git kendine al dedi, s22u kamerası çok iyi , daha bir canlı istemsizce elime alınca bir oh diyorum .
Ayın 9 una kadar bi karar lazım gelir, takipteyim forumu ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düz s25 Telefonu olupta s24 kılıfı ile kullanan var mı?
S24 kılıfları ile foto atabilir misiniz? S25 için şimdilik kılıf çeşitleri yok. Ayrica s24 kılıfları daha uygun. Fotolara göre karar verip alabiliriz.
Lansman kodu var mı arkadaşlar
lansman kodu kullanılmıyor , stokta hediye tekrar deneyin yok deyip ödeme yaptırmıyor ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 5 Şubat 2025; 16:52:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X